Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 156

Θέμα: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα,αυτή την στιγμή, δεν είναι spam?

Αυτό το "ασυστόλως", πάντως.... έχεις δίκιο!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    εχω γνωρισει αρκετους σε βολτες οπως και με την ετησια εκδρομη και εχω κανει αρκετους φιλους.
    κοιταχτε το σπαμ ειναι ανεχτο ως ενα σημειο,αλα οταν ενα ποσταρει και ρωταει κατι και οριμενοι μπαινουν και σπαμαρ ασυστολος και του χαλανε το ποστ δεν ειναι βλακεια βρε παιδια?
    Σωστό..

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα,αυτή την στιγμή, δεν είναι spam?
    Νίκο έχει διαφορά spamming απο spamming και εξηγούμαι:

Αν π.χ εσυ φτιάξεις ενα Θέμα και εγω σου postαρω 2-3 απαντήσεις άσχετες με το περιεχόμενο του thread σου τότε, οκ.

Αν τώρα στην παραπάνω περίπτωση κάνω 30 απαντήσεις και τσιτώσω κι' αλλους που την ψάχνουν είτε να αλλοπειραχτούμε είτε να το γυρίσουμε στις Διαμάχες και στο τέλος σου το γ@μήσουμε, τότε ΝΑΙ, αυτό είναι κακό spamming.

Φιλικά.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Εγώ με το ανέκδοτό μου με τον Λάμπη τον Πρωταθλητή τι θα γίνει...;;;
    Πόσες μέρες...;;;

