Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Αστερι γεννιεσαι η γινεσαι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Αυτο ακριβως...λιγο λιγο προσπαθεις να αλλαξεις την κατασταση...

Το ξερεις οτι δεν εισαι Θεος ...εισαι ανθρωπος που αυτο σημαινει ειναι στο χερι σου να κανεις
    καποιες ενεργειες...Αν αλλαξεις κατι τοτε ΜΠΡΑΒΟ τα καταφερες...

Αν δεν αλλαξεις τουλαχιστον προσπαθησες...

Μα συνηθως αυτος που προσπαθει το πετυχαινει....
    Eτσι Κωστα μου... Σιγα σιγα να προσπαθουμε να βαλουμε ο καθενας το πετραδακι μας.

Ομως, πρεπει να ξεκινησουμε απο τους ιδιους τους εαυτους μας! Εχθες το απογευμα στην Κωνσταντινουπολεως κοπελα με στυλακι "ειμαι-θεα-δοξαστε-με", με ενα παλιολιθικο αμαξακι Suzuki ειχε σταματησει σε διασταυρωση και επεμενε να κανει οπισθεν ΜΕΣΑ στη λεωφορο, τη στιγμη που ερχονταν αυτοκινητα και απο πισω της περιμενα εγω κ αλλα 6-7 αυτοκινητα να στριψουμε!

Και αυτη ΕΠΕΜΕΝΕ να κανουμε ΟΛΟΙ πισω στην λεωφορο γιατι ηθελε .....να παρκαρει! Και μαλιστα το θεωρουσε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο να πρεπει ΟΛΟΙ να κανουμε αυτο που ηθελε!

Για την ιστορια εννοειται οτι δεν την αφησα να κανει πισω, και την υποχρεωσα να κανει στριψει στη διασταυρωση και να ξαναπαει στο σημειο αυτο αν ηθελε, αλλα αυτο που με στεναχωρησε ειναι οτι ηταν ενα νεαρο ατομο με μυαλα ανυπαρκτα ομως...

Σεβασμος στο περιβαλλον μηδεν (να παιρνει Gucci γυαλια ηξερε, το αμαξακι που εβγαζε ΤΟ λαδι πισω δεν ηξερε να το φτιαξει λιγο), παιδεια μηδεν (ΟΠΙΣΘΕΝ σε λεωφορο και να το θεωρει απολυτως φυσιολογικο!), αγενεια (ειχε βγει απο το παραθυρο κ μου μιλαγε σε στυλ "κανε ΠΙΣΩ ρε τιποτενιε"...

Τι να πω... Φοβαμαι οτι ποτε δεν θα δουμε εμεις μια ασπρη μερα ρε γμτ.... Ισως τα παιδια μας και ΑΝ....
    Νίκος
    Open Horizons

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Νικολα...σκεφτομαι τα πραγματα που λες...

και ναι το φανταστηκες σωστα...τα σκεφτομαι πανω στην μηχανη...

πετραδακι πετραδακι... δεν γινεται αλλιως...Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!

Ορισμενα ατομα γυρω μου...ορισμενα...

διατεινονται οτι παει χαλασε ο κοσμος...
    δυσκολεψαν οι δουλειες...
    Εγινε η Αθηνα και ο κοσμος μας γενικα...χαλια...

χαθηκε η εμπιστοσυνη στο αντιθετο φυλο...
    σκοτωνονται οσοι παιρνουν μηχανη...

Οσοι τολμησουν να εξωτερικευσουν τα αισθηματα τους θα "πατηθουν"...

Και αυτοματα γυριζουν και μου δειχνουν την κοπελα με το suzuki που ειπες φιλε Νικο...

"Οριστε μου λενε..." Δεν υπαρχει ελπιδα...

καπου εκει αρχιζει το μυαλο μου ν αντιδρα...

Καπου εκει περναει σαν ασταπη ολη η ζωη μου απο μπροστα μου...

Με τις λιγοστες εμπειριες μου και τα λιγα που ξερω...

"Κατσε ρε συ" του λεω..."Για σταματα την κασσετα..."

Τον ειδες αυτον με την μηχανη πιο πισω?Δεν εφευγε,δεν πηγε στην δουλεια του αν κ θα μπορουσε...Καθισε εκει ομως.Εκανε την .........ΔΙΑΦΟΡΑ...μαγικη λεξη...

Τι κι αν το 99% εφευγε για την δουλεια του...Καποιος εμεινε...

