ρε μπαγλαμα απο την αρχη σου ειπα για τελος του μηνα ...
ειναι η ημερομηνια που ληγει η διορια για την ανανεωση των παλιων κατοχων διαρκειας (4 Ιουλιου)
α το νουμερακι των διαρκειας εφτασε 16,000 σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μπαγλαμα απο την αρχη σου ειπα για τελος του μηνα ...
ειναι η ημερομηνια που ληγει η διορια για την ανανεωση των παλιων κατοχων διαρκειας (4 Ιουλιου)
α το νουμερακι των διαρκειας εφτασε 16,000 σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
μη ξεχασουμε να αναφερουμε οτι ο γαυρος εμεινε με 15 παιχτες μετα την αποδεσμευση ΚΑΙ του Παππα....
αντε ακομα 10 θελει μονο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο καθένας κάνει μεταγραφές ανάλογα με το μπάτζετ του και τη φιλοσοφία της ομάδας. Από αυτά που έχω δει ως τώρα θεωρώ ότι η ΑΕΚ κινείται πολύ καλύτερα από τους υπόλοιπους φέτος στο χώρο των μεταγραφών. Και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Φερέρ ως προπονητή. Νομίζω ότι κάνουμε καλή δουελιά αλλά θέλω κι αποτελέσματα. Μην έχουμε τα περσινά που από την καλή εικόνα ξαφνικά μέσα σε ελάχιστα ματς ισοπεδωθήκαμε εντελώς.
Τώρα, για να τελειώσω το ποστάκι με προβληματισμούς, έχω δύο. Πρώτον διαφωνώ με την αγορά Ρίμπο εντελώς και δεύτερον νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη τόνωση η άμυνα,.
Αλλά κάτι παραπάνω ξέρει ο προπονητής οπότε περιμένουμε.
επιθετικο θελουμε 100%
μαμια γκολτζη!
εχουμε μολις 2 επιθετικους στο ροστερ... τι να λεμε
στις αλλες θεσεις υοαρχουν παιχτες αρκετοι πιστευω... ακομα και στα μπακ μπορει να παιξει ο Ενσαλιβα!
επιθετικο θελουμε λεμε! τριαδα Λυμπε-Ριμπο και αλλος ενας για το ελληνικο πρωταθλημα και θα βαζουμε 3 γκολ μ.ο. σε καθε παιχνιδι!!! ας φαμε και 1 δε τρεχει τιποτα!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
επιθετικο θελουμε 100%
μαμια γκολτζη!
εχουμε μολις 2 επιθετικους στο ροστερ... τι να λεμε
στις αλλες θεσεις υοαρχουν παιχτες αρκετοι πιστευω... ακομα και στα μπακ μπορει να παιξει ο Ενσαλιβα!
επιθετικο θελουμε λεμε! τριαδα Λυμπε-Ριμπο και αλλος ενας για το ελληνικο πρωταθλημα και θα βαζουμε 3 γκολ μ.ο. σε καθε παιχνιδι!!! ας φαμε και 1 δε τρεχει τιποτα!![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι ρε idi μακάρι. Μακάρι να μπαίνουμε μέσα και να τσακίζουμε.
ΑΝ δε σακατεφτουν ολοι, ενας μετα τον αλλο (οπως περσυ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ).... ψαξτε για το δευτερο..... (πλαυ οφφς για τους απαταιωνιους δηλ)![]()
![]()
idi...μην βιαζεσαι λέμε...
Μπορεί να γίνονται μεταγραφές, αλλά προτιμώ να τους δώ σαν ομάδα. Εκεί είναι το ζουμί. Σαφώς και ο Φερέρ , είναι ο προπονητής που σίγουρα έχει τις δυνατότητες να το κάνει... αλλά η χημεία είναι τεράστια υπόθεση για μια ομάδα και δεν μπορεί να γίνει μόνο με προσωπικότητες και ατομικά στοιχεία.
Θα δούμε. Απο μεταγραφές και διαρκείας καλά πάμε πάντως.
Αναμένουμε και απο τέλη Ιουλίου τα πρώτα φιλικά (θα είμαστε διακοπές βέβαια, αλλά οτι καλύτερο με μπυρίτσα και παρέα). Εκεί θα δούμε τι "απίδια" πιάνουμε.
Για τον ΟΣΦΠ... δεν λέω τίποτα. Εκεί σίγουρα κάτι θα γίνει , αλλά τι ακριβώς...νομίζω οτι ούτε ο Ίβιτς γνωρίζει καλά-καλά. Για τα διαρκείας τους πάντως κάτι άκουσα για 1000 ανανεώσεις... οχι για νέες αγορές.
Για τον ΠΑΟ... 4000 λέει και έκλεισαν. Λογικό βέβαια μιας και η Λεωφόρος δεν χωράει και πολλούς. Αλλά απο την άλλη , δεν υπάρχει και ενδιαφέρον.
Eκεί πάντως που γίