Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Συντήρηση ευρωπαϊκών, to be or not to be? Και πως θα μπει...

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Και ξέχασα να πώ ότι όσον αφορά την εικόνα και τον ήχο, είναι μεν προσωπικά ζητήματα αλλά για μένα τα ξηροκάμπανα με το φρεζοήχο και κάνα termignoni είναι

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!!!!!!!!!!!!!!

και όσοι δεν τους αρέσουν είναι απλά κομπλεξικοί!!!!!!!!!!!
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

:a19:

Eισαι γεννημενος Ducatista ρε παιδι! :a19:
    Αξιος!!!

Υ.Γ. Για προβληματα δεν ξερω να σου πω... Η 999 μου δεν εχει βγαλει τιποτα (ειναι καινουργια βλεπεις)....
    Νίκος
    Open Horizons

Eγώ είμαι στο δίλλημα κάθομαι στα αυγά μου και περιμένω 95 χρόνια να τεντώσουνε λίγο τους δρόμους, να αγριέψουνε λίγο την άσφαλτο και να μάθουνε στους ιθαγενείς να μη καβαλάνε λωρίδες όταν οδηγάνε αυτοκίνητα ή να τη κάνω για Ευρώπη πάντως -Ιαπωνία αποκλείεται δε πάω, άμα αυτό ρώτησες.

Τι θα πάρω άμα πουλήσω τα υπέροχα μηχανάκια μου (2 γιαπωνέζικα, ένα ιταλικό -το ένα το παπί δε πουλιέται με τίποτα λέμε);

Γιαπωνέζικο, και μάλιστα καλό είναι να έχει πουλήσει πάνω από 10.000.000 κομμάτια για να μπορώ να παίρνω φτηνά αντ/κά και να το κουρδίζω μόνος μου.

(το τζόκερ παρόλο που άρχισα να ασχολούμαι με τηλεκίνηση χαμπάρι δε παίρνει)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Eχω μια MotoGuzzi Breva από τον Απρίλη του '06 (βγήκε σε κυκλοφορία το Σεπτέμβρη του '05)
    Το μόνο που χρειάστηκε να του αλλάξω εκτός σέρβις -μέχρι τώρα- ήταν ο αριστερός μαρσπιές του οδηγού και το μπρος λάστιχο που βγήκανε οφ από μια λακούβα στη Λαμία.
    Από χρήση, το χρησιμοποιώ σχεδον καθημερινά στη δουλειά -εκτός κι αν έχω να κουβαλήσω τίποτα περίεργο και παίρνω το sr250- που περιλαμβάνει και κάτι Λαμίες κάθε τόσο .

... WILL RACE FOR FOOD Το avatar του/της valam
    Ας προσθεσω και εγω την ταπεινη μου αποψη.

Αυτοκινητο .... Γιαπωνεζικο, για να σε πηγαινει .... εχω Civic (δεν εχω μαστορα.)

Μηχανακι ....... Ευρωπαικο, για να σε ξ*κ*υλ*νει.... (ειχα KTM. Και ΚΤΜ θα παρω σε Μου*ι κλέφτη)

Υ.Γ. αν 8ες ομως το μηχανακι να σε πηγαινει (και να μην εχεις μαστορα) παρε παπακι ανατολιτικο ...

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    εγω παντως ξερω οτι εχουμε γινει πολυ τεμπεληδες, αχρηστοι κτλ

ΡΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΣ?

ο σωστος μοτοσυκλετιστης ειναι ντου-ιτ-γιορ-σελφ(πλην εγγυησης)
    η σωστη μηχανη ειναι βιτσιοζα (χωρις να ειναι ομως εκνευριστικη και να σε αφηνει στα κρυα του λουτρου) και θελει αγαπη
    γινεσαι ενα με τη μηχανη
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΗΧΑΝΗ-ΚΟΥΤΙ ΠΑΡΕ ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ!
    οχι οτι το βαρκαντερο(η το στρωμα) δε κανουν και για τους αλλους
    οteenαναι...

(ακολουθεί κατεβατό, προσπεράστε)

Θα μου επιτρέψετε την άποψη ότι μόνο για χρήση με μηδενική κίνηση σε δρόμο έχει νόημα μια αγορά ενός ss σαν κι αυτά που συζητάει ο patman (δε πα νά 'ναι και απ' τον Άρη). Ή πίστες.

Αλλιώς σε πολύ λίγο χρόνο όσο "μετρημένος" και να είσαι στο γκάζι μπορεί να προσπαθείς να πηγαίνεις ακόμα και ασυναίσθητα με 150-250+ (το κοντέρ ψεύδεται συχνά) σε μέρη που πριν πάρεις ο ίδιος θα έλεγες αποκλείεται να κάνω τέτοιο πράγμα.

Για παράδειγμα τα "ξεκαπνίσματα" που κάνω στο δικό μου τώρα που δεν αδειάζω να πάω πουθενά μακρυά τα κάνω μόνο βράδυ και σε επαρχιακούς δρόμους με μηδέν κίνηση -και πάλι λόγω τουριστικής σεζόν τα έχω κόψει -όχι τελείως αλλά παίζει και δουλειά γκαμώτο. Εγώ αυτό βλέπω σαν ασφαλέστερο για τους άλλους -και ζω όντως σε ερημιά όχι αστεία.

Άν παίρνετε το ss για περιστασιακό ξεπαύλωμα, υπάρχουν και άλλες επιλογές στα χιλιόμετρα που μπορείς με ασφάλεια γενικά στην Ελλάδα να πηγαίνεις (που ότι και να λέω είναι πιο άνετες για το δρόμο, όπως αυτή του ashton). Από τουρίστριες μέχρι στριτ και ονοφάδικες επιλογές (στα πολλά κυβικά), που δε νομίζω (δεν είμαι και ειδικός) να απογοητεύουν.

Αυτό που εννοώ είναι ότι όσο άψογο και αν είναι το 1098 ή το κ7 ή το ρ1, ή το ZX-10R του 07 και δε συμμαζεύεται, όσο πιο ροπάτο και μαμάω να είναι σε σχέση με πχ ένα 600άρι, από ένα σημείο και μετά ή κόβεις συνέχεια, ή σε κόβουνε.
    Και το σύνηθες είναι (κακώς) να πηγαίνουμε τσίτα όλοι χωρίς να καβατζάρουμε τίποτα, με αποτέλεσμα στη πρώτη στραβή να φταίνε όλοι οι άλλοι.

Για παράδειγμα με το μαμά γρανάζωμα σε πολύ στενό πλην τίμιο στροφιλίκι, μπαίνω με το πολύ σπασμένη δευτέρα... Την έκτη τη βλέπω σε ικανές ευθείες η ΕΟ άδειες.
    Που σημαίνει ότι με τα σύγχρονα χιλιάρια ss τα μοτέρ τα δουλεύετε (και πιο άνετα λόγω καλύτερων χαμηλών) τόσο χαμηλά που δεν έχει καν νόημα να τα οδηγάτε εκτός πίστας...

Πάντως έστω και σαν άσκηση, τα ss σου δείχνουν πολύ γρήγορα τα προβλήματά σου σαν αναβάτη, και αρκεί ένα καλό test ride για να δεις άν σου κάνουν -ή άν τους κάνεις.

Τα προβλήματα των δρόμων και των οδηγών όμως στην Ελλάδα δέν θα λυθούν αύριο, οπότε άμα αντέχετε τις ερημιές, και χαρτογραφείτε λακούβες και κάνετε πρώτα μια αναγνωριστική βόλτα, μπορεί να συναντηθούμε πουθενά πριν τη κοπανήσω για έξω...

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Δεν συζητάω μόνο για SS, αλλά και η breva δε μου κακοπάει... ;-)
    Πάντως αν και εν μέρη έχεις δίκιο, ότι δεν προορίζονται για καθημερινά μηχανάκια, δεν μπορείς να αγνοείς ότι αν εμένα με φτιάχνει ένα μηχανάκι και δεν μπορώ να το έχω μόνο για γούστα, τότε θα το έχω και για καθημερινό ας είναι και trial χωρίς σέλα!

Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας...
    Για πέιτε μας την εμπειρία σας από τα ευρωπαϊκά...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Μετα απο δυο monster και εχοντας ενα multistrada εδω και δυο χρονια, εχω να σου πω οτι κανω μονο τα προβλεπομενα service.

Μονο στο multi αλλαζω πιο συχνα απο τα αλλα (μηχανακια) το πισω λαστιχο...

Μονο προβλημα ειναι το οτι πρεπει να φοραω χειμωνα καλοκαιρι full face κρανος για να κρυβω το ηλιθιο χαμογελο...
    Kαι εγώ νόμιζα οτι το φόραγες για να μήν ξέρουν ποιόν κοροϊδεύουν!
    Ακούς εκεί DUCATI...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. βελτιώσεις XR 650 και άλλα συναφή περί to be or not to be
    από dirtbird στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 18:30
  2. to be or not to be??
    από @bsolut!! στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2008, 12:22
  3. To be or not to be ?
    από Anarane στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 14:43
  4. aprilia pegasos. to buy or not to buy?
    από mormegil στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF