Καταρχήν τώρα πήρα είδηση τη μεταφορά του θέματος στις διαμάχες (ευχαριστώ vangelis64) και ζητώ συγνώμη που ζητούσα τα ρέστα στους "προβληματισμούς", για το ποιοι ήταν οι λόγοι που σβήστηκε το παραπάνω, που έγραψα. (και δε συμφωνώ με το θέμα γιατί δεν θα το έγραφα ποτέ έτσι και το "χουντογκεσταπίτης" ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού διάθεσης για χιούμορ και εκνευρισμού).Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Είδες που τελικά μπορείς να εκφράσεις στοιχειοθετημένη άποψη ?
Ο διάλογος (με βάση το netiquette και τους κανόνες του παρόντος forum) φυσικά και δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος λογοκρισίας. Το ότι ως χρήστης έγραψα κάποιες σκέψεις μου δεν συνδυάζονται με το γεγονός ότι μπορώ να "επηρεάσω" κάποια μηνύματα σε αυτό το thread.
Αν εσύ νομίζεις ότι τα παρακάτω μηνύματά σου είχαν σκοπό να προωθήσουν την κουβέντα ή να αποτελέσουν την άποψή σου για το συγκεκριμένο θέμα που συζητιέται τότε η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω είναι ότι εγώ δε το νομίζω. Οπότε και σβήστηκαν ή θα συνεχίσουν να σβήνονται.
και άλλα πολλά...
βέβαια σου απάνταγαν και άλλοι και σβήστηκαν αντίστοιχα και τα δικά σου μηνύματα...
αλλά δεν είδα κανέναν άλλον να παραπονιέται για το "χάσιμο" των μηνυμάτων του!
αν δε σε ενδιαφέρει το όποιο thread πολύ απλά δε συμμετέχεις
αν σε ενδιαφέρει μπορείς να γράψεις ότι θέλεις σεβόμενος όμως το θέμα (όχι συμφωνώντας φυσικά αλλά παραμένοντας εντός της συζήτησης)
αν θες να πεις κάτι άσχετο για το θέμα ή να κάνεις τη διαφορά ως άνθρωπος του στυλ
τότε μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις ένα καινούριο Thread... στην κατάλληλη κατηγορία...![]()
δε ξέρω αν σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου, κρίνοντας από τα όσα ποστ σου έχω διαβάσει μάλλον δε θα σε καλύψουν τα παρακάτω οπότε αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να μου την λες ... αλλά όχι στο thread περί α-θρησκείας και α-θεΐας... και γι'αυτόν τον λόγο όλα τα σχετικά μηνύματα ήρθαν σε καινούριο thread στις διαμάχες ώστε να μπορείς να μου "τα χώσεις" ελεύθερα χωρίς τον φόβο να σου "κόψω" μηνύματα μιας και στις διαμάχες δεν είμαι διαχειριστής...
φιλικά
Nostra
Βλέπω ότι αυτά που έχω γράψει και έχουν σβηστεί, έχουν κρατηθεί με κάποιο τρόπο. Παραθέτεις πλήθος απαντήσεών μου, οι οποίες ομολογώ ότι δε με κολακεύουν, αλλά για να φανεί ο λόγος που έχω το συγκεκριμένο ύφος, δε νομίζεις ότι θα έπρεπε να μπουν και τα μηνύματα των μελών στα οποία απαντούσα, ώστε να φανεί ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που αρχικά είχε υβριστική διάθεση;
Είχες δίκιο, όσον αφορά την πρόβλεψή σου ότι η απάντησή σου δε θα με κάλυπτε, υποννοώντας ότι είμαι τόσο στραβάδι που δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάνω λάθος σε κάτι. Έπεσες μέσα, χωρίς να δέχομαι αυτή την αιτιολογία (όσο υποκειμενικό, εγωιστικό και μη πειστικό ακούγεται αυτό). Κι αυτό γιατί λες ότι το ύφος μου και οι άσχετες με το θέμα αοριστολογίες, στάθηκαν αιτία να μη ληφθούν υπόψιν τα μηνύματά μου και να διαγραφούν. Κι εγώ αυτό που σε ρώτησα ήταν: Με ποια κριτήρια λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν αυτά που έγραψε ο afrotwin, που βρίζει χυδαία, αυτά που πιστεύω εγώ και πάρα πολλοί άλλοι, που είναι μέλη του forum, αλλά ίσως δεν εκφράστηκαν και πήραν την έγκριση για την παραμονή τους στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ αντίστοιχα ότι εξέφρασα εγώ (εμμέσως και με ειρωνικό ίσως τρόπο, αλλά χωρίς να επιτίθεμαι ή να προσβάλλω κανέναν) διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες σε χρόνο dt;
Οφείλω να αναγνωρίσω το ήπιο και μετριοπαθές ύφος σου, που ξεφεύγει από τη συνηθισμένη επίθεση εναντίον του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη, αγνοώντας τελείως τα επιχειρήματα που παρατίθενται, για να στηρίξουν την εγκυρότητα των ισχυρισμών (του ατόμου ντε!).