A nai duka ayrio pou tha pas na to pareis pare me ena thlefonaki ............ thelw na se rwtisw kati pragmata gia ta ktm![]()
A nai duka ayrio pou tha pas na to pareis pare me ena thlefonaki ............ thelw na se rwtisw kati pragmata gia ta ktm![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
υπάρχει ΕΝΑΣ που να μη βλέπει πως ο φίλος ξεκίνησε το τόπικ για να κάνει επίδειξη;
μπράβο φίλε, είσαι λεφτάς![]()
:rotflmao:
Ρε εισαστε κολλημενοι αγρια..
Μην δειτε αλλον να την περναει καλα....
Εδω ισχυει το ρητω δεν γαμω εγω...δεν θα γαμησει κανεις...
![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
...
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Oso giati to arxiko post ena exw na pw.Mhn thn pareis einai floria kai efoso paizoun tosa leyta gia ena amaksi pare kana m3 pou einai kai motorsportadiko kai na to xwneis kai sta megara kai na goustareis na tou petas ta lina eksw kai na mpaineis fetes kai na bgaineis kaseri.
Twra an eisai tou cafe kai me to gomenaki dipla pare to slk.Prosekse omws giati kykloforoun eksw kai ta s2000 pou mporei na einai cabrio alla tha pineis to tsai pio grigora kai apo tous agglous.![]()
φιλαράκι αφού παίρνεις SLK σίγουρα είσαι ο μόνος που περνάει καλά (ή έστω αυτός που περνάει καλύτερα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ρε εισαστε κολλημενοι αγρια..
Μην δειτε αλλον να την περναει καλα....
Εδω ισχυει το ρητω δεν γαμω εγω...δεν θα γαμησει κανεις...
![]()
...κι ο μόνος που γαμάει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η σλκ ειναι μια χαρα για αυτο που προοριζεται. λογικα θα χει τις μοτο για ξεκαυλωμα.
καλοριζικο btw..![]()
Χωρίς να μου πέφτει κανένας απολύτος λόγος αν το παληκάρι έχει χρήματα (στην τελική δικά του είναι και όχι δικά μου)
ΑΝ και λέω ΑΝ είχα τα φράγκα σίγουρα δε θα αγόραζα το Μερσεντές αλλά το Honda S 2000
Xrider σκέψου το, είναι καλή επιλογή
Αν και honda :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
οχι ρε...για παρτυ μου το γουσταρω το αυτοκινητο,δεν ειμαι τυπος που αραζει εξω απο καφετεριες.Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Oso giati to arxiko post ena exw na pw.Mhn thn pareis einai floria kai efoso paizoun tosa leyta gia ena amaksi pare kana m3 pou einai kai motorsportadiko kai na to xwneis kai sta megara kai na goustareis na tou petas ta lina eksw kai na mpaineis fetes kai na bgaineis kaseri.
Twra an eisai tou cafe kai me to gomenaki dipla pare to slk.Prosekse omws giati kykloforoun eksw kai ta s2000 pou mporei na einai cabrio alla tha pineis to tsai pio grigora kai apo tous agglous.![]()
Ουτε για σπορ οδηγηση.
Απλα γουσταρω ενα ωραιο σπορ καμπριο αυτοκινητο,για βολτες και ταξιδακια...εγω μενω Ιταλια οποτε δεν εχω τετοια Ελληνικα κολληματα..διπλα απο το σπιτι μου ξερεις τι ειναι παρκαρησμενα.....Porsche S,Aston Martin,Ferrari-ο τυπος παει για ψωνια με αυτη,Jaguar Xtype...και αλλα πολλα,που ειναι παρκαρησμενα κανονικα,ουτε σε γκαραζ...το απογευματακι τα βγαζω και μια φωτω για να μην νομιζεις οτι σε δουλευω και την φωρτωνω...![]()
Βασικα χωρις να κοβω βεβαια και τα πα@@ια μου ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το συγκεκριμενο καρο με κουκουλα δεν βγαινει...
ουτε το παλιοτερο μοντελο ουτε το καινουριο...![]()
Άσε μωρή κακιά πεθερά κι εσύ !:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Αν και honda :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Στην Ιταλία βρίσκεται το παλικάρι αν δεν κάνω λάθος (??) ουδεμία σχέση με Σαρακάκη θα έχει
Πάρε το Χόντα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
true.!Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Prosekse omws giati kykloforoun eksw kai ta s2000 pou mporei na einai cabrio alla tha pineis to tsai pio grigora kai apo tous agglous.![]()
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
Egw pantos tha eperna ena fortigaki TIGKA STA ROSIDIA KAI THA PIGENA STO SPITI TOUS DUKAII.![]()
Και εγω δεν ειμαι σιγουρος αλλα την ειδα πριν μια εβδομαδα με κουκουλα και ειμαι σιγουρος οτι ηταν η καινουργια..ειχε την καινουργια μασκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Βασικα χωρις να κοβω βεβαια και τα πα@@ια μου ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το συγκεκριμενο καρο με κουκουλα δεν βγαινει...
ουτε το παλιοτερο μοντελο ουτε το καινουριο...![]()
Γινεται ψιλοχαμος απο διαφορα SLK αυτο ειναι αληθεια,αλλα ψιλιαζομαι οτι ισως ειναι extra.
αν σε ενδιαφερει το γκαζι ...ττ δαγκωτο αυτο με τα 220 ...το μερσεντες ειναι λιγο ψωφιο στα ιδια κυβικα ...ειναι πιο κυριλε κατασταση ...το ττ πιο αλητρα...
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Παντως αν θες την γνωμη, μου ασε την σαπουνοφουσκα και παρε s2000...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Και εγω δεν ειμαι σιγουρος αλλα την ειδα πριν μια εβδομαδα με κουκουλα και ειμαι σιγουρος οτι ηταν η καινουργια..ειχε την καινουργια μασκα.
Γινεται ψιλοχαμος απο διαφορα SLK αυτο ειναι αληθεια,αλλα ψιλιαζομαι οτι ισως ειναι extra.
Βεβαια σε αυτα τα πραγματα δεν χωρανε γνωμες τριτες αν το γουσταρεις παρτο απλα σου λεω μια γνωμη μιας και δεν ειμαι χθεσινος στα αυτοκινητα....
οτι παρεις παντως καλοταξιδο και παντα προσοχη στους διτροχους συναδελφους ε?
![]()
![]()
![]()