Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α ναι... εγώ το έστειλα το ποστ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μπορεις να κάνεις και κάτι με τον ντουζλαμαν ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μπορεις να κάνεις και κάτι με τον ντουζλαμαν ???![]()
![]()
ε, τί?
του κανονίσαμε 4ήμερο στα Αγραφα...
![]()
![]()
![]()
Οκ mods κατάλαβα.
Βέβαια όπως και αν μου απανταγατε δεν θα είχα προβλημα,
δικό σας είναι το forum ότι θέλετε κάνετε.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
δεν είναι δικό μας βρε τοτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Οκ mods κατάλαβα.
Βέβαια όπως και αν μου απανταγατε δεν θα είχα προβλημα,
δικό σας είναι το forum ότι θέλετε κάνετε.![]()
![]()
προσπαθουμε να ακολουθουμε τους κανονες που ορισανε αυτοί που εχουν το φορουμ...
![]()
![]()
![]()
![]()
όσο για το thread που εφυγε, τί ηθελες να γίνει ? να μεινει για να συνεχίσουν να βριζονται μεταξυ τους αυτοι που βριζοντουσαν?
Ok no prob. Έγω πάντως θα χρησιμοποιούσα το ban (έτσι ενημερωτικά το λέω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δεν είναι δικό μας βρε τοτο...![]()
![]()
προσπαθουμε να ακολουθουμε τους κανονες που ορισανε αυτοί που εχουν το φορουμ...
![]()
![]()
![]()
![]()
όσο για το thread που εφυγε, τί ηθελες να γίνει ? να μεινει για να συνεχίσουν να βριζονται μεταξυ τους αυτοι που βριζοντουσαν?![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Έγω πάντως θα χρησιμοποιούσα το ban (έτσι ενημερωτικά το λέω)
κι εμείς.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
αλλά δεν είναι στις επιλογές των mod...![]()
μόνο οι admin έχουν rights.
Καντε οτι θελετε mods...ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ POST...
και μετα να ψαχνετε να δικαιολογησετε Τ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Tώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο προ καιρού η dammed kittin (@@ δεν τό'γραψα σωστά) έφαγε τριήμερο ban επειδή έβρισε.
Στο συγκεκριμένο θρεντ δεν πρόλαβα να δω ποιοι άρχισαν τα μπινελίκια αλλά εκεί σίγουρα εφαρμόστηκε άλλος νόμος.. και για να σας προλάβω σας λέω ότι ξέρω πολύ καλά και το μέτρησα απ'την αρχή αυτό που είπε ο sniper "εχω ξαναπεί ότι εφόσον ενα Thread εκτροχιάζεται, φεύγει όπως είναι."
Ξέρω επισης ότι δεν είναι μόνο λόγια του sniper αλλά είναι γραμμένο και στους κανονισμούς του φόρουμ.
Κι αν όντως αυτό το θρεντ εκτροχιάστηκε τελείως (δεν το πρόλαβα σήμερα αλλά είχε ήδη ξεφύγει από χτες) καλά έκανε κι έφυγε πιστεύω, ή ας κλείδωνε έστω.. για να μην πω ότι άργησε κιόλας.
Το ρεζουμέ είναι ότι πολλές φορές οι νόμοι λειτουργούν διαφορετικά σε άτομα και καταστάσεις, όλοι έχουμε ένα δάχτυλο να κρυφτούμε πίσω του αλλά μας βλέπουν οι υπόλοιποι, ας μην το κάνουμε λοιπόν..
Απ'την άλλη πάλι, μια κοινωνία είμαστε κι εδώ. Ποια κοινωνία δουλεύει απόλυτα σωστά και ίσα για όλους όσους την πλαισιώνουν ;
Μόνο η Θεία Κοινωνία :hypnotize :rotflmao:
Προσωπικά εγώ προσαρμόζομαι αλλά απ'την άλλη χαίρομαι που βλέπω κάποιους που υποστηρίζουν αυτό που πιστεύουν, λίγη υπομονή χρειάζεται απ'όλους μας όμως, χώρος υπάρχει για όλους απλά καμμιά φορά δεν κάνει κακό να κρατάμε και λίγη πισινή.. σεμνά![]()
Στην τελική μιλώντας για τη συγκεκριμένη περίπτωση ένα θρεντ έφυγε.. στο διάολο να πάει ρε.. καλοκαίρι έχει έξω.. κρίμα να καθόμαστε ν'αναλωνόμαστε μπροστά από μια οθόνη για ένα άχτι..
Μετακομισε στας φυλακας της ζωνης !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ω ναι!! θα σπαμαρω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Tώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο προ καιρού η dammed kittin (@@ δεν τό'γραψα σωστά) έφαγε τριήμερο ban επειδή έβρισε.
