Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Innova '07, προβληματα???

Honda Innova 125 Το avatar του/της yiagt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos

Το μονο κακο ειναι το λιγο σκληρο κιβωτιο, ακουγεται αρκετα!

Αυτό θα διορθωθεί μετά από λίγα χιλιόμετρα.μην αγχώνεστε.

Εγω το εχω κανει περι τα 850χλμ. και ειμαι πολυ ικανοιποιημενος.
    ειναι πολυ ησυχο και προ παντων οικονομικοτατο. δε το χω τελικιασει ακομα.
    περιμενω την πρωτη αλλαγη λαδιων και μετα.

Νομίζω ότι θα κάνει πάταγο στις πωλήσεις των παπιών πάντως, μεγαλύτερο απο το προηγούμενο Innova.Τούτο δώ είναι και όμορφο

Εντάξει ρε παιδιά, καλό φαίνεται... Αλλά δε νομίζετε ότι είναι λιγάκι ακριβό;;;Εντάξει, παπί είναι δεν δικαιολογείται! Από την άλλη είδα και το νέο crypton (την απλή έκδοση) και μου φάνηκε πολύ άσχημο-σαν κινέζικο. Μόνο εκείνη η έκδοση με τις χρυσές ζάντες και το σκούρο μπλέ χρώμα μου άρεσε πολύ.

Γενικά από τα νέα παπιά το suzuki address μου αρέσει περισσότερο από όλα και μετά το kristar που είναι ήδη καιρό στην αγορά.

Παλαιό μέλος
    Τα Honda είναι συνήθως λίγο πιο ακριβά από τον ανταγωνισμό... κυκλοφορεί ακόμα και το παλιό innova (χωρις injection) γύρω στα 1.800 αν ενδιαφέρεσαι. Το έχω κι εγώ μαζί με... σχεδόν 30.000 συνέλληνες κατόχους Πέρα από τα γνωστά μικροπροβληματάκια μια χαρά είναι, για παπί πάντα.

Ναι την έχω δει την προσφορά. Το παλιό δεν μου άρεσε. Δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθήσω το σχέδιό του. Γούστα είναι αυτά. Το καινούργιο είναι πιο όμορφο και από ότι φαίνεται βελτιώθηκε εκεί που υστερούσε το παλιό.

Όλα τα παπιά στα 2 χιλιάρικα πάνω κάτω κυμαίνονται...
    Εξάλλου βάλε ότι τα παραπάνω που πληρώνεις για το honda, σε βγάζουν απο το πολύ ψάξιμο μετά στο να το δώσεις (αξία μεταπώλησης σαφώς ανώτερη).

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gerokost
    Εξάλλου βάλε ότι τα παραπάνω που πληρώνεις για το honda, σε βγάζουν απο το πολύ ψάξιμο μετά στο να το δώσεις (αξία μεταπώλησης σαφώς ανώτερη).
    Σωστός!

Επομένως αν διαθέτεις τα +400 πάρε το καινούριο carjunkie και καλώς όρισες στην ευτυχισμένη πελατεία του... ομίλου Σαρακάκη

Τί να σου πώ.Μετά απο 12 χρόνια με παπιά, εκεί έχω καταλήξει...Τώρα, ο καθένας έχει την άποψή του, αλλοίμονο.

Παλαιό μέλος
    Βασικά κι εγώ συμφωνώ, αλλά ξέρεις τι γίνεται... ο καθένας αγαπά το σπίτι του και το κράζει ταυτόχρονα...

Το κράζει μέχρι να δεί τα χειρότερα...

Καλώς το Νίκο! Τα λέμε κι εδώ!

Ψάχνω κι εγώ για παπί και δεν ξέρω τι να πάρω. Στη ΧΕ πάντως βρίσκεις Innova 2006 με 1000άρικο περίπου. Πώς και χάνει τόσο γρήγορα την τιμή του;

Τα Crypton R βλέπω κρατάνε υψηλή τιμή. Γιατί αυτό;

Από την άλλη βρίσκεις Modenas Kristar 125 του 2007 με 2000-5000χλμ με 1200-1400 ευρώ (καινούργιο 1890).
    Τι είναι καλύτερο; Είμαι σε δίλημμα...

Έλα ρε παίκτη !
    Μόλις κοίταξα στο xe.gr αλλά βρήκα μόνο ένα κοντά στο χιλιάρικο (06 μοντέλα).Όλα τα υπόλοιπα είναι απο 1350-1400 και πάνω.Αυτό που είναι κοντά στο χιλιάρικο θέλει μάλλον να το διώξει γρήγορα.Ποιός ξέρει γιατί....
    Κι εγώ κοίταζα για Κristar, αλλά έχει το ίδιο μοτέρ (του kaze-r, 111cc) εδώ και μερικά χρόνια.Ε, 7 χρόνια καζέρι είχα, το βαρέθηκα.Όχι ότι είναι άσχημο μοτέρ, αλλοίμονο.Απλά, ήθελα κάτι νέο, και με τα πολλά με κέρδισε το Innova...Προς το παρόν, είμαι ευχαριστημένος, αλλά ο χρόνος θα δείξει
    Επίσης, είμαι υπέρ του καινούργιου.Μόνο εσύ ξέρεις τί καγκουριές έχεις κάνει...

Ένα Innova του χιλιάρικου πουλήθηκε κι ένα άλλο επίσης. Συνεχίζω την αναζήτηση. Απορώ πάντως για τα Crypton R που έχουν τόσο υψηλή τιμή.
    Μήπως να περιμένω να έρθει Σεπτέμβριος να γυρίσει ο κόσμος και να μπουν κι άλλες αγγελίες καλύτερα;

Βασικά προτείνω να περιμένεις γιατί έρχεται το νέο Crypton-X-135 και άν ενδιαφέρεσαι για το "R" τότε θα τα ρίξουν κάπως..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57
  2. ilektrika innova..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2004, 02:26
  3. Μακροχρόνιο παρκινγκ και προβλήματα...
    από nauko στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 19:08
  4. Προβλήματα Login και Μηνύματα “not register”
    από Julius στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας