Eτσι Κωστα μου... Σιγα σιγα να προσπαθουμε να βαλουμε ο καθενας το πετραδακι μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Αυτο ακριβως...λιγο λιγο προσπαθεις να αλλαξεις την κατασταση...
Το ξερεις οτι δεν εισαι Θεος ...εισαι ανθρωπος που αυτο σημαινει ειναι στο χερι σου να κανεις
καποιες ενεργειες...Αν αλλαξεις κατι τοτε ΜΠΡΑΒΟ τα καταφερες...
Αν δεν αλλαξεις τουλαχιστον προσπαθησες...
Μα συνηθως αυτος που προσπαθει το πετυχαινει....![]()
Ομως, πρεπει να ξεκινησουμε απο τους ιδιους τους εαυτους μας! Εχθες το απογευμα στην Κωνσταντινουπολεως κοπελα με στυλακι "ειμαι-θεα-δοξαστε-με", με ενα παλιολιθικο αμαξακι Suzuki ειχε σταματησει σε διασταυρωση και επεμενε να κανει οπισθεν ΜΕΣΑ στη λεωφορο, τη στιγμη που ερχονταν αυτοκινητα και απο πισω της περιμενα εγω κ αλλα 6-7 αυτοκινητα να στριψουμε!
Και αυτη ΕΠΕΜΕΝΕ να κανουμε ΟΛΟΙ πισω στην λεωφορο γιατι ηθελε .....να παρκαρει! Και μαλιστα το θεωρουσε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο να πρεπει ΟΛΟΙ να κανουμε αυτο που ηθελε!
Για την ιστορια εννοειται οτι δεν την αφησα να κανει πισω, και την υποχρεωσα να κανει στριψει στη διασταυρωση και να ξαναπαει στο σημειο αυτο αν ηθελε, αλλα αυτο που με στεναχωρησε ειναι οτι ηταν ενα νεαρο ατομο με μυαλα ανυπαρκτα ομως...
Σεβασμος στο περιβαλλον μηδεν (να παιρνει Gucci γυαλια ηξερε, το αμαξακι που εβγαζε ΤΟ λαδι πισω δεν ηξερε να το φτιαξει λιγο), παιδεια μηδεν (ΟΠΙΣΘΕΝ σε λεωφορο και να το θεωρει απολυτως φυσιολογικο!), αγενεια (ειχε βγει απο το παραθυρο κ μου μιλαγε σε στυλ "κανε ΠΙΣΩ ρε τιποτενιε"...
Τι να πω...Φοβαμαι οτι ποτε δεν θα δουμε εμεις μια ασπρη μερα ρε γμτ.... Ισως τα παιδια μας και ΑΝ....
![]()