Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: episkevi HP laptop

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

ke min katariese ton computer mou
    Τελικα επιασε.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ MOTHERBOARD ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ PC ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ MOTHERBOARD
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟ!!! ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ EXTRA 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

τα HP Pavilion έχουν ένα χρόνο εγγυηση, οπότε αν έχει περάσει ο χρόνος λυπάμαι εισαι ο πιο αδύναμος κρίκος και όπως είπαν και πιο πάνω κράτα ότι μπορείς και πάρε καινούργιο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα Pavilion που κυκλωφήσαν πριν περίπου 1,5 με 2 χρόνια παρουσίασαν τέτοια προβλήματα. Υπήρχαν κι άλλα με καμένη μητρική, σε αντίθεση με αυτά που κυκλωφορούν τον τελευταίο χρόνο και δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ακόμα τουλάχιστον.
    Πάντως από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο των υπολογιστών (έχω μαγαζί με υπολογιστές) σου λέω ότι όπου μπορείς και υπάρχει επέκταση εγγύησης καλό είναι να την αγοράζεις και να ξέρεις επίσης ότι στις περισσότερες περιπτώσεις καμένων μητρικών και ειδικά σε laptop το πρόβλημα υπάρχει εξ' αρχης απλά παρουσιάζεται κάποια στιγμή μετά από πολύ ή λίγο καιρό. Δηλαδή θεωρώ πολύ δύσκολο να κατάφερες να κάψεις τη μητρική.
    GSR 600 for ever

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Να βάλω & εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση. Από όσο ξέρω ο νόμος για τη προστασία του καταναλωτή αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγύηση. Με ένα search εδώ μέσα θα τον βρεις. Αν τελικά πάντως δε καταφέρεις να το περάσεις σε εγγύηση απλά κράτα το σκληρό & κάποια ανταλλακτικά & το υπόλοιπο πέτατο...& μη ξαναπάρεις HP!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Να βάλω & εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση. Από όσο ξέρω ο νόμος για τη προστασία του καταναλωτή αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγύηση. Με ένα search εδώ μέσα θα τον βρεις. Αν τελικά πάντως δε καταφέρεις να το περάσεις σε εγγύηση απλά κράτα το σκληρό & κάποια ανταλλακτικά & το υπόλοιπο πέτατο...& μη ξαναπάρεις HP!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. R 1200gs Hp
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 14:52
  2. Poleitai laptop toshiba
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 22:58
  3. Ρόλος των HP και της Ροπής?