Τι κι αν το πολλοι εκει εξω θυμουνται τον αλλον μονο στις χαρες???

Εγω ξερω εναν που με θυμαται και στα δυσκολα και ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ !!!

Τι κι αν πολλοι ταυτιζουν την ευτυχια με το χρημα κ λενε μισολογα "ετσι ειναι" ???

Εγω ξερω εναν που θυσιασε κοπο κ χρημα για να ειναι κοντα μου ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ !!!

Τι κι αν ακουσα απ τα χειλια αγαπημενων προσωπων "στην ζωη δεν κανουμε παντα αυτο που θελουμε"???

Εγω ξερω οτι θα το πουμε αυτο ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ...κι ετσι ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!

πετραδακι πετραδακι ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ...

οχι εμενα...αλλους τους αλλαζει επειδη το εχουν
    ...και ΑΛΛΟΥΣ ...επειδη ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ...!!!

Εγω θα συνεχισω να προσπαθω μ οση δυναμη εχει μεινει μεσα μου(κι εχω πολυ για να μην
    εχω πεσει ξερος ακομα )

για να κανω ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...για ΜΕΝΑ αυτο εχει σημασια...

Και τιποτα...ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ...

Οτι βοηθεια εδωσες,οτι βοηθησες να γινει καλυτερο κ πιο ομορφο θα σου επιστραφει στο πολλαπλασιο...δεν το λεω εγω...το χουν πει αλλοι πιο σοφοι απο μενα...

Ειναι κ θεμα "Εγωισμου" στην τελικη...καλως εννουμενου βεβαια...

Επειδη εκει παει το ρεμα...Δεν θ αλλαξουμε τις αξιες και τις συνηθειες μας !!!

ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

Φιλε Νικο τι λες ...υπαρχει ελπιδα για ασπρη μερα τελικα ???
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ναι ρε Κωστη μου! Οσο υπαρχουν ατομα που ΖΟΥΝ ακομα και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ σαν κ εσενα ΥΠΑΡΧΕΙ ελπιδα!

Και χαιρομαι που αυτο εδω το μικρο φορουμ δινει σε εναν μικρο και ασημαντο σαν εμενα, να μεταφερω τις σκεψεις μου και τις ιδεες μου σε 1-2 ακομα ατομα που μπορει να ενδιαφερονται...

Σιγα σιγα η σπιθα θα γινει πυρκαια και τοτε θα κερδισουμε φιλε....

ΔΕΝ το βαζουμε κατω... Για το γαμωτο και για να γυρνανε αυριο γυρω τα παιδια μας και να λενε οτι ζουν σε εναν καλυτερο πιο ευγενικο κοσμο...

Το δυστυχημα ειναι οτι η Ελλαδα εχει πολλους καφρους...
    Το ευτυχημα ειναι οτι δεν θα ζουν για παντα...

Οι νεες γενιες εχουν ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρωπους που ονειρευονται και προσπαθουν με ευγενεια και μετριοφροσυνη να ειναι καλυτεροι και να προσεχουν τους αλλους ως εαυτον....

Και αν δεν τους βλεπουμε ευκολα ειναι γιατι ειναι κρυμμενοι και ντρεπονται για την καταντια του ξεκωλου στην Σαντορινη και την Μυκονο, την Τατιανιτιδα, και των τσεφτελαδικων σουξε....

Αλλα που θα παει... ΝΑΙ! Θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τις ζωες μας! Ολοι μας ξεχωριστα και για τους ανθρωπους γυρω μας.
    ΑΠΑΙΤΩ να ζω σε εναν κοσμο καλυτερο και οσο περναει απο το χερι μου περιμενω και δεν περιμενω απο κανεναν να μου το δωσει αυτο...

Η μεγαλυτερη ευτυχια ειναι να ειναι εξω απο τη μαζα....
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Αλλα που θα παει... ΝΑΙ! Θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τις ζωες μας! Ολοι μας ξεχωριστα και για τους ανθρωπους γυρω μας.
    ΑΠΑΙΤΩ να ζω σε εναν κοσμο καλυτερο και οσο περναει απο το χερι μου περιμενω και δεν περιμενω απο κανεναν να μου το δωσει αυτο...

Η μεγαλυτερη ευτυχια ειναι να ειναι εξω απο τη μαζα....

για να καλυτερεψει ο κοσμος σιγουρα πρεπει να αλλαξει.......
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?
    από DimChios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2008, 19:45
  2. Γινεσαι αλλος αδηγος...
    από mpou στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6