Στο συγκεκριμένο θρεντ δεν πρόλαβα να δω ποιοι άρχισαν τα μπινελίκια αλλά εκεί σίγουρα εφαρμόστηκε άλλος νόμος.. και για να σας προλάβω σας λέω ότι ξέρω πολύ καλά και το μέτρησα απ'την αρχή αυτό που είπε ο sniper "εχω ξαναπεί ότι εφόσον ενα Thread εκτροχιάζεται, φεύγει όπως είναι."
Ξέρω επισης ότι δεν είναι μόνο λόγια του sniper αλλά είναι γραμμένο και στους κανονισμούς του φόρουμ.
Κι αν όντως αυτό το θρεντ εκτροχιάστηκε τελείως (δεν το πρόλαβα σήμερα αλλά είχε ήδη ξεφύγει από χτες) καλά έκανε κι έφυγε πιστεύω.. για να μην πω ότι άργησε κιόλας.
Το ρεζουμέ είναι ότι πολλές φορές οι νόμοι λειτουργούν διαφορετικά σε άτομα και καταστάσεις, όλοι έχουμε ένα δάχτυλο να κρυφτούμε πίσω του αλλά μας βλέπουν οι υπόλοιποι, ας μην το κάνουμε λοιπόν..
Απ'την άλλη πάλι, μια κοινωνία είμαστε κι εδώ. Ποια κοινωνία δουλεύει απόλυτα σωστά και ίσα για όλους όσους την πλαισιώνουν ;
Μόνο η Θεία Κοινωνία :hypnotize :rotflmao:
Προσωπικά εγώ προσαρμόζομαι αλλά απ'την άλλη χαίρομαι που βλέπω κάποιους που υποστηρίζουν αυτό που πιστεύουν, λίγη υπομονή χρειάζεται απ'όλους μας όμως, χώρος υπάρχει για όλους απλά καμμιά φορά δεν κάνει κακό να κρατάμε και λίγη πισινή.. σεμνά![]()
Στην τελική μιλώντας για τη συγκεκριμένη περίπτωση ένα θρεντ έφυγε.. στο διάολο να πάει ρε.. καλοκαίρι έχει έξω.. κρίμα να καθόμαστε ν'αναλωνόμαστε μπροστά από μια οθόνη για ένα άχτι..
σωστα το εγραψες
αλλα εγω δεν το πιασα!!
ειμαι στραβη?![]()
ή μηπως η Θεία Δίκη??![]()
-------end of spamming!
καλα κανουν κ τα σβηνουν
εγω τι να πω που ειπα να σβηνουν ενα θρεντ απ τις συναντησεις κ τελικα το στειλαν στις γενικες??![]()
αυτο που κανατε σ αυτο το θρεντ καλλιστα θα μπορουσατε να το δειτε στην τηλεοραση
κ εν αναγκη περνατε κ κανα τηλ στη στεφανιδου να πειτε τη γνωμη σας
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Γαμω....Μπραβο....
Εκτροχιαστηκαμε...Οταν στη σελιδα 3 ή δεν ξερω γω ποια πεφταν απειλες και μπινελικια ηταν οκ γιατι τα γραφαν οι "καλοι". Οταν φτασαμε στην 23 προεκυψε το προβλημα..
Δεν πειραζει, καλη καρδια ρε παιδες...
ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΚΑΦΕ ΡΕ;
Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΧΘΕΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ....
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ....;
ΖΗΤΩ ΤΑ![]()
![]()
ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
ΕΛΛΛΛΛΛΛΑΔΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΕΛΛΛΛΛΛΛΑΔΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:hypnotize
ΚΑΛΑ Ε ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΒΑΛΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΖ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ SS ΚΑΙ ΜΩΒ Η ΣΕΛΑ
![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
ροζ λαστιχα? μωβ σελα? εν κακο .............ποιο σουπερσπορτ θα του πηγαινε αληθεια να εχει ροζ λαστιχα? :wacko: :wacko:
πουλανε τετοια λαστιχα ...........κιτρινα μπλε κοκκινα αλλα ειναι καλα? δε ξερω κανεναν να τα εχει βαλει μονο σε σενα συγκριτικο στο μοτο αν θυμαμαι καλα τα ειχαν βαλει σε ενα μηχανακι αλλα δε θυμαμαι αν γραψαν κατι για τα λαστιχα
:wacko: :wacko:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εεε.. εχω δει Haya βαμενο με πινελο, εκτος απο σελες,ζελατινες,εξατμισεις.. ειχε βαψει και τα λαστιχα (παλι με πινελο!!!!) ροζ..![]()
![]()
*Edit: σορρυ, μοβ ηταν..*
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"