Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: εικόνες...μαθήματα για γνώση και συμμόρφωση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Το βρισκεις αστειο ολο αυτο το θεμα φιλε TRE;
    Κατ'αρχας δεν ειμαστε φιλοι,και μαλλον δεν προκειται να γινουμε και ποτε,ουτε εσυ το θες ουτε εγω...

Κατα δευτερον δεν βρισκω αστειο το ολο θεμα,βρισκω ομως κωμικοτραγικο τον τροπο που παρουσιαζεται...

To vfr 400 δεν βγαζει 250 ουτε σε γκρεμο

Οποτε καποιο λαθος εχει γινει

Βεβαια ισα ισα που ακομα και με λιγοτερα μπορει να γινει τετοιο κακο ...
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    To vfr 400 δεν βγαζει 250 ουτε σε γκρεμο

Οποτε καποιο λαθος εχει γινει

Βεβαια ισα ισα που ακομα και με λιγοτερα μπορει να γινει τετοιο κακο ...
    RC30 πρέπει να είναι, αλλά δεν έχει και τόση σημασία.

Πέρα από το δεος που νοιώθει κάποιος από τα αποτελέσματα της σύγκρουσης, δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα του post τέτοιων φωτογραφιών. Το email μου είχε έρθει κι εμένα πριν λίγες ημέρες, αλλά θεώρησα περιττό να τις ποστάρω στο φόρουμ, καθώς η κεντρική ιδέα που μένει στον θεατή είναι πως οι μοτοσυκλεττες σκοτώνουν. Ή όχι?

Υπάρχει κανείς που δεν το ξέρει?? Υπάρχει κανείς που υποθέτει πως με 200-250-300 χλμ, όπου σκάσει και με ΟΤΙ σκάσει (αυτοκίνητο/τραίνο/τανκ) θα μετατραπεί σε μόρια? Σας παραμύθιασε κανείς πως η μοτοσυκλεττα προσφέρει παθητική ασφάλεια (άχρηστη σε τέτοιες ταχύτητες με οτιδήποτε και αν κινείσαι) και τώρα συνειδητοποιείτε την πικρή αλήθεια?

Αν πιστεύετε πως τέτοιες φωτογραφίες θα βοηθήσουν κάποιον επιπόλαιο, να γίνει ξαφνικά υπεύθυνος οδηγός, δεν έχω καμμιά αντίρρηση και λυπάμαι για την παρέμβαση.
    Προσωπικά έχω αμφιβολίες πάντως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

νομίζω πως φταίει η μηχανή. 250 χαω;;;;;;;;; σε δρόμο με διασταύρωση;;;;;;;;;;;;; εσείς όταν οδηγάτε αυτοκίνητο σε τέτοιο δρόμο, αν δείτε φως σε απόσταση ενός χιλιομέτρου δεν περνάτε;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    προσπαθηστε λιγο ακομα...θα παει και αυτο στις διαμαχες...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    RC30 πρέπει να είναι, αλλά δεν έχει και τόση σημασία.

Πέρα από το δεος που νοιώθει κάποιος από τα αποτελέσματα της σύγκρουσης, δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα του post τέτοιων φωτογραφιών. Το email μου είχε έρθει κι εμένα πριν λίγες ημέρες, αλλά θεώρησα περιττό να τις ποστάρω στο φόρουμ, καθώς η κεντρική ιδέα που μένει στον θεατή είναι πως οι μοτοσυκλεττες σκοτώνουν. Ή όχι?

Υπάρχει κανείς που δεν το ξέρει?? Υπάρχει κανείς που υποθέτει πως με 200-250-300 χλμ, όπου σκάσει και με ΟΤΙ σκάσει (αυτοκίνητο/τραίνο/τανκ) θα μετατραπεί σε μόρια? Σας παραμύθιασε κανείς πως η μοτοσυκλεττα προσφέρει παθητική ασφάλεια (άχρηστη σε τέτοιες ταχύτητες με οτιδήποτε και αν κινείσαι) και τώρα συνειδητοποιείτε την πικρή αλήθεια?

Αν πιστεύετε πως τέτοιες φωτογραφίες θα βοηθήσουν κάποιον επιπόλαιο, να γίνει ξαφνικά υπεύθυνος οδηγός, δεν έχω καμμιά αντίρρηση και λυπάμαι για την παρέμβαση.
    Προσωπικά έχω αμφιβολίες πάντως.

