Η dainese αν θυμάμαι καλά έχει την δυνατότητα να στο κάνει στα μέτρα σου, αλλά θα κοστίσει..Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σε καταλαβαίνω... η πλειοψηφία των μπουφάν στο νούμερο που θέλω έχουν μακίνια τρουά-καρ![]()
![]()
Η dainese αν θυμάμαι καλά έχει την δυνατότητα να στο κάνει στα μέτρα σου, αλλά θα κοστίσει..Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σε καταλαβαίνω... η πλειοψηφία των μπουφάν στο νούμερο που θέλω έχουν μακίνια τρουά-καρ![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
μακίνια???
:rotflmao::rotflmao:
καφέεεεεεεε!!!
safety doesn't happen by accident
Δεν παίζει....ούτε ασθενοφόρο, ούτε περιπολικό, ούτε τίποτα με κόκκινο.... (ΚΟΚ)Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ε καλά, στην 1η περίπτωση μπορεί να είχαν δουλειά. Με σειρήνα μπορούν να περάσουν και κόκκινα, non? Ο δεύτερος κλασικό κοκκόρι, τι να λέμε.![]()
εγώ μπουφάν ψάχνω... :wacko:
![]()
Δεν παίζει να περάσει ασθενοφόρο ή περιπολικό αν έχει βάλει σειρήνα και έχει κόκκινο??Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Δεν παίζει....ούτε ασθενοφόρο, ούτε περιπολικό, ούτε τίποτα με κόκκινο.... (ΚΟΚ)
![]()
![]()
Παίζει κανονικά κι είσαι αναγκασμένος να κάνεις στην άκρη!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν παίζει να περάσει ασθενοφόρο ή περιπολικό αν έχει βάλει σειρήνα και έχει κόκκινο??![]()
Βρε δεν καταλαβατε...σας λεω...ο τυπος ηταν χαλαροτατος...σταματαει...περιμενει λιγο...παταει λιιιγο τη σειρηνα γι'αυτο κι εμεις δεν καταλαβαμε τι η8ελε να κανει...και εφυγε ανενοχλητος...
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Λοιπον sob ακου...Ιδεα...![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλωνουμε εσωτερικων υποθεσεων γουρ...εχμμμ αστυνομικοι...στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις...
(ασε που με τα μπουφαν σε μαυρο χρωμα σε παιρνανε στανταρντ για "λητη":a24:![]()
)
Τους καθιζω και τους 2 σ ενα καναπε...εσυ καθεσαι στο γραφειο απεναντι και βγαζεις κινητο...
Εγω...ως γνωστος Τ.Μ. (Ταγματασφαλιτης Μοτοσυκλετιστης) και κρατοντας γερμανικο
πολυκατσαβιδο
(και cryptonait μας κανει...αν εχεις φερε) και μοιραζω ρολους...
----Εσυ εισαι το νουμερο 1.Οταν θα λεω το νουμερο 1 ...Θα λες
"Τι μαλ#$%@% ειμαι που προσπερναω στην Λεωφορο Aλεξανδρας τα μηχανακια!!!
και θα ριχνεις ενα χαστουκι στο νουμερο 2!!!
Καταλαβες???
----(1)Μαλιστα...
---Ετσι μπραβο....
---Εσυ καταλαβες νουμερο 2 ? Και εσυ θα λες!!!Δεν θα ξανακανω πατηλικια για ηλιθειο λογο
στην Μιχαλακοπουλου τρομαζοντας την Sober!!!Και θα ριχνεις μια αναποδη στο 1...
---(2)Ποια ειναι η SOBER???
(βζιννννγγγγκκκκκ...φευγει ιπταμενος χαρτοφυλακας απ το γραφειο ...)
---(2)Καταλαβα καταλαβα
Να μην ξεχασω να ανεβασουμε το βιντεο στο moto.gr μετα...
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
γαματη ιδεα ειναι!!!
sober, ποτε να κανονησω να κλεισω στουντιο για τα γυρισματα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Δεν παίζει....ούτε ασθενοφόρο, ούτε περιπολικό, ούτε τίποτα με κόκκινο.... (ΚΟΚ)
![]()
ΚΟΚ (βλ. υπογραφή) σελ.94-95, άρθρο 44 (κάπου στη 2η παράγραφο) απλά δεν μπορούν να πάνε ανάποδα σε δρόμο.
safety doesn't happen by accident
Κατάλαβα τι είπες!! Απλά ο τύπος δεν ήθελε να περιμένει και γι αυτό έκανε ότι έκανε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Βρε δεν καταλαβατε...σας λεω...ο τυπος ηταν χαλαροτατος...σταματαει...περιμενει λιγο...παταει λιιιγο τη σειρηνα γι'αυτο κι εμεις δεν καταλαβαμε τι η8ελε να κανει...και εφυγε ανενοχλητος...
![]()
Ως "όργανων" που είναι είπε να το εκμεταλλευτεί![]()
Ο δε δεύτερος απλά είναι ηλίθιος
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Στο εξωρετικό μπορούν να πάνε ανάποδα κι εσυ είσαι αναγκασμένος να βρείς τρόπο να κάνεις στην άκρη :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
ΚΟΚ (βλ. υπογραφή) σελ.94-95, άρθρο 44 (κάπου στη 2η παράγραφο) απλά δεν μπορούν να πάνε ανάποδα σε δρόμο.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Και μετά ψάχνετε να βρείτε άντρες..... οι μισοί είναι gay και οι υπόλοιποι ηλίθιοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
......
Ο δε δεύτερος απλά είναι ηλίθιος
Βολευτείτε μεταξύ σας λοιπόν..... έξυπνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και μετά ψάχνετε να βρείτε άντρες..... οι μισοί είναι gay και οι υπόλοιποι ηλίθιοι....
Ναι ρε !!! Δε φτανει που πηγε να με τσακισει...8α του κα8ομουν κιολας!!!
πλακα πλακα η μονη περιπτωση να τα φτιαξω με μπατσο 8α ειναι οταν ειμαι αναισ8ητη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν παίζει να περάσει ασθενοφόρο ή περιπολικό αν έχει βάλει σειρήνα και έχει κόκκινο??![]()
Πάσο...
Aν η ειδoπoίηση για την κίνηση των oχημάτων άμεσης ανάγκης ή
oχημάτων με τα oπoία μεταφέρoνται πρόσωπα, πoυ έχoυν ανάγκη άμεσης
βoήθειας, δίνεται με τις ειδικές συσκευές πρoειδoπoίησης και δεν δημιoυργεί-
ται κίνδυνoς για τoυς λoιπoύς χρήστες της oδoύ oι oδηγoί των oχημάτων αυ-
τών δεν υπoχρεoύνται να τηρήσoυν τις διατάξεις των άρθρων 12 έως 43 τoυ
παρόντoς Kώδικα. Δεν μπoρoύν όμως να διέρχoνται αντίθετα στoυς μoνό-
δρoμoυς ή να μη συμμoρφώνoνται στα σήματα πoυ δίνoυν oι τροχονόμοι.
Αν και κάτι δε μου κόλλαγε καλα....θυμάμαι στα σήματα είχε μια ερώτηση με ένα σχήμα με φανάρια και αυτοκίνητο, περιπολικό και ασθενοφόρο... Ρώταγε λοιπόν αν μπορεί κάποιο από όλα αυτά να περάσει το κόκκινο....η σωστή απάντηση ήταν κανένα....
Αλλά μόλις πήρα την Τροχαία και μου είπαν πως με ευθύνη του οδηγού γίνεται...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και μετά ψάχνετε να βρείτε άντρες..... οι μισοί είναι gay και οι υπόλοιποι ηλίθιοι....
![]()
:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!