συνέχισε φίλε μου αυτό που κάνεις..είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα να ξεφεύγουμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας κάνουν να ταξιδεύουμε για μια ζωή!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Β.Π.![]()
συνέχισε φίλε μου αυτό που κάνεις..είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα να ξεφεύγουμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας κάνουν να ταξιδεύουμε για μια ζωή!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Β.Π.![]()
Ναι, δικό μου ήταν το θρεντάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ειναι η πρωτη φορα που ξανανοιγω το Pc για να γραψω κατι
συμπαθα με αν ακουστει καπως, αλλα ΝΟΜΙΖΩ οτι τετοια πραγματα δεν κανει να τα "πουλας" οσο μεγαλη και αν ειναι η αναγκη
τεσπα αγνοησε τα λογια μου αν σε πειραζουν και ζητω συγνωμη
απο τα ποστ που σε ξεπληρωνουν για τους τονους μαλακιας, ενα θραυσμα της μεγαλης αληθειας, πολυ πολυ ομορφο για να ειναι εδω
Υγ Θυμισε μου εκεινο το thread με το τραγουδακι των Papa Roach δικο σου δεν ηταν?
![]()
Δε με πειράζουν τα λόγια σου, αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "οσο μεγαλη και αν ειναι η αναγκη" ούτε με το "πουλάς" ... Χωρίς να θέλω να το παίξω καλλιτέχνης -ούτε είμαι ούτε θα γίνω ποτέ- νομίζω ότι οι καλλιτέχνες υπάρχουν επειδή "εκτίθενται", επειδή δημοσιεύουν... δεν το πουλάνε, απλά έχουν ανάγκη να το μοιραστούν. Αυτή είναι η γνώμη μου. Άλλωστε όπως εμένα μου αρέσει να διαβάζω κάτι διαφορετικό εδώ μέσα πού και πού, έτσι δημοσιεύω κιόλας.
Υ.Γ. Χαίρομαι που σου άρεσαν
Φιλε (αν μου επιτρεπεις φυσικα) johnpanΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ναι, δικό μου ήταν το θρεντάκι.
Δε με πειράζουν τα λόγια σου, αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "οσο μεγαλη και αν ειναι η αναγκη" ούτε με το "πουλάς" ... Χωρίς να θέλω να το παίξω καλλιτέχνης -ούτε είμαι ούτε θα γίνω ποτέ- νομίζω ότι οι καλλιτέχνες υπάρχουν επειδή "εκτίθενται", επειδή δημοσιεύουν... δεν το πουλάνε, απλά έχουν ανάγκη να το μοιραστούν. Αυτή είναι η γνώμη μου. Άλλωστε όπως εμένα μου αρέσει να διαβάζω κάτι διαφορετικό εδώ μέσα πού και πού, έτσι δημοσιεύω κιόλας.
Υ.Γ. Χαίρομαι που σου άρεσαν
Εγραψα νομιζω με κεφαλαια αν προσεξες οποτε αγνοησε τα, προκειται για δικες μου εμμονες
![]()
Πολύ ωραίο!!!Αλήθεια με την μηχανή πάς ταξίδι και η ελευθερία που νοιώθεις δίνει την ευκαιρία για σκέψεις,για όνειρα και άν δέν βρίσκεις κάπου απαντήσεις λές ένα ''πάμε κούκλα μου;''Και ανοίγοντας γκάζι χάνονται πίσω.
![]()
![]()
![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα