με τετοια περίμετρο που έχει ο πίσω δίσκος αποκλείεται να βγάζει πάνω από 150 με 6η!
επίσης ο ιμάντας κόβεται!
αλυσίδα και πάλι αλυσίδα!
με τετοια περίμετρο που έχει ο πίσω δίσκος αποκλείεται να βγάζει πάνω από 150 με 6η!
επίσης ο ιμάντας κόβεται!
αλυσίδα και πάλι αλυσίδα!
Για ρίξε και κανένα πινακάκι με τα αντίστοιχα όρια θραύσης !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
O ιμαντας σαφως εχει μεγαλυτερη αντοχη απο μια αλυσιδα![]()
Στο μόνο σημείο που υπερτερεί η μετάδοση με ιμάντα είναι όταν υπάρχουν ΜΕΓΑΛΑ κρουστικά φορτία (βλ. Harley...) και αυτό μόνο στο όριο της πλαστικής παραμόρφωσης !!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
+1000
Αντε να βαλουμε στα + το μειωμενο θορυβο και το οτι ξεχνάμε την τοσο επιπονη![]()
διαδικασία λαδωματος/τεντωματος (αν και δεν μπορει, ολο και καποια συντηρηση θα θελει για να μην ξεραθει).
Παντως σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να κινειται η μηχανη μου με τον ιδιο τροπο που κινειται και η ραπτομηχανη της μανας μου... :rotflmao:
(Μολις διαβασα καπου στο νετ οτι η Χαρλευ αναγκαστηκε να κανει την αλλαγη σε ιμαντες επειδη πλεον οι τεραστιες αλυσιδες της εκαναν παρα πολυ θορυβο!!! )
κοιτα κοστασ81 οτι αφου το πισω γραναζι ειναι σωστα πιο μεγαλο τοτε μαλλον και το μπροστα θα ειναι μεγαλυτερο απο αυτο με την αλυσιδα.
παντωσ εγω το προτιμω και αν το εβρισκα θα το εβαζα αμεσωσ.μονο το θορυβο που θα κερδισεισ εισαι ευχαριστημενοσ
οποιοσ βρει που το πουλανε ασ μασ πει και σε εμασ την διευθυνση.
Αν λύσεις το μπροστινό καπάκι που καλύπτει το μπροστινό γρανάζι θα δεις ότι λόγω χώρου δεν έχεις μεγάλα περιθώρεια για μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά!Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
κοιτα κοστασ81 οτι αφου το πισω γραναζι ειναι σωστα πιο μεγαλο τοτε μαλλον και το μπροστα θα ειναι μεγαλυτερο απο αυτο με την αλυσιδα.
παντωσ εγω το προτιμω και αν το εβρισκα θα το εβαζα αμεσωσ.μονο το θορυβο που θα κερδισεισ εισαι ευχαριστημενοσ
οποιοσ βρει που το πουλανε ασ μασ πει και σε εμασ την διευθυνση.
Σιγά τον θόρυβο ρε σεις που κάνει η αλυσίδα.
Όντως, τα ABC που έβαλα πίσω κάνουν πολύ περισσότερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Αν λύσεις το μπροστινό καπάκι που καλύπτει το μπροστινό γρανάζι θα δεις ότι λόγω χώρου δεν έχεις μεγάλα περιθώρεια για μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά!
Σιγά τον θόρυβο ρε σεις που κάνει η αλυσίδα.
Σωστή παρατήρηση!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
O ιμαντας, ειδικα στο v strom δεν κολλαει με τιποτα...
οκ ειναι πιο αθορυβος και σαφως εχει μεγαλυτερη αντοχη απο μια αλυσιδα, αλλα ξεχνας το χωμα οπου και φθειρεται πολυ.
αν αποκλεισεις εστω και τις εκτος δρομου ομάλες διελευσεις γιατι αγορασες v-strom![]()
Η δική μου μηχανή έχει ιμάντα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά είναι street touring. Έχω κάνει μερικά χιλιόμετρα σε χώμα, αλλά με μεγάλη προσοχή και μόνο όταν χρειάστηκε. Σαφώς με το V- Strom δε κάνεις εντούρο, αλλά βάζοντας ιμάντα μειώνεις δραματικά τη χωμάτινη χρήση του.
Ρώτησα και γώ έναν μηχανικό φίλο για ιμάντα και μου είπε ότι φθείρονται τα δοντάκια πολύ έυκολα και θα χρειαστεί αλλαγή κάποια στιγμή (όπως και η αλυσίδα βέβαια). Γενικά μου πρότεινε να μήν κάνω τέτοια αλλαγή γιατί σε κάθε περίπτωση η αλυσίδα έχει περισσότερα πλεονεκτήματα (μηχανικά και σάν οδήγηση).
Το συμπέρασμα του ήταν αλυσίδα και πάλι αλυσίδα και ο θόρυβος θόρυβος (σιγά το θόρυβο εδώ που τα λέμε!)
Εμένα πάλι μου φένεται λίγο gay ο ιμάντας σε Vstrom..
Fly With It!!
ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΒΜW ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ 50.000 ΧΙΛ.!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΜΕΡΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ...ΜΕΓΑΛΟ![]()
http://www.vh-motorradtechnik.de/pro...Drive-Kit.htmlΑρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
http://www.vh-motorradtechnik.de/pro...it.html:wave2:
Τώρα μάλλον δουλεύει.
Μιλάει για 650 από '04-06 και στη φωτό παρουσιάζει 1000 πριν το '04. :a31:
Άσχετα από αυτό, άντε πες και το βάλαμε, πολύ φασαρία δε θα είναι να μπει ο ιμάντας;
Λογικά θα πρέπει να λυθεί όλο πίσω.
Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να εμπιστευθώ κάτι τέτοιο.
Σαν λύση νομίζω οτι αφού δουλεύει στα bmw και στα hd δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Απλά αναρωτιέμαι ,εφόσον υπάρχει απόσταση απο τον άξονα του ψαλιδιού ώς τον άξονα του γραναζιού ,και ο ιμάντας πρέπει να έχει και κάποια προφόρτιση προκειμένου να υπάρχει πρόσφυση με τις τροχαλίες, δεν θα επηρεάζεται η λειτουργία της ανάρτησης?
1200 ευρω κανει
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Κ7 ΜΕ ΑΒΣ;ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩ;Ε;Η
![]()