(Αστειέυομαι)
    Πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση....
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    E όχι ρε παιδιά! Όχι ρε Στάθη! Αυτό πια πάει πολύ! Δηλαδή τι ακριβώς πετυχαίνουμε τώρα; Μήπως να βάλουμε κώδικα ομιλίας και γραφής;
    Συγγνώμη αλλά θα το πω απλά και ξάστερα. Αυτή είναι μία πολιτική η οποία μεταφράζεται απλά στο πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Και να με συγχωρείτε πολύ αλλά σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορούν κάποιοι να κάνουν τη δουλειά τους. Τίμια και ξεκάθαρα!!!
    Επειδή δηλαδή δεν μπορούν μιλάω σε τρίτο πρόσωπο γιατί δεν είμαι μονδεράτορας πουθενά γι αυτό και μόνο να ξεχωρίσουν τα πράγματα σημαίνει ότι παίρνουμε σβάρνα και κόβουμε κεφάλια;;;
    Και τι θα πει βαρέθηκς ρε Στάθη να βλέπεις ειρωνείες κλπ προς τους μονδερατόρες μας; Και λοιπόν; Και τι λέει αυτό; Όταν κάποιοι τα χώνουν σημαίνει ότι οι υπόλοι συμφωνούμε μαζί τους; Δε νομίζω.
    Και τι σημαίνει ότι κάποιοι είπαν πως κάνουν τα στραβά μάτι; ΚΑΙ; Ε και ξαναρωτάω. Οτιδήποτε λέγεται από κάποιον κρίνεται από όλους μας. Όσους συμμετέχουμε εδώ. μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε.
    Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένας μας μπαμπούλα ή προστάτη. Στην ηλικία που είμαστε.
    Αλλά εν πάση περιπτώση αν κάποιος παρεξηγηθεί πολύ και θεωρεί πως προσβλήθηκε ή δεν ξέρω γω τι άλλο τότε μπορεί να διαμαρτυρηθεί και ΤΟΤΕ επεμβαίνουν οι μονδεράτορες εσύ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Άλλωστε νομίζω ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις-καθήκοντα σας.
    Το να βγαίνει όμως μία... γενική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα λυπάμαι αλλά το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο και άδικο.
    Και διαφωνώ κάθετα ότι το φόρουμ χαλάει από αυτά. ΑΝ θες να συζητήσουμε από που χαλάει το φόρουμ κατά την άποψη μου και να σου πω γιατί πιστεύω ότι έχει φτ΄σει εδώ που έχει φτάσει. Και θα δεις ότι τα βρισίδια οι ειρωνίες κλπ είναι απλά το αποτέλεσμα και όχι οι αιτίες. Αν θέλετε λοιπόν να διορθώσετε τα πράγματα ψάξτε τις αιτίες και μην πάτε να καλύψετε με σεντόνι το βόθρο γιατί αυτός υπάρχει. Ακραίο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
    Λυπάμαι πολύ. Το λιγότερο απαράδεκτο σε ένα site μοτοσικλετιστών.
    Από δω καιπέρα υπόσχομαι πριν γράφω να έχω δίπλα μου τον κώδικα καλής συμπεριφοράς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    E όχι ρε παιδιά! Όχι ρε Στάθη! Αυτό πια πάει πολύ! Δηλαδή τι ακριβώς πετυχαίνουμε τώρα; Μήπως να βάλουμε κώδικα ομιλίας και γραφής;
    Συγγνώμη αλλά θα το πω απλά και ξάστερα. Αυτή είναι μία πολιτική η οποία μεταφράζεται απλά στο πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Και να με συγχωρείτε πολύ αλλά σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορούν κάποιοι να κάνουν τη δουλειά τους. Τίμια και ξεκάθαρα!!!
    Επειδή δηλαδή δεν μπορούν μιλάω σε τρίτο πρόσωπο γιατί δεν είμαι μονδεράτορας πουθενά γι αυτό και μόνο να ξεχωρίσουν τα πράγματα σημαίνει ότι παίρνουμε σβάρνα και κόβουμε κεφάλια;;;
    Και τι θα πει βαρέθηκς ρε Στάθη να βλέπεις ειρωνείες κλπ προς τους μονδερατόρες μας; Και λοιπόν; Και τι λέει αυτό; Όταν κάποιοι τα χώνουν σημαίνει ότι οι υπόλοι συμφωνούμε μαζί τους; Δε νομίζω.
    Και τι σημαίνει ότι κάποιοι είπαν πως κάνουν τα στραβά μάτι; ΚΑΙ; Ε και ξαναρωτάω. Οτιδήποτε λέγεται από κάποιον κρίνεται από όλους μας. Όσους συμμετέχουμε εδώ. μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε.
    Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένας μας μπαμπούλα ή προστάτη. Στην ηλικία που είμαστε.
    Αλλά εν πάση περιπτώση αν κάποιος παρεξηγηθεί πολύ και θεωρεί πως προσβλήθηκε ή δεν ξέρω γω τι άλλο τότε μπορεί να διαμαρτυρηθεί και ΤΟΤΕ επεμβαίνουν οι μονδεράτορες εσύ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Άλλωστε νομίζω ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις-καθήκοντα σας.
    Το να βγαίνει όμως μία... γενική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα λυπάμαι αλλά το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο και άδικο.
    Και διαφωνώ κάθετα ότι το φόρουμ χαλάει από αυτά. ΑΝ θες να συζητήσουμε από που χαλάει το φόρουμ κατά την άποψη μου και να σου πω γιατί πιστεύω ότι έχει φτ΄σει εδώ που έχει φτάσει. Και θα δεις ότι τα βρισίδια οι ειρωνίες κλπ είναι απλά το αποτέλεσμα και όχι οι αιτίες. Αν θέλετε λοιπόν να διορθώσετε τα πράγματα ψάξτε τις αιτίες και μην πάτε να καλύψετε με σεντόνι το βόθρο γιατί αυτός υπάρχει. Ακραίο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
    Από δω καιπέρα υπόσχομαι πριν γράφω να έχω δίπλα μου τον κώδικα καλής συμπεριφοράς.

αμα δεις το εν λογω θρεντ θα καταλαβεις οτι δεν ηταν απλα μια διαφωνια, αλλα στεγνο μπινελικι!!

