Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: V-strom + afoi terzi

stergios για να καταλαβω δηλαδη, στον πρεβεδοθραι δινοθν και την κοπελα δωρο(αντι για καγκελα πχ)............

Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
    stergios για να καταλαβω δηλαδη, στον πρεβεδοθραι δινοθν και την κοπελα δωρο(αντι για καγκελα πχ)............
    Οχι ρε..
    Αλλά την ώρα που ρίχνεις τις υπογραφές δεν σου κακοφαίνεται και ξεχνιέσαι κιόλας λίγο :a07:
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Παλαιό μέλος
    από αυτούς τους εμπόρους που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα Μακίνα.

παιδια τελικα μακινα με βλεπω ..τα περισσοτερα καλα λογια τα ακουσα για αυτον. Για τερζη ακουσα τα χιλια μιρια. Λοιπον θα τσεκαρω για διαθεσιμοτιτα και θα σας ενημρωσω για το μωρο ...Ελπιζω μονο το μηχανακι να βγει καλο και να μην εχω προβληματα(οπως διαβασα για αλλα παιδια στο φορουμ) διοτι ειμαι και καινουθργιος οδηγος... Ευχαριστω πολυ παιδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
    Καλημέρα σας,
    Είμαι νέος στο forum και πρόσφατα αγόρασα την v-strom 650. Την μηχανή την πήρα από τον Τερζή στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα στην Μοναστηρίου δίνει δώρα αξίας 800 ευρώ όπως γράφεις παραπάνω αλλά το άλλο κατάστημα στον κόμβο Ν.εγνατίας με περιφεριακό δίνει 1000 ευρώ δωροεπιταγή.
    εισαι στημενος ..........οξω απ την παραγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........

λοιπον και γω ειχα παρει πιτσιρικας και ασχετος παπακι απο τον Τερζη και ηταν τρακαρισμενο...........και μια βιραγκο ειχε προβλημα στα αμορτισερ αλλα αντι μηχανικου ειχε κατι αλλο μαλλον...........ελα μωρε τον τσιρικιτζη .............τζαμπα μαγκας εγινε απο ποδηλατα ............μακρια απο τα μεταχειρισμενα ............

ΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΠΟΥ 1000 ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ.
    ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ V-STROM.
    ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΤΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ
    ΠΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ

V-Paketas για πες γιατι δεν εισαι τοσο πολυ ευχαριστημενος??????
    να ξερω τι να προσεξω

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR

Thumbs up

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Tράβα ρε φίλε στον Πρεβεδουράκη που είναι επίσημος...
    Πήρα το DRZ από κει...
    Μια χαρά κύριος και η κοπέλα στην διεκπεραιωση... :a07:
    +1 στον Πρεβεδουράκη...

ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ SERVICE ΤΩΝ 1000 ΧΛΜ.
    ΜΕ ΠΗΡΕ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
    ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 6000.
    ΕΔΩΣΑ 80 ΕΥΡΩ

ΛΑΔΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ 100% 15-50 15,42ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΕΠΙ 3 =46,26
    ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 11,71
    ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΓΕΙΟΥ 21,42
    ΣΥΝΟΛΟ 79,39
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΟΥ ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ
    ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ.
    ΕΓΩ ΕΙΧΑ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΑΛΛΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ
    ΠΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ

ωραια φιλος .θα το εχω υποψην.Αντε να αποφασισω γιατι δεν παλευεται η κατασταση με το αυτοκινητο

Εγώ έχω κάνει 1 ανταλλαγή στον Τερζή και 2 αγορές v strom.Παράπονο όσον αφορά παράδοση,μοτό κτλ δεν έχω.Τα δώρα που παίρνεις με την δωροεπιταγή,θα σε γλυτώσουν από έξοδα.Στο Μακινα πήγα και τις 2 φορές πριν τον Τερζή,αλλά στναγερμό με το ζόρι μου έδινε δώρο.Έτσι κατέληξα Τερζή.Ο άλλος στη Βίλκα δεν πρέπει να υπήρχε μάλλον.Μου έκανε και κάτι τράμπες αξεσουάρ από τη μία μηχανή στην άλλη χωρίς χρέωση.Για το σέρβις δεν έιχα ακούσει ιδιαίτερα θετικά,οπότε πάω Προ μπάικ Θαλασσούδη από το Τρανσάλπ ακόμη.
    Μη μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.
    Άσε τους άλλους να χτίζουν το μύθο σου.
    Αριστοτέλης Ωνάσης

kalo mou akougetai.alla αν πας αλλου για service ισχυει η εγγυηση?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
    kalo mou akougetai.alla αν πας αλλου για service ισχυει η εγγυηση?????
    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ
    ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟ BUGSTER ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ SPYBALL
    ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ KAPPA (ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΟΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ.
    ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΑ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ 45 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ
    ΠΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ

ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
    ΑΦΟΙ ΤΕΡΖΗ
    ΑΣΧΕΤΟ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ URL ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ
    ΠΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ

Πράγματι στα δώρα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή.Ακόμη και τσιμπημένα που είναι,αν δεν έχεις τίποτα αγορασμένο(αλλά και να έχεις από παλιά όπως εγώ)θα βρεις να πάρεις κάτι,που έτσι κι αλλιώς κάπου θα το πλήρωνες,ενώ τώρα θα το πάρεις δωρεάν.Είναι ο μόνος που δίνει τόσα στη Θεσσαλονίκη.Ρίξτε μια ματιά σε καταχωρήσεις απ΄Αθήνα,πόσα δώρα δίνουν με την αγορά...Απίστευτα πολλά...
    Μη μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.
    Άσε τους άλλους να χτίζουν το μύθο σου.
    Αριστοτέλης Ωνάσης

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  3. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF