περιμενε με ενα κουβα κατουρο απο μπυρες και οταν ερθει το αφεντικο με τον σκυλο εφυγαν στην μαπα του και μετα αλευρη![]()
![]()
![]()
περιμενε με ενα κουβα κατουρο απο μπυρες και οταν ερθει το αφεντικο με τον σκυλο εφυγαν στην μαπα του και μετα αλευρη![]()
![]()
![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
ναφθαλινη,χλωρινη,κοκκινο πιπερι ειναι αποτελεσματικα και ακινδυνα
τα σκυλια εχουν πολυ αναπτυγμενη οσφρηση και ΔΕΝ θα γλυψουν κατι απο αυτα -ειναι πολυ ενοχλητικη η μυρωδια τους για να πλησιασουν
αν καποιος σκυλος ''σημαδεψει'' ενα σημειο οχι μονο θα ξαναπαει στο ιδιο σημειο αλλα προκαλει και αλλα σκυλια να πανε εκει... οριοθετουν και την περιοχη τους ετσι......
με κοκκινο πιπερι εμαθα το σκυλο μου να ΜΗΝ τρωει οτιδηποτε ,που ειναι εξω απο το πιατο του... ειχα ηδη χασει 3 σκυλουσ απο φολες
....που κίναγα να πάω στη δουλειά,φεύγανα σαν πουλιάα τα ψαροκάΐκαα..![]()
:rotflmao:
Οι τρόποι αυτοί έχουν αποτελεσμα και με τις γάτες..;
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γλυκια μου δεν θα παθει τιποτα το ζωο η μυρωδια τον ενοχλει δεν το σκωτονει ουτε ψυχολογικα προβληματα του δημιουργει
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Οι τρόποι αυτοί έχουν αποτελεσμα και με τις γάτες..;
![]()
![]()
ναι αλλα ... το βλεπω κομματι δυσκολο να ριχνεις χλωρινη στις ζαντες!! συνηθως οι γατοι ουρουν εκει ,ειδικα αν εντοπισουν μυρωδια ''αντιπαλου''............
ο Καλαντζης το ελεγε??Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
.........η ο Γιαλαντζης ??
![]()
Δεν έχω πρόβλημα με τη μηχανή,με το αυτοκίνητο έχω..Έχουν κάνει το καπώ σκατά..Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
![]()
ναι αλλα ... το βλεπω κομματι δυσκολο να ριχνεις χλωρινη στις ζαντες!! συνηθως οι γατοι ουρουν εκει ,ειδικα αν εντοπισουν μυρωδια ''αντιπαλου''............
κουκουλα? βαρετο αλλα δεν εχεις αλλη λυση -εγω εχω γκαραζ (ανοιχτο) και συνηθιζουν να βολταρουν τα βραδυα πανω του - ειδικα οταν ειναι φρεσκοπλυμενο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δεν έχω πρόβλημα με τη μηχανή,με το αυτοκίνητο έχω..Έχουν κάνει το καπώ σκατά..
βλεπεισ ενα πεντακαθαρο αυτοκινητο ...με πατημασιες απο το καπω μπροστα -ουρανο -μεχρι πισω... σπαστικο αλλα τι να κανεις
Δεν ξέρω,στο σχολείο μας το είχαν μάθει..Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ο Καλαντζης το ελεγε??.........η ο Γιαλαντζης ??
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Απ'το πρωί που βλέπω τον τίτλο μού'ρχεται μια μαντινάδα στο μυαλό κι έλεγα να μην την πω αφού οι βρωμοκουβέντες κάνουν φτερά από σήμερα κι άσε που ουδεμία σχέση με το θρεντ έχει.. απ'την άλλη πάλι είμαστε στις γενικές και δεν κρατιέμαι κιόλας...
Σόρρυ Στέργιε !
Το λεπόν:
...απού ξυπνώΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Κάθε πρωι...
μ'αρέσουν τα παιχνίδια
να σου χαϊδεύω το μ@@@@
και να μου ξύσ' τ'@@
Ααααα ξαλάφρωσα![]()
![]()
να σου πω εγω τι θα κανεις
θα κατσεις διπλα στο μηχανακι και οταν θα σκασει ο σκυλος να το κατουρισει... θα τον βγαλεις και εσυ εξω και θα κατουρισεις πανω του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θα ξαναπλησιασει ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: