Λίγες μείνανε ακόμα αφού μας πρόδωσε η ρουφιάνα η ΟλύμπουςΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ωραιος δωσε φωτο στο λαο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ άρχισαν να μπαίνουν τα παράσιτα για να τρέξουναλλά μια όμορφη δεσποινίδα σαν τη δική σου έμεινε μπάστακας στη μέση για να τους τη σπάσει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΕ !
![]()
Πολύ το φχαριστήθηκα![]()
![]()
![]()
Πολύ λυπήθηκα που δεν κατάφερα να τραβήξω φωτό απ'τον αγώνα ταχύτητας, είχε όμορφα μηχανάκια και δυνατό αγώνα.
Ducati 748, Aprillia, GSX-Rάκια, R1, ZX-12, ZX-10 κι ένα CBR-600 στα χέρια του Διακάκη που μας τρέλανε όλους !
Ειλικρινά θα ψάξω να βρω φωτό από φίλους ειδικά απ'τον αγώνα, ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω και θα τις επισυνάψω γιατί οι δικές μου εκτός απ'το ότι ήταν λίγες ήταν και ολίγον..![]()
Πραγματικά όμως ο δυνατός αέρας και ο καυτός ήλιος έκαναν πολύ δύσκολο το έργο..
![]()
![]()
![]()
Έεεεελα τώρα ας τις δικαιλογίες με τις μπαταρίες και πες μας πως η συνάδελφος μου ήθελε να φύγετε άρων-άρων αλλιώς θα έπεφτε παντόφλα...:a13:
που την πήγες την κοπελιά να δει τους αλήτες-τσαντάκιες-μηχανόβιους![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αφού λεω αύριο το πρωί να μην περάσω απ' εξω γιατί οπως θα με δει με τα δερμάτινα θα μου πετάξει πράμα και το λυπάμαι το Uvex να πάει χαμένο απο τέτοιο χτύπημα![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μη φοβάσαι μα με τιμώρησε καταλλήλως !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Έεεεελα τώρα ας τις δικαιλογίες με τις μπαταρίες και πες μας πως η συνάδελφος μου ήθελε να φύγετε άρων-άρων αλλιώς θα έπεφτε παντόφλα...:a13:
που την πήγες την κοπελιά να δει τους αλήτες-τσαντάκιες-μηχανόβιους![]()
:rotflmao:
![]()
Μαρινέλα μου'βαλε και στο γυρισμό !:a53: :a53: :a53:
![]()
Δε σε χάλασε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μη φοβάσαι μα με τιμώρησε καταλλήλως !
Μαρινέλα μου'βαλε και στο γυρισμό !:a53: :a53: :a53:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a029:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Άααανοιξεεε πΕΕΕΕΕΕεεετρΑΑΑααααααααα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000