δε σκοτώνουν οι μοτοσυκλέτες.... οι αναβάτες τους, σκοτώνονται...

παθητική ασφάλεια στη μηχανή δεν υπάρχει, με τίποτα...

η αντίστροφη ψυχολογία αυτών των φωτό ίσως επηρεάσουν κάποιους ίσως όχι..

είδαμε και με την συμβουλευτική περί οδήγησης και ασφάλειας τί γίνεται... ακόμα συζητάμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού.... αφού λοιπόν οι normal συμβουλές δε πιάνουν παντού τόπο τότε ίσως η παράθεση των αποτελεσμάτων κακής εκτίμησης ή οδήγησης να επηρεάσει θετικά κάποιους ως προς τον τρόπο κίνησής τους στο δρόμο... ακόμα και ένας να καταλάβει κέρδος είναι...

α, και κάτι άλλο πιο γενικό... είμαστε καμιά 500αριά εδώ μέσα που μπαίνουμε σχεδόν καθημερινά και γράφουμε κλπ. ξέρετε πόσοι άλλοι διαβάζουν ? (ακομα και ως guests?) ....

δε σημαίνει λοιπόν ότι επειδή εμείς, που (υποτίθεται ότι) ξέρουμε, "βαριόμαστε" την επαναληψη θα πρέπει να πάψουν παρόμοια threads...
    θα υπάρχουν και τα μεν και τα δε διότι από το πλήθος που τα διαβάζει ο καθένας θα προσλάβει αυτό που του ταιριάζει....

Talking

Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    νομίζω πως φταίει η μηχανή. 250 χαω;;;;;;;;; σε δρόμο με διασταύρωση;;;;;;;;;;;;; εσείς όταν οδηγάτε αυτοκίνητο σε τέτοιο δρόμο, αν δείτε φως σε απόσταση ενός χιλιομέτρου δεν περνάτε;
    Οταν βλεπης ενα οχημα "προφιλ" δεν εχης εκτιμηση της ταχυτητας,ενω οταν το βλεπης "ανφανς" την εχης...
    ...
    ετσι τη πατανε τα αμοιρα τα ζωα,και καθοντε στη μεση του δρομου και κοιτανε ενα "ογκο" να μεγαλωνη... η αποφασιζουν να περασουν απεναντι μολις ακουσουν θορυβο...!

θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    δε σκοτώνουν οι μοτοσυκλέτες.... οι αναβάτες τους, σκοτώνονται...

παθητική ασφάλεια στη μηχανή δεν υπάρχει, με τίποτα...

η αντίστροφη ψυχολογία αυτών των φωτό ίσως επηρεάσουν κάποιους ίσως όχι..

είδαμε και με την συμβουλευτική περί οδήγησης και ασφάλειας τί γίνεται... ακόμα συζητάμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού.... αφού λοιπόν η normal συμβουλές δε πιάνουν παντού τόπο τότε ίσως η παράθεση των αποτελεσμάτων κακής εκτίμησης ή οδήγησης να επηρεάσει θετικά κάποιους ως προς τον τρόπο κίνησής τους στο δρόμο... ακόμα και ένας να καταλάβει κέρδος είναι...

παλι φωτογραφιες που χαλανε την μερα μας..............(οταν βαζαν αλλοι βιντεο κλπ κλπ τους την λεγατε δε μπορω να καταλαβω τιποτα εδω μεσα.) πιστευεις οτι ενας ανθρωπος που ΔΕΝ ειναι στα μυαλα του σοβαρος σαν και σενα πχ στο θεμα οδηγησης θα δει ενα αμαξι τρακαρισμενο και θα παθει κατι?

εγω δε το πιστευω....... μονο αν σοκαριστει ΙΣΩΣ ισως να το σκεφτει λιγο παραπανω. και δε σοκαρεσε με κατι που βλεπεις παντου καθε μερα (λαμαρινες).......εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο καλος η κακως δεν ειναι το θεμα μας αυτο. εχουμε φτασει ομως.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    και βέβαια βοηθάνε τα σοκ. Αλλιώς δεν θα το είχανε έκθεμα να το βλέπει ο κόσμος, αλλά θα το είχαν κάνει ανακύκλωση. Με την ίδια λογική, μπορούμε να εκθέτουμε και τις φωτογραφίες εδώ.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    και βέβαια βοηθάνε τα σοκ. Αλλιώς δεν θα το είχανε έκθεμα να το βλέπει ο κόσμος, αλλά θα το είχαν κάνει ανακύκλωση. Με την ίδια λογική, μπορούμε να εκθέτουμε και τις φωτογραφίες εδώ.
    ετσι δε διαφωνω ουτε σε μενα αρεσουν οι σοκαριστικες φωτογραφιες απλως .........βλεπω τι γινετε.οχι εδω εκει εξω.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Με την ίδια λογική να πηγαίνουμε στο ορθοπεδικό του ΚΑΤ, μπας και χεστούμε πάνω μας και αποφασίσουμε να ξεφορτωθούμε τους σατανάδες που καβαλάμε.

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της έκθεσης διαλυμένων αυτοκινήτων και μοτό δεν είναι νέα ιδέα. Κάποιες χώρες Αγγλία πχ το εφάρμοσαν πριν κάποια χρόνια. Μάλιστα είχε προταθεί από τους αρμόδιους στην Ελλάδα η εφαρμογή του. Θα έβαζαν τα οχήματα αμέσως μετά τα διόδια, έτσι ώστε να τα βλέπουν όλοι θέλωντας και μη. Ο Καββαθας μάλιστα είχε γράψει μύδρους στους 4Τ για τους εμπνευστές της ιδέας.
    Το μέτρο δεν εφαρμόστηκε, εκτός από κάποιες χώρες σε περιορισμένη έκταση, απλα και μόνο γιατί ήταν αναποτελεσματικός τρόπος διδαχής και πρόληψης. (με τον ίδιο τρόπο που η εφαρμογή της θανατικής ποινής, δεν έχει καμμιά αποτελεσματικότητα στην μείωση της παραβατικότητας)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Με την ίδια λογική να πηγαίνουμε στο ορθοπεδικό του ΚΑΤ, μπας και χεστούμε πάνω μας και αποφασίσουμε να ξεφορτωθούμε τους σατανάδες που καβαλάμε.
    Τους σατανάδες που καβαλάμε, τους καβαλάμε γιατί τους αγαπάμε............
    Πρέπει όμως να μάθουμε και να τους ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ αν όχι και να τους ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ λιγάκι για να είμαστε λίγο πιό ασφαλείς ..............
    Τώρα για το θέμα των φωτό ίσως ναι ίσως όχι, στ' αλήθεια δεν ξέρω ............

Επειδή και εγώ έχω πάει με 250 δε σημαίνει ότι δεν θα συμφωνήσω καί με τη χρήση σοκαριστικών διαφημίσεων και οποιουδήποτε μέσου μπορεί να σοκάρει έστω και λίγο όποιον με ελαφρά τη καρδία παίζει με τη ζωή άλλων σε δημόσιο δρόμο (ίσως σας φανεί άσχετο ότι μόνο σε έρημους και άδειους δρόμους το κάνω αραιά και που, και μετά από ιεροτελεστία που παίρνει αρκετή ώρα, ενώ στο πρώτο σημάδι κίνησης πέφτω στα τοπικά όρια).

Ακόμα και 100 χαω φτάνουν για ένα οποιοδήποτε 200άκιλο ονόφ πχ να γίνει αιτία για να σκοτωθούν άνθρωποι (το ίδιο ισχύει και στα κουτιά).

Το να τρέχεις είναι πανεύκολο, το κάνω από τα 15 μου με μηχανοκίνητα.

Το να βάζεις αρκετούς φραγμούς στην οδήγησή σου ώστε να μην απειλείς σε καμμία περίπτωση κανέναν είναι το δύσκολο.

Για ξεκαύ#ωμα, ρίχτε το στις πίστες, στις τέχνες, στα videogames, στις γυναίκες, οπουδήποτε αλλού.

Άν προλάβετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Το οποιο ειναι:κοιταξτε μαλ@κες κουτακηδες τι θα παθετε αν μου βγειτε καθετα και εγω παω με 250...:rotflmao: :rotflmao:
    Φαντασου να εισαι εσυ μεσα στο κουτι και να σου ερθει ο αλλος με 250 με τη μοτο, τοτε το συμπερασμα θα ηταν το ιδιο?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 19:19
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 10:11
  3. Για νέους και μέλλοντες γονείς (οι άλλοι τα ξέρουν)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 10:52
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας