Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ΠΑΠΙ... ΣΚΥΛΙ???

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Re: ΠΑΠΙ... ΣΚΥΛΙ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik16v
    ¨΄Έχει συζητηθεί αρκετές φορές το θέμα "Τί παπί να πάρω".......¨

Φίλε μου, αν μιλάμε για παπί σκυλί, η πρότασή μου είναι Honda C90 (μεταχειρισμένο φυσικά).....

Ένα θα σου πω : Το έχω από τις 4 Μαΐου 1990!!! Αν βρέις τέτοιο (ή astrea), χτύπα το με κλειστά μάτια.

'Ενα Jameson με πάγο...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Στο θέμα "οικονομία καυσίμου" πιστεύω πως θα έχει καλή διαφορά σε σχέση με το να είχε καρμπυρατερ. Για "απόδωση" δεν νομίζω ιδιαίτερα. Ίσως εκείνα τα υγρά παγωμένα πρωινά να εκτιμήσουμε δεόντως τον ψεκασμό.

Αν και πάλι θα το ξαναπώ πως ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΩΤΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΠΙ!!!

Δε θυμάστε τι προβλήματα αντιμετώπιξαν οι πρώτοι ψεκασμοί*; Τι απότομα ξεσπάσματα και τι αχανείς τρυπάρες που είχαν; Κάτι ανεξήγητα σβησίματα και με ζεσταμένο κινητήρα μάλιστα;

*λέγε με R1 1998
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Απ την πάπια νομίζω πως ζητάμε απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, στοιχειωδώς καλό κράτημα (φρένα- αναρτήσεις) και κυρίως να μην ασχολούμαστε μαζί του, μόνο να μας πηγαίνει αξιοπρεπώς.
    Modenas Kriss 115 έχω δύο χρόνια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Δεν καίει τίποτα και... δεν είναι καθόλου ψόφιο για πτηνό.

Άσχετο: Lina αν υποψιαστώ πως ΚΑΙ το παπί το έχουμε ίδιο χρώμα.....

Ξεκολα ρε.... Το avatar του/της hondaRR
    to kumco to eides????? den kako einai kai 150!!! tora ama to kaloskeftese gia metaxirismeno tha protimoysa honda astrea dream c-90 k.a
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

MODENAS KRISS ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ!

haojindjfkejdfkfjdk Limited edition

διπλο δισκοφρενο μπροστα αναποδες μπουκαλες χρισες παρακαλω και συνεγερμο που περνι μπρος με κουμπακι τεχνολογιααααα :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Δε θυμάστε τι προβλήματα αντιμετώπιξαν οι πρώτοι ψεκασμοί*;

*λέγε με R1 1998 [/B]
    Το R1 του 1998 δεν ειχε ψεκασμο...μην λεμε και οτι θελουμε.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ε τότε μήπως του '99 ή τελοσπάντων το 1ο ψεκαστό R1. Θυμάμαι και συζητιόταν πολύ αυτό το πρόβλημα.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Έχω το honda innova 125 2,5 χρόνια (με το καρμπυρατέρ) και 12500 χλμ.
    Χαρακτηριστικά
    1. Καλή ποιότητα και μεταλλική βαφή πλαστικών (το τρίξιμο των πλαστικών στο τιμόνι υπάρχει αλλά μπορείς να το φτίαξεις μονος σου ανοίγοντάς το και βάζοντας στη βάση του πάνω με το κάτω πλαστικό ενα κομματάκι λάστιχο. Απλή πατέντα). Το νέο innova δεν ξέρω αν τρίζει.
    2. Απίστευτα ροπάτος και ελαστικός κινητήρας με εξαιρετικά μεγάλο εύρος απόδοσης. Δεν υπάρχει παπί με τόσο ελαστικό και αγχολυτικό κινητήρα. Συνάμα έχει και ποιοτικό μπάσο θόρυβο. Λόγω της μεγάλης ροπής του μπορεί να διατηρεί άνετα ψηλές ταχύτητες και δικάβαλο. Από την άλλη όμως δεν έχει ξέσπασμα δύναμης ή νευρικότητα διότι έχει μακριά μετάδοση.
    3. Αψογο σε αισθηση δισκόφρενο (nissin). Το ταμπούρο πίσω τρίζει (ενοχλητικά κάποιες φορές) αλλά έχει και αυτό καλή αίσθηση και συμβάλλει πολύ στο ασφαλές φρενάρισμο. Είναι επαρκές για τις ανάγκες επιβράδυνσης του παπιου. Μην ψαρώνετε με τα πάσης φύσεως και άγνωστης προέλευσης δισκόφρενα των άλλων παπιών. Αν δεν έχει καλή αίαθηση ένα δισκόφρενο ειναι χειρότερο από ένα καλό ταμπούρο. Μόνο η Nissin και η Brembo φταιχνουν καλά σε αισθηση διασκόφρενα. Η αίσθηση στο φρένο ειναι το 90% της ασφάλειάς σου. Για το τρίξιμο μπορείς να βάλεις σιαγόνες από astrea, supra
    4. Αρκετά προοδευτικό πιρούνι (σε σχέση με τα κούτσουρα των κινέζικων παπιών) και ικανοποιητικά αμορτισέρ.
    5. Δυνατό φως.
    6. Ισως το μονο ουσιαστικό μειον του ειναι ότι παίρνει λίγο δύσκολα μπροστά το πρωί (αλλά στο νέο ψεκαστό μοντέλο αυτό δεν υφίσταται). Και αυτό όμως λύνεται εαν ανοίξεις το γκριπ του γκαζιού μια φορά πριν πατήσεις τη μίζα και ανοίξεις το τσοκ.
    Γενικά στη συνταγή "παπί" η honda είχε σεδόν πάντοτε την καλύτερη πρόταση.
    Το μόνο παπί που ίσως εκθρονίσει το innova ειναι το νέο παπί της yamaha (crypton X) που θα βγει τον Ιούλιο 2007 με 135 κυβικά και κάθετο κινητήρα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Παπί-σκυλί γύρω στα 1000€
    από loki21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2013, 09:34
  2. NEO Address 125 παπι σκυλι.....
    από x-cite 135 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2010, 13:45
  3. Παπι
    από K_STAMATIOU στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 00:33
  4. Παπι Ή ΜηΧανη?
    από christin στο forum Off topic