νομιζω δικαιως τα μπαν!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ΑΝ θες να συζητήσουμε από που χαλάει το φόρουμ κατά την άποψη μου και να σου πω γιατί πιστεύω ότι έχει φτ΄σει εδώ που έχει φτάσει.
    [/B]

και εγω θελω να ακουσω την αποψη σου περι τουτου

τι πιστευεις εσυ οτι φταιει? (εφοσον λες οτι η αιτια δεν ειναι τα βρισιδια αυτα προφανως λες ειναι το αποτελεσμα αν καταλαβα σωστα τα λεγομενα σου (αν οχι συγγνωμη) )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Νίκο έχει διαφορά spamming απο spamming και εξηγούμαι:

Αν π.χ εσυ φτιάξεις ενα Θέμα και εγω σου postαρω 2-3 απαντήσεις άσχετες με το περιεχόμενο του thread σου τότε, οκ.

Αν τώρα στην παραπάνω περίπτωση κάνω 30 απαντήσεις και τσιτώσω κι' αλλους που την ψάχνουν είτε να αλλοπειραχτούμε είτε να το γυρίσουμε στις Διαμάχες και στο τέλος σου το γ@μήσουμε, τότε ΝΑΙ, αυτό είναι κακό spamming.

Φιλικά.
    Σαφώς και έχεις δίκιο συνονόματε

2-3 ή ακόμα και 5-10 χιουμοριστικές, και έξυπνες απαντήσεις, χωρίς κακοπροαίρετη ειρωνεία και κακία, είναι σίγουρα αποδεκτές.
    Και γι'αυτό το είδος spamming είπα πιο πάνω .
    Όσο το είδος που ανέφερες ..... μακρυά από μάς!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Να ρωτήσω κάτι;;;

Όλο αυτό ξεκίνησε απο το θέμα με τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ
    στο θέμα:
    "Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ"

Διότι είχα πάρει και εγώ μέρος και θα ήθελα να ξέρω!

Επίσης όταν κάποιο θέμα διαγράφεται, το διαγράφεται κανονικά η απλά το κάνετε εμφανές μόνο στους Αντμίν;;;

Αν υπάρχει και σας έχει πειράξει τόσο πολύ αυτό το θέμα, γιατί δεν το εμφανίζετε και απλά να το κλειδώσετε, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα αυτά που γραφήκανε, καλά η κακά, και να μπορέσουμε να καταλάβουμε που παρεκτράπηκε το θέμα και απο που!
    Δεν θέλω να πετάξω σπόντες ή κάτι τέτοιο, απλά θέλω να μάθω!

Ευχαριστώ...!!!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Fantacid. Ομολογώ γιατί θέλω να είμαι τίμιος πως το συγκεκριμένο θρεντ το πρόσεξα από ελάχιστα ως καθόλου και για να το λες έτσι θα είναι. Δεν αντιλέγω. Εγώ δεν είπα όμως τίποτα για το θρεντ ή καλύτερα δεν κόλλησα σε αυτό. Η αντίδραση μου εμένα ήταν στην "πολιτική" του Στάθη όπως τη διάβασα η οποία ήταν γενικευμένη και ήταν σαφές ότι εξαπλώνεται γενικότερα στο φόρουμ και στον τρόπο λειτουργίας του.

ΕΥΙ. Πολύ σωστά κατάλαβες δεν κάνεις λάθος. θα μου επιτρέψεις όμως να μην κάνω τέτοιου είδους κουβέντα από εδώ και ειδικά αυτήν την στιγμή για το ποιος και τι φταίει. Δεν θέλω ούτε να θίξω κανέναν ούτε και ν αδημιουργηθεί μια τεράστια διαμάχη εξαιτίας μου. Κάποια πράγματα τα έχω πει είτε εμμέσως γράφοντας εδώ είτε πιο άμμεσα στο Δελέ. Δεν διεκδικώ δίκιο αλλά είναι η άποψη μου.
    Σκέψου πάντως ΠΟΥ γράφουν οι περισσότεροι με ΤΙ ασχολούνται πόσοι υπάρχουν εδώ για χαβαλέ και ΜΟΝΟ και όχι λόγω του κοινού μας χόμπι και θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα του τι εννοώ. Σκέψου επίσης ΠΩΣ γίνεται η δουλειά από τους μονδεράτορες και θα καταλάβεις.
    Το ξαναλέω όμως αυτή είναι η δική μου άποψη μόνο. Δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο απλώς νομίζω ότι έχω δει και επισημάνει κάποια πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Σαφώς και έχεις δίκιο συνονόματε

