Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Παπια σκουτερ και πιτσιρικαδες...

Η αν προλαβουν να μαθουνε....αυτο ειναι το κυριοτερο

~
    skepseis...

.) an tha ithela (k me eperne) na asxolitho/endiafertho,

borei na pigena koda tous k siga-siga na tous "epiana" ti sizitisi...

sti synexeia tha pigena to thema se afta pou prepei na tous po me tropo giati ebeirika ksero oti

opos oloi mas pitsirikia oso to zoriko k to paizame pada goustarame kapion pou "eksipna" mas tin

elege k as min to paradexomastan.... meta omos to sizitagame

..) totenes ipirxe k i periptosi na ta piaseis apo to afti k na ta valeis sti thesi tous i na ta

akolouthiseis na vreis to spiti tous k na enimeroseis giati os gnoston, polles fores alla legame sto

spiti mas k alla kaname... :o

aftia

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    skepseis...

.) an tha ithela (k me eperne) na asxolitho/endiafertho,

borei na pigena koda tous k siga-siga na tous "epiana" ti sizitisi...

sti synexeia tha pigena to thema se afta pou prepei na tous po me tropo giati ebeirika ksero oti

opos oloi mas pitsirikia oso to zoriko k to paizame pada goustarame kapion pou "eksipna" mas tin

elege k as min to paradexomastan.... meta omos to sizitagame

..) totenes ipirxe k i periptosi na ta piaseis apo to afti k na ta valeis sti thesi tous i na ta

akolouthiseis na vreis to spiti tous k na enimeroseis giati os gnoston, polles fores alla legame sto

spiti mas k alla kaname... :o

aftia
    Ρε εδώ περίμενα να φέρουν την παρέα τους και να πλακώσουν το παλικάρι με το tenere,τι συζητήσεις και αυτάκια λες?

Θα περάσουν τα χρόνια κ θα πήξει το μυαλό τους,άλλοι θα πάρουν ss,άλλοι σαξόραλα,ε κάποια στιγμή θα σταματήσουν τις καγκουριές...

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

Θα περάσουν τα χρόνια κ θα πήξει το μυαλό τους,άλλοι θα πάρουν ss,άλλοι σαξόραλα,ε κάποια στιγμή θα σταματήσουν τις καγκουριές...
    μεχρι να σταματησουν ποσοι απο αυτους θα υπαρχουν;;
    και αμα παρουν και καποιον μαζι τους τι θα πουμε; παιδια ηταν και δεν πειραζει;;;;
    αν ειναι παιδια να μην παιζουν με παιχνιδια μεγαλων και αν θελουν να παιζουν να
    σεβονται τους κανονες
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Παλαιό μέλος
    Πριν μερικά χρόνια, όχι παραπάνω από τρία, γνώρισα ένα 15χρονο που μένει στην πολυκατοικία που μένω κι εγώ. Παπόβιο, που το έβρισκα συνέχεια κάτω στην πυλωτή να ράβει και να ξηλώνει το παπί του (άλλαζε την εξάτμιση με τη συχνότητα που έβαζα βενζίνη στο αυτοκίνητό μου). Με έβλεπε με το tenere και με πλησίασε και ανταλλάζαμε καμμιά κουβέντα. Όταν χτύπησα στο κεφάλι, τους πρώτους δυο μήνες, αφού βγήκα απ' το νοσοκομείο, τον πέτυχα με ένα φίλο του που κι αυτός έμενε στην πολυκατοικία, όταν μια φορά με κατέβαζαν οι γονείς μου από το αυτοκίνητο του πατέρα μου (ήμουν χειρότερα από ζαλισμένο κοτόπουλο). Ήμουν σε μια κατάσταση που προτιμούσα να μην είχα επιζήσει, παρά να συνεχίσω να ζω έτσι όπως ήμουν! Τους είδα και τους είπα: "Να φοράτε κράνος ρε. Κοιτάτε εμένα πως έγινα". Ήταν αρχές του 2006. Τη Μεγάλη Πέμπτη πήγαν για κόντρες κι ο φίλος του (που ήταν εκεί μπροστά) συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο μηχανάκι και διαλύθηκε (τον μάζευαν κυριολεκτικά από δεξιά κι αριστερά).
    Θέλω να καταλήξω, ότι πιστεύω τίποτα και κανένα παράδειγμα, δεν είναι ικανό να προβληματίσει κάποιον που έχει μεγαλώσει σε μια κατάσταση ημιαναρχική, που ο νόμος εφαρμόζεται προαιρετικά, κατ' επιλογήν και με απίστευτη ελαστικότητα. Το μόνο που έχει κρατήσει την κατάσταση σε κάποια όρια, είναι το φιλότιμο που ευτυχώς υπάρχει ακόμη και σε νέους ανθρώπους με ανατροφή. Κάτι που δεν είναι άφθαρτο. Έρχονται πολύ χειρότερα αν δε μπει ένα φρένο, αν δεν παραδειγματιστούμε από πολιτισμένα κράτη, αν η έννοια "πολιτικό κόστος" δε βγει από το κεφάλι του κάθε τυχοδιώκτη, "πολιτικού" και το στόμα του κάθε παπάρα υποδημοσιογραφίσκου με πολιτικές φιλοδοξίες.

Επειδη ασχοληθηκα λιγο με το θεμα τους ... εχουμε και λεμε.

Οι 2 (αρχηγοι κατα οπως φενεται) ειναι Ελληνες, απο πλουσιες οικογενειες.
    Η ηλικια τους ειναι περιπου στα 16, και ειναι μπερδεμενοι σε πολλες κλοπες, αναμεσα στα παπακια και σκουτερς.

Οι υπολοιποι ειναι Ρωσικης και Αλβανικης προελευσεως....

Με του ενος τον πατερα εχουμε και μια καλημερα...τι να του πω???
    Οπου τον βρεις μου λεει βαρα τον. Το θεμα λεω δεν ειναι να κατσω εγω να αρπαξω τον πιτσιρικο, αλλα εσυ που εισαι γονεας του.

Αλλα....
    Οταν απο το σπιτι ΔΕΝ υπαρχει ελεγχος, η τσεπη ειναι παντα γεματη με αρκετα εως πολλα ευρω που ομως ποτε ο νεαρος δεν κουραστηκε να αποκτησει, οταν οτι θελει το εχει, οταν , οταν, οταν,,,,,

Τι να κανει για να γεμισει την ζωη του?
    Δεν κλεβω σου λεει κανα μηχανακι να παω βολτα - και μετα ριχτο οπου να ναι....
    Δεν προκαλω κανεναν, να ριχουμε και καμια?
    Δεν καπνιζω και κανα πυραυλο να δω τι γινετε?

Το χειροτερο ειναι να μην καταληξουνε σε ιδρυμα - αναμορφωτηριο γιατι μετα....

Κριμα, τι αλλο να πω.
    Συμβαινουν οπως βλεπεται και στα καλυτερα σπιτια.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Εχω μια ερώτηση να κάνω...................

Εντάξει φταίνε οι γονείς και η κοινωνία για κάτι τέτοιες σμπεριφορές όμως ρωτώ......

Εμείς τί εκπαίδευση θα δώσουμε στα παιδιά μας??????????????

είμαι μοτοσυκλετιστής που εφαρμόζω όσο μπορώ τον ΚΟΚ και κυρίως όταν οδηγώ είτε τη μηχανή είτε το αμάξι έχω αντιληφθεί ότι οδηγώ και ένα θανατηφόρο όπλο ΑΝ δεν προσέχω.

Οσο και να θέλω είμαι σίγουρος ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσω να μεταδώσω κάποια πράγματα στα παιδιά μου, όταν βγαίνουν έξω κ η κοινωνία ή το σύστημα επιβραβεύει τον "πονηρό" τον "μάγκα" και τον "βγάζω χρήματα με τον ιδρώτα των άλλων"

παιδιά εγώ τουλάχιστον προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που προς το παρόν δε μου έχει συμβεί κάτι μέχρι τώρα και μιλάω με το χέρι στην καρδιά.......

Ποτέ μου δεν οδήγησα επικίνδυνα ώστε να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο ή των άλλων

Μπορεί αυτό να ακουστεί κάπως για μερικούς αλλά πραγματικά σκέφτομαι κάθε φορά τους ανθρώπους μου με αγαπούν και που αγαπώ και ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ δεν θα ήθελα να τους στεναχωρήσω για κάποια απερισκεψία μου.

θέλω τα βράδια όταν κοιμάμαι να ονειρεύομαι και όχι να ξυπνάω με εφιαλτες

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Untouchable

Οπου τον βρεις μου λεει βαρα τον.
    Δεν τού έχωνες μια στα μούτρα τού κερατά;Το φελέκι μου μέσα..

Γονείς σού λέει μετά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    [B]

/B]
    Να προσπαθούμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι.Τα παιδιά ακούνε τον λόγο αλλά εκπαιδεύονται και μέσα από τα έργα τών γονιών.

Αν ο γονιός είναι παρτάκιας ή τσιγκούνης,κάπως έτσι θα μάθει και το παιδί.Ή μπορεί να περάσει στο άλλο άκρο και σκορπάει ανεξέλεγκτα,να γίνει σπάταλο από μίσος στον πατέρα ή τη μάνα.

Έχεις ακούσει που λένε "αμαρτίες γονέων τέκνα "παιδεύουσι";

Ε,αυτό το "παιδεύουσι" δεν έχει την έννοια τής τυραννίας,όπως πιστεύουν πολλοί,αλλά τής εκπαίδευσης.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Να προσπαθούμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι.Τα παιδιά ακούνε τον λόγο αλλά εκπαιδεύονται και μέσα από τα έργα τών γονιών.

Αν ο γονιός είναι παρτάκιας ή τσιγκούνης,κάπως έτσι θα μάθει και το παιδί.Ή μπορεί να περάσει στο άλλο άκρο και σκορπάει ανεξέλεγκτα,να γίνει σπάταλο από μίσος στον πατέρα ή τη μάνα.

Έχεις ακούσει που λένε "αμαρτίες γονέων τέκνα "παιδεύουσι";

Ε,αυτό το "παιδεύουσι" δεν έχει την έννοια τής τυραννίας,όπως πιστεύουν πολλοί,αλλά τής εκπαίδευσης.

Δε ξέρω Βαγγέλη...............

Μακάρι να είναι έτσι.......................Εγώ όμως ανησυχώ.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Εμ δεν τους ξεριζώσαν τα μαλλιά και τις φαβορίτες όταν ήταν μικροί!!!

Μηχανή κάνει να παίρνεις αφού ωριμάσει λίγο το μυαλό σου. (22-23)
    Προσωπική άποψη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
    μεχρι να σταματησουν ποσοι απο αυτους θα υπαρχουν;;
    και αμα παρουν και καποιον μαζι τους τι θα πουμε; παιδια ηταν και δεν πειραζει;;;;
    αν ειναι παιδια να μην παιζουν με παιχνιδια μεγαλων και αν θελουν να παιζουν να
    σεβονται τους κανονες
    μωρέ σύμβουλε νομίζεις δε το ξέρω? χίλια δίκια σου ρίχνω φίλε μου αλλά....

το βλαμμένο τζόβενο ό,τι και να του πείς μυαλό δε βάζει!δυστυχώς...

από επαρχία κατάγομαι κ εκεί η κατάσταση είναι χειρότερη απ΄τα Αθηναϊκά δεδομένα.μόνο στο Μουρνάζι έχω δει το ίδιο χάλι μ'αυτό της επαρχίας...

Τα βλαμμένα στουκάρουν,τρώνε σούπες και μυαλό δε βάζουν...άντε άμα μπούν σίδερα στα πόδια το ξανασκέφτονται...

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Untouchable
    Επειδη ασχοληθηκα λιγο με το θεμα τους ... εχουμε και λεμε.

Οι 2 (αρχηγοι κατα οπως φενεται) ειναι Ελληνες, απο πλουσιες οικογενειες.
    Η ηλικια τους ειναι περιπου στα 16, και ειναι μπερδεμενοι σε πολλες κλοπες, αναμεσα στα παπακια και σκουτερς.

Οι υπολοιποι ειναι Ρωσικης και Αλβανικης προελευσεως....

Με του ενος τον πατερα εχουμε και μια καλημερα...τι να του πω???
    Οπου τον βρεις μου λεει βαρα τον. Το θεμα λεω δεν ειναι να κατσω εγω να αρπαξω τον πιτσιρικο, αλλα εσυ που εισαι γονεας του.

Αλλα....
    Οταν απο το σπιτι ΔΕΝ υπαρχει ελεγχος, η τσεπη ειναι παντα γεματη με αρκετα εως πολλα ευρω που ομως ποτε ο νεαρος δεν κουραστηκε να αποκτησει, οταν οτι θελει το εχει, οταν , οταν, οταν,,,,,

Τι να κανει για να γεμισει την ζωη του?
    Δεν κλεβω σου λεει κανα μηχανακι να παω βολτα - και μετα ριχτο οπου να ναι....
    Δεν προκαλω κανεναν, να ριχουμε και καμια?
    Δεν καπνιζω και κανα πυραυλο να δω τι γινετε?

Το χειροτερο ειναι να μην καταληξουνε σε ιδρυμα - αναμορφωτηριο γιατι μετα....

Κριμα, τι αλλο να πω.
    Συμβαινουν οπως βλεπεται και στα καλυτερα σπιτια.

afto pou borouses na kaneis, na deikseis endiaferon, to ekanes...

to 0% endiaferon tou patera einai pou

k meta leme giati.........

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Οσο και να θέλω είμαι σίγουρος ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσω να μεταδώσω κάποια πράγματα στα παιδιά μου, όταν βγαίνουν έξω κ η κοινωνία ή το σύστημα επιβραβεύει τον "πονηρό" τον "μάγκα" και τον "βγάζω χρήματα με τον ιδρώτα των άλλων"

afti einai i pragmatikotita pou "fenetai" gia to logo oti tous simfairei na tin provaloun, mias k pou

kalyptode, k gia to logo oti an parousiazetai etsi oti pratei to synolo automata aftos pou thelei

na kanei kati allo na to skeftetai min tyxon k "ksexorisei"....

alla, pada iparxei k i ali opsi tou nomismatos, i sosti, pou spania os pote "fenetai" i akougete stis

meres mas, ostoso YPARXEI .... alimono an den...

ara afto pou menei sto kathena einai na kanei tin epilogi tou, exodas kata nou k tis sinepeies

tis epilogis tou aftis, dil sinidita

θέλω τα βράδια όταν κοιμάμαι να ονειρεύομαι και όχι να ξυπνάω με εφιαλτες

Aυτό είναι που λέει φατίω εγώ που δε το Γ@.... μικρό να με λέει θείο τώρα.....!!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Βελτιωση παπιου (μονο οσοι ξερουν και ασχολουνται με παπια να απαντησουν)
    από greekgenius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2009, 16:07
  3. Η πάπια, η βέσπα και το cbr
    από GhostDog στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 14:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας