Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Μια νυχτα με την φωτια....

Ταξιδευτή, δε θέλω να στη χαλάσω αλλά το ίδιο ένιωσα και γω κάποια (αρκετά) χρόνια πριν, με δανεικό χιλιάρι... γιαπωνέζικο.

Τώρα πως περάσανε τα χρόνια, και μετά από άλλα όνειρα που πραγματοποίησα με δεκάδες προβλήματα (μερικά επιμένουν αλλά δε μασάμε πια από τέτοια), έχω κάποια ευχέρεια να νιώθω που και που όπως περιγράφεις, άρα δικαιούσαι μια μπύρα.

Στα φρένα πάντως να σηκώνεις το θώρακα, λειτουργεί σαν ιστίο και φρενάρεις και λίγο, και πού 'σαι... πάντα να σκέφτεσαι μπροστά όταν οδηγάς -σιγά μη γλύτωνες τη παρατήρηση.

Νίκος
    Open Horizons

Ενας φιλος μεσα απο το φορουμ (κωλογερας...δε λεμε ονοματα) συζηταγαμε περι ερωτικων και ελεγε πως η διαφορα της γενιας του απο αυτη των τριαντατοσο ειναι οτι "εμεις" (οι πενηνταφευγες) "γαμαμε" (εννοουσε γαμουσαν)"Ενω εσεις..."(για τους τριαντατοσο) , "κανετε ερωτα" (εννοει δε γαμαμε).

Η μηχανη ειναι σα τη γυναικα ,το γυναικακι σου ή το αγορακι σου αμα εισαι κοριτσι ή γκει .
    Παιζει η αγαπουλα αλλα και το αχαλινωτο σεξ με αυτη και το δρομο ,δε παιζει να καθομαι να τη θαυμαζω σα χανος στο γκαραζ ,δε πα να ναι η Κλωντια σιφερ των μοτοσυκλετων,δεν με εχει ,την εχω, κι αμα μου κανει καμια στραβη και δε τσουλαει θα τη πατησω κατω.Με τη μηχανη ειμαι εραστης λατινος,καμακι των νησιων αλλα Σταθης Ψαλτης ,ουτε καγκουρας,ουτε αγαπουλινι ,αγκαλιτσας..μονο εραστης.

Κι αμα θετε και λιγη ποιηση ρομαντισμο, το χουμε κι αυτο

"Σε ψαχνω στα λαμπρα σφαγεια των δρομων...
    ...στα μικρα τα στοπ,στ'απαγορευεται,στα τρυπια μου χερια"
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    .....
    Καλα. Μακρυα απο τη μηχανη μου εσυ λατινε εραστη!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Νίκο, τώρα το διάβασα λόγω απουσίας μου από το φόρουμ...

Axxxx 8α μας βαλεις μεσα δεσμοδρομικε συναδελφε.......
    Πολυ καλο....και στα δικα μας

Την κυριακη θα παω να χαζεψω ενα φιλαρακι στα μεγαρα και ισως γνωρισουμε εσενα και την ιταλιδα σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Γιατί δε φοράς πινακίδα βρε άληταμπουρα - παλιοτσαντάκια - κλέφτη - ληστή - δολοφόνε - σεσημασμένε?????

Πάντα τέτοια φίλε....

Τhanks guys!

ΥΓ. Αν το υπουργειο μΕ ειχες δωκει πινακιδα αντι για ενα λωλοχαρτο που ελεγε οτι δεν εχουν τσιγκο θα την ειχα βαλει kardia mou!
    Νίκος
    Open Horizons

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    φίλε Νίκο... το ταξίδι αυτό είχε γίνει πρώτα στο μυαλό σου και μετά απλά το ακολούθησε η μηχανή.

Είμαστε όλοι τόσο πιεσμένοι και χαμένοι στην καθημερινότητα μας, που πρέπει κάθε φορά τις σκέψεις μας για να τις κάνουμε πραγματικότητα να βρούμε το σωστό μέσο ή κανάλι.

Η μηχανή για εμάς τουλάχιστον είναι το καλύτερο μέσο. Μας ταξιδεύει ναι μεν στον χωρό-χρόνο... αλλά μπορεί και παίζει και με το μυαλό μας.

Πάντα τέτοια φίλε μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ρε αδερφε γιατι δεν γραφεις ενα βιβλιο?

αν δεν το εχεις κανει ηδη δηλαδη.....
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

non serviam Το avatar του/της kachius
    Γειά σου ρε Νικόλα

Ωραία περιγραφή

γ@μ@τη μηχανή

μετά την ΑΟ στο δρόμο προς Λαύριο την τελευταία βδομάδα που πηγαίνω προς τα εκεί συχνά, έχω ήδη δει δύο μεγαλόσωμους σκύλους πατημένους στο δρόμο...πολύ προσοχή από εκεί παιδιά...
    Ξέρω από βέσπα!

non serviam Το avatar του/της kachius
    Τα βρήκατε με την κούκλα τελικά, ε;

Σιγά μη σ'άφηνε
    Ξέρω από βέσπα!

Μπραβο ρε Νικο με τις ποιητικες περιγραφες σου.

Το ξαδερφακι σου δεν εχει φτασει ακομα σε αυτα τα επιπεδα ονειρωξης αλλα το παλευει.

Τι εκανες με το συμπλεκτη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
    Μπραβο ρε Νικο με τις ποιητικες περιγραφες σου.

Το ξαδερφακι σου δεν εχει φτασει ακομα σε αυτα τα επιπεδα ονειρωξης αλλα το παλευει.

Τι εκανες με το συμπλεκτη?
    Να σαι καλα Μανωλη! Ειμαι σιγουρος οτι κ εσυ θα εχεις πολλες τετοιες στιγμες στη συνεχεια...

Με το συμπλεκτη ολα καλα. Εξαερωσουλα το συστημα (5 λεπτα υποθεση) κ ολα μια χαρα!
    Νίκος
    Open Horizons

OK, φανταζομαι εκανες την εξαερωση απο το δοχειο των υγρων ετσι? Επισης κατι που ειδα οτι βοηθαει ειναι να ρυθμισεις το λεβιε του συμπλεκτη οσο πιο μακρια μπορεις απο το clip-on ετσι ωστε να αποσυμπλεκει πιο γρηγορα (λογω της μικροτερης διαδρομης που χρειαζεται) και εντελως. Πειραματισου λιγο και θα δεις. Ποσα χλμ εχεις κανει?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2012, 03:01
  2. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2009, 21:25
  3. Άλλη μία με την Ελμίρα στο Cbf
    από opera στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 23:09
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25