2-3 ή ακόμα και 5-10 χιουμοριστικές, και έξυπνες απαντήσεις, χωρίς κακοπροαίρετη ειρωνεία και κακία, είναι σίγουρα αποδεκτές.
    Και γι'αυτό το είδος spamming είπα πιο πάνω .
    Όσο το είδος που ανέφερες ..... μακρυά από μάς!

Κερνώ!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
    Να ρωτήσω κάτι;;;

στο θέμα:

Επίσης όταν κάποιο θέμα διαγράφεται, το διαγράφεται κανονικά η απλά το κάνετε εμφανές μόνο στους Αντμίν;;;

Αν υπάρχει και σας έχει πειράξει τόσο πολύ αυτό το θέμα, γιατί δεν το εμφανίζετε και απλά να το κλειδώσετε, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα αυτά που γραφήκανε, καλά η κακά, και να μπορέσουμε να καταλάβουμε που παρεκτράπηκε το θέμα και απο που!

Ευχαριστώ...!!!
    ισως να αρχισε απο κει, σχετικα με την εξαφανιση υπαρχουν δεκαδες θρεντς αν δε βαριεσε ψαξε λιγο.
    μετα απο αυτο πεσαν κανα δυο τρεις καλες διαμαχες βλ.σχετικο υποφορα.
    κ φτασαμε εδω!

το θεμα ειναι να δουμε που θα φτασει αυτη η βαλιτσα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
    Να ρωτήσω κάτι;;;

στο θέμα:

Ευχαριστώ...!!!

φιλε δε φταιει αυτο γιναν αλλα

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΕΥΙ. Πολύ σωστά κατάλαβες δεν κάνεις λάθος. θα μου επιτρέψεις όμως να μην κάνω τέτοιου είδους κουβέντα από εδώ και ειδικά αυτήν την στιγμή για το ποιος και τι φταίει. Δεν θέλω ούτε να θίξω κανέναν ούτε και ν αδημιουργηθεί μια τεράστια διαμάχη εξαιτίας μου. Κάποια πράγματα τα έχω πει είτε εμμέσως γράφοντας εδώ είτε πιο άμμεσα στο Δελέ. Δεν διεκδικώ δίκιο αλλά είναι η άποψη μου.
    Σκέψου πάντως ΠΟΥ γράφουν οι περισσότεροι με ΤΙ ασχολούνται πόσοι υπάρχουν εδώ για χαβαλέ και ΜΟΝΟ και όχι λόγω του κοινού μας χόμπι και θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα του τι εννοώ. Σκέψου επίσης ΠΩΣ γίνεται η δουλειά από τους μονδεράτορες και θα καταλάβεις.
    Το ξαναλέω όμως αυτή είναι η δική μου άποψη μόνο. Δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο απλώς νομίζω ότι έχω δει και επισημάνει κάποια πράγματα. [/B]

καταλαβα.

δε χρειαζετε να μου το εξηγησεις περισσοτερο

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Θεε μου καν'τον να γραψει μια βρισια να φαει ενα ΒΑΝ ... δεν αντεχω αλλο τη ΘΕΩΡΕΙΑ του...

ο ιδιος ο "λεω-ολα-τα-ασχετα-σε-απαντηση-σου" ειναι....

(emoticon που κανει τη προσευχη του)

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 13:58
  2. βγηκε το καινουριο football manager....τρεξτεεεεε
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2009, 08:31
  3. ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 12:06
  4. Βγήκε το πόρισμα ....
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 11:43
  5. Βγήκε το πόρισμα ...................
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων