Καλα, αυτο το κινουμενα σχεδια για ενηλικους το θυμαμαι ποοοολλυυυυ καθαρα!!!!
Ομως ενα θελω να μαθω...
Ας βρω καποιον που να θυμαται το.....
"Μυστικο σιδηροδρομο του Σάιμον"
![]()
![]()
![]()
και να μου πει ποιο ηταν τελικα το νοημα!!!!
![]()
![]()
Ομως ενα θελω να μαθω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν το θυμάμαι αλλά έχω κι εγώ μια απορία. Ποιός θυμάται ένα παιδικό που στους τίτλους αρχής τραγουδούσε η Βίσση (Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Ομως ενα θελω να μαθω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) και νομίζω το έλεγαν Σαγκμα. Ήταν τόσο ψυχεδελικό που σαν να είχες πάρε LCD
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Εμένα το αγαπημένα μου ήταν ο Jumaru, το ρομποτάκι που πάλευε στις αρένες και o Kabamaru, αυτός με τις μακαρονάδες και τις καραβίδες!!Διάβολε!!!
Υ.Γ.1Έχω όλα τα επεισόδια από τον Kabamaru και μερικά από τον Jumaru. Αν τα θέλει κάποιος, ας μου στείλει ένα μηνυματάκι να τα ανεβάσω κάπου.
Υ.Γ.2 Μου φάγαν τις τηγανιτές μου καραβίδες!!!!
πω πω ρε παιδιά...
Thundercats
Silverhawks
Transformers - τρελό κόλημα
J.I.Joe - a real americal hero - τρελή προπαγάνδα!
...
αλλά τα 2 κορυφαία ήταν
οι περιπετειες του Nils Holgerson - το παπάκι μου το έλεγα Άκα που ήταν η βασίλισα χήνα -
και
ο σερίφης του διαστήματος - silverrider and the starsherifs, τι γαμάτο που ήταν αυτό,
το θυμάται κανείς; με το διαστημόπλοιο που γινόταν ρομπότ - ο Ράμροτ - έχω ένα partition στον δίσκο με αυτό το όνομα...
όμορφα...
NeLSoN
Αυτο ειναι που ξεκινουσε με εναν πολυχρωμο κινεζικο δρακο?Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αυτό δεν το θυμάμαι αλλά έχω κι εγώ μια απορία. Ποιός θυμάται ένα παιδικό που στους τίτλους αρχής τραγουδούσε η Βίσση () και νομίζω το έλεγαν Σαγκμα. Ήταν τόσο ψυχεδελικό που σαν να είχες πάρε LCD
![]()
Οσο για το καπαμαρου κλπ, ειχα μεγαλωσει τοτες...![]()
Μυστικος του Σαιμον κανεις!!!!
Αααα, επισης.....
Τενεκεδουπολη - τενεκεδουπολη......(και ο βουτυρενιος.....)
Jumaru?Τελικά είμαστε και πολύ?:rotflmao: Ποιοί θυμούνται που είχαμε πάρει το Ευρωπαϊκό με τον Γκάλη,τον Γιαννάκη,τον Φιλλίπου και τ'άλλα παιδιά;
![]()
Pantos h kanti kanti me toso megalo stoma mono se ena pragma paei to myalo mou![]()
Είχαμε βγει και στους δρόμουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Jumaru?Τελικά είμαστε και πολύ?:rotflmao: Ποιοί θυμούνται που είχαμε πάρει το Ευρωπαϊκό με τον Γκάλη,τον Γιαννάκη,τον Φιλλίπου και τ'άλλα παιδιά;
![]()
![]()
ακομα βλεπω πορωμενα στρουμφακια, bob σφουγγαρακης και scooby doo!
καλα τα κλασσικα του walt disney ειναι σταθερη αξια![]()
α μην ξεχασω τα ΓΑΜΑΤΑ looney tunes![]()
![]()
o taz ειναι ολα τα λεφτα![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
ο σερίφης του διαστήματος - silverrider and the starsherifs, τι γαμάτο που ήταν αυτό,
το θυμάται κανείς; με το διαστημόπλοιο που γινόταν ρομπότ - ο Ράμροτ - έχω ένα partition στον δίσκο με αυτό το όνομα...
Τι ειπες τωρα!!!!Αυτο ειναι!Μιλαμε για τρελο κολλημα οταν ημουν μικρος!Αν θυμαμαι καλα,ο αρχηγος καβαλουσε ενα αλογο που πετουσε,ηταν αλλος ενας που ειχε κατι σαν αεροπλανο,ηταν ο Κεραυνος (που ηταν ο αγαπημενος μου) και οδηγουσε ενα αγωνιστικο,και τελος ηταν και ενα ξανθο γκομενακι που δεν ειχε τπτ και απλα καθοταν στο Ραμροτ και συντονιζε!![]()
![]()
![]()
Τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δείτε κωλαράκι
και η σαντιμπελ ηταν μαζι με αυτο :rotflmao: :rotflmao:
ο σεριφης του διαστηματος ειχε και γαμω τα τραγουδια εισαγωγης![]()
και μην ξεχναμε το southpark oολεεεεεεεεεεεεεεε
:rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
H cheetara prepei na dinei kai kolo giati os gnoston PAEI TON PATO THS :rotflmao:
Οχι αυτά ήταν τα "Παλιά γιαπωνέζικα παραμύθια" τα οπία ψαχνω να βρώ την μουσική των τίτλων χρόνια τώρα αλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Αυτο ειναι που ξεκινουσε με εναν πολυχρωμο κινεζικο δρακο?![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
8:30Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
![]()
![]()
![]()
το είχε βάλει αργά το βράδυ κατά τις 10 και στο πρόγραμμά της έγραφε "Κινούμενα σχέδια για ενήλικες" .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.