Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Cbf600 Vs Suzuki Bandit 650

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    2 logous mporw na fantastw sta grhgora

1. exoun poly stok xwris abs kai fovountai pws an feroun me abs tha prepei na to "skotwsoun"idiws an h timh meinei h idia .

2 .an h timh me to abs ksefevgei isws na to thewroun antiemporiko .

Pantws pragmatika wres wres exw thn enipwsh pws oi antiproswpies me thn sigouria tou monopwleiou skeftontai entelws ilithia .
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ως συνηθως σ αυτη την χωρα ολοι μασανε τα λογια τους.Κατι απο δω κατι απο κει κατι μαρκετιστικα κατι θα δουμε κατι εγκριση τυπου τους διαολοστειλα (απο μεσα μου βεβαια) και
    σηκωθηκα και εφυγα.Αν ξερει κανεις αν μπορει κανεις να φερει μηχανακι απ εξω και αν η εγκριση τυπου για το απλο κανει και για αυτο με το abs να μασ το πει μπας και κανουμε κανενα
    ταξιδακι εξω και το φερουμε μονοι μας και ασ πανε να κουρευονται.ι
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Και μαρεσει που το διαφημηζουν το καινουριο τους (το υγροψηκτο) και το
    εχουν και προσφορα....

Και οσοι πανε θα νομιζουν οτι εχει και το ABS.....

Ε ρε ξενερα που εχει να πεσει (οπως και σε μενα τωρα που το ειπες.. )
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Η πλακα με τα bandit ειναι η εξης:αυτη την στιγμη στην αγορα υπαρχουν 3 (ναι τρεις καλα ακουσες) εκδοσεις bandit S και οι τρεις στα 6 χιλιαρικα.Η 600 S (αεροελαιοψυκτη), η 650 S
    (αεροελαιοψυκτη),και η 650 S υδροψυκτη.Αμα πας μιχαλακοπουλου μερια θα τα βρεις και τα τρια στα μαγαζια.Ο μαστορας που φτιαχνω το CB μου,μου λεει οτι το καλυτερο,το γεροτερο,και το πιο δυνατο ειναι το 600 με το καρμπυρατερ.Αντε βγαλε ακρη μετα,και πιασ τ αυγο και κουρευτο.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

και για να επανελθουμε στο αρχικο ερωτημα,μα τι γινεται ρε παιδια,δεν υπαρχουν σ αυτο το φορουμ κατοχοι cbf να υπερασπιστουν τα μηχανακια τους;ειναι τελικα καλυτερο το bandit;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    και για να επανελθουμε στο αρχικο ερωτημα,μα τι γινεται ρε παιδια,δεν υπαρχουν σ αυτο το φορουμ κατοχοι cbf να υπερασπιστουν τα μηχανακια τους;ειναι τελικα καλυτερο το bandit;
    Κάτσε να μπει ο makis206

Βασικα, οσο αφορα το Bandit, εχει γινει και αυτη η συζητηση:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=33921

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Κάτσε να μπει ο makis206
    Να'μαι κι εγώωω

Φίλε panavour εγώ σαν κάτοxoς CBF-600 όπως είναι αναμενόμενο θα σου προτείνω το Honda για δύο λόγους.

1ον. Μετά από 12000 χιλιόμετρα μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όσο αναφορά το όλο σύνολο, απ'το κράτημα μέχρι την άνεση στο πολύωρο ταξίδι, απ'τη γραμμικότητα και τη βελούδινη λειτουργία του μοτέρ του μέχρι και τη σταθερότητα που έχει εκεί που το κοντέρ του γράφει 230χλμ/ώρα, απ'την ποιότητα κατασκευής, απ'τα καλά του φρένα που παρεπιπτόντως εγώ το προτίμησα χωρίς ABS αφού το 90% των χιλιομέτρων της δικιά μου γίνονται στην εθνική οδό (ο Θεός να την κάνει εθνική δηλαδή στην Κρήτη που βρίσκομαι)

Δυο μειονεκτήματα, το πρώτο είναι η αυξημένη κατανάλωση όταν το μοτέρ δουλεύει ψηλά (αλλά χαλάλι του, 4 καρμπυρατόρια ταϊζονται κάτω απ'το ντεπόζιτο), και δεύτερο ότι εμφανησιακά (προσωπικά τουλάχιστον) δεν με τρελαίνει κι ιδιαίτερα.

2ον. Δεν το γνωρίζω καθόλου το Bandit ! Έχω γυρίσει όλη την Κρήτη πάμπολες φορές κι έχω δει μόνο δύο !(μιλώντας πάντα για το τελευταίο μοντέλο) Απ'την αρχή θεώρησα οτι αυτό το μηχανάκι απευθύνεται σε ένα αγοραστικό κοινό που ΕΜΑΘΕ πάνω σ'ένα άλλο Bandit στην αρχή της μοτοσυκλετιστικής του καριέρας ! Κι όταν λέω "έμαθε" εννοώ ότι μπήκε στον κόσμο της μοτοσυκλέτας μαζί με κάποιες "ιδιαιτερότητες" που συνόδευαν τα Bandit τις εποχές που ερχόταν μόνο εισαγωγή από εξωτερικό.. λίγα ξέρω γι'αυτές τις ιδιαιτερότητες κι αυτά μόνο από λόγια κάποιων που κάποτε καβάλαγαν ένα Bandit, δύσκολα service (ειδικά το V), περίεργες βλάβες που ζόριζαν άσχημα το μηχανικό, δυσσεύρετα ανταλλακτικά (αυτό φαντάζομαι δεν ισχύει σήμερα).. Ήταν όμως απ'τα πιο δυνατά 400άρια !

Στο δικό μου το μυαλό όμως το όνομα Bandit ξέφευγε απ'τις πιο "κοινές" λύσεις (Hornet, CBF, Fazer, Z750 κλπ)..

Παρόλα αυτά το καινούργιο Bandit είναι πανέμορφο και δεν θέλω να το αδικήσω αφού ξαναλέω οτι δεν το ξέρω καθόλου πέρα από δύο οπτικές συναντήσεις που είχα μαζί του.

Τι να πω ; Πάρ'το να βλέπουμε περισσότερα γύρω μας !

Ρίξε μια ματιά και στα μοντέλα, έχουν γραφτεί πάρα πολλά μηνύματα με απόψεις κατόχων για το CBF, θα βρεις και για το Bandit αρκετά.

Καλή αγορά να έχεις !

κι αν καταλήξεις στο CBF να το πάρεις μαύρο γιατί πολύ μας τη λέει ο Sotirios με το ανθρακί του

Και στην Ιταλία χωρίς ΑΒS έρχεται το Bandit, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα λοιπόν το φαινόμενο....

Χωρίς ABS στην Ιταλία έρχονται και τα V-Strom...!!!

Ούνα φάτσα ούνα ράτσα....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

2ον. Δεν το γνωρίζω καθόλου το Bandit ! Έχω γυρίσει όλη την Κρήτη πάμπολες φορές κι έχω δει μόνο δύο !(μιλώντας πάντα για το τελευταίο μοντέλο) Απ'την αρχή θεώρησα οτι αυτό το μηχανάκι απευθύνεται σε ένα αγοραστικό κοινό που ΕΜΑΘΕ πάνω σ'ένα άλλο Bandit στην αρχή της μοτοσυκλετιστικής του καριέρας ! Κι όταν λέω "έμαθε" εννοώ ότι μπήκε στον κόσμο της μοτοσυκλέτας μαζί με κάποιες "ιδιαιτερότητες" που συνόδευαν τα Bandit τις εποχές που ερχόταν μόνο εισαγωγή από εξωτερικό.. λίγα ξέρω γι'αυτές τις ιδιαιτερότητες κι αυτά μόνο από λόγια κάποιων που κάποτε καβάλαγαν ένα Bandit, δύσκολα service (ειδικά το V), περίεργες βλάβες που ζόριζαν άσχημα το μηχανικό, δυσσεύρετα ανταλλακτικά (αυτό φαντάζομαι δεν ισχύει σήμερα).. Ήταν όμως απ'τα πιο δυνατά 400άρια !

Ρε συ Μακη, τα Bandit 600/650 δεν εχουν καμια σχεση με τα 400 εκτος απο οτι μοιραζονται το ιδιο ονομα. Για το 400 εχεις δικιο, ηταν "δυσκολο" μηχανακι.
    Δυστυχως, αρκετοι ακουν Bandit 600/650 και αλλαζουν δρομο, εχοντας στο νου τους το ευπαθες 400. Τα 600/650 στην Ελλαδα μπορει να μην επιασαν εμπορικα, αλλα στην υπολοιπη Ευρωπη εχουν δημιουργησει¨"σχολες" και φανατικους οπαδους.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος

Thumbs up

Νομίζω είναι και αρκετά πιο φθηνό πλέον το Bandit...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Εχοντας οδηγησει (πριν εναμιση χρονο περιπου) το BANDIT 600 εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τον μαλακο και ευστροφο κινητηρα του, το (ακρως) ακριβες σασμαν του, την επιταχυνση και το συνολικο look της μηχανης. Μειονεκτηματα να πω την αληθεια δεν βρηκα, αλλα καποιοι παλιοτεροι ιδιοκτητες BANDIT με προειδοποιησαν για προβληματα με τα ηλεκτρικα και την τροφοδοσια των καρμπυρατερ που ψιλομπαλωσαν στα επομενα μοντελα χωρις ομως να εχει γινει καποια ιδιαιτερη αναβαθμιση στον κλασσικο (πλεον) κινητηρα του συγκεκριμενου μοντελου... Ωστοσο, η τιμη ειναι δελεαστικα χαμηλοτερη απο αυτη του CBF. Αυτο που με ανησυχησε ομως ηταν τα παραπανω, που δεν ειχα καμμια απολυτως διαθεση να κανω τους μηχανικους πλουσιους και να "καβαλαω" κανα PIAGGIO μεχρι να περιμενω τα ανταλλακτικα!!:hypnotize Η αποφαση μου στην αγορα του CBF ηταν η σιγουρια του μοντελου στην μεταπωληση, η οικονομια του κινητηρα (Βενζινες, ανταλλακτικα και σερβις), τα κρατηματα στις στροφες τον χαρακτηρα μιας ταξιδιαρας και last but not least την προβλεψιμοτητα της σε καθε ταρζανια (μπαντιλικια και μπασιματα), Τωρα τα μειονεκτηματα 1) Κινουμενος μεσα στην πολη παρατηρησα μια δυσκολια στην ακριβεια του σασμαν στο "κατεβασμα" τον ταχυτητων. 2) Το πλαισιο του κινητηρα ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο στις extreme ταχυτητες... δλδ ενδεχεται να παρατηρησεις κουνηματα του πλαισιου αν μπεις στα ορια μιας στροφης. Δεν σηκωνεται ευκολα και αν σηκωθει, αντε κρατα την... 3)Ιπποδυναμη απο 78 αλογα δεν ειναι και οτι καλυτερο αν σε πιασουν οι ορεξεις να τα βαλεις με κανα BANDIT η FAZER ολοτελα. Το BANDIT (απ'οσο γνωριζω) ειναι στους 83 ιππους αλλα ειναι και ελαφρυτερο του CBF. 4)Το Look της μηχανης ειναι συμπαθεστατο αλλα (αισθητικα παντα)το κολοφαναρο και τα καντραν (κατα την προσωπικη μου γνωμη)ειναι . Εχοντας το CBF κοντα εναμιση χρονο και εχοντας διανυσει 13.500 χλμ. εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο τον κινητηρα, το ταξιδι του, τα μπασιματα, μα περισσοτερο την απολαυση της ηπιας συμπεριφορας της στο δρομο. Περα απο την ιπποδυναμη εχω μεινει τοσο ευχαριστημενος που αποφασισα να την κρατησω μεχρι να λιωσει Ελπιζω να βοηθησα. Οποια και αν ειναι η αποφαση σου... σου ευχομαι την επερχομενη μηχανη σου καλοταξιδη και ΠΑΝΤΑ με κρανος!!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Makis206, Καταφερες ρε θηριο να πας το CBF στα 230χλμ/ωρα? Εγω ακομη παλευω στα 216χλμ/ωρα.Προφανως κατι μου διαφευγει... Μηπως εχεις βαλει καμια AGRAPOVICH? Την τελικη την εβγαλες με 5η η 6η? Τεσπα, αφου φτανεις τετοια τελικη.... :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Ρε συ Μακη, τα Bandit 600/650 δεν εχουν καμια σχεση με τα 400 εκτος απο οτι μοιραζονται το ιδιο ονομα. Για το 400 εχεις δικιο, ηταν "δυσκολο" μηχανακι.
    Δυστυχως, αρκετοι ακουν Bandit 600/650 και αλλαζουν δρομο, εχοντας στο νου τους το ευπαθες 400. Τα 600/650 στην Ελλαδα μπορει να μην επιασαν εμπορικα, αλλα στην υπολοιπη Ευρωπη εχουν δημιουργησει¨"σχολες" και φανατικους οπαδους.

Aλέξη έχεις δίκιο, ξέρω απ'την αρχή ότι στο μυαλό μου το έχω αδικήσει το Bandit χωρίς να έχω κάτσει να μάθω 5-6 βασικά πράγματα για το μηχανάκι, σίγουρα φταίει και το γεγονός της εμπορικής του πορείας αλλά και του ονόματός του που από λάθος δικό μου του μετέφερα αδίκως την "δύσκολη" κληρονομιά των 400αριών.

Ίσως φταίει και η (κόντρα να το πω; ) της Suzuki να το κάνει ελαιόψυκτο όταν όλες οι "κοινές" λύσεις επιμένουν στην υδρόψυξη, "και που είναι το κακό;" θα μου πεις και συμφωνώ αλλά δεν ξέρω γιατί κατά βάθος μου έχει κάτσει στραβά αυτό.

Παρόλα αυτά μάλλον δεν θά'πρεπε καν να αναφερθώ στο Bandit γιατί ήξερα απ'την αρχή πως θα το αδικούσα όσο και νά'θελα να τ'αποφύγω κι είναι κρίμα γιατί εκτός του ότι δεν ξέρω τις δυνατότητές του, είναι ένα πανέμορφο μηχανάκι κι αν το βάλεις και δίπλα στο CBF.. χάσαμε από χέρι

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    είναι ένα πανέμορφο μηχανάκι κι αν το βάλεις και δίπλα στο CBF.. χάσαμε από χέρι

:rotflmao: Μην το κανουμε και MV Agusta το Bandit :rotflmao:

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. honda cb400 vs suzuki bandit 400!!!
    από mars696 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 10:53
  2. Suzuki Bandit 650 vs Yamaha fz6?
    από Elle στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 19:34
  3. ΑΓΟΡΑ Suzuki Bandit 650s
    από MANSFAK στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2008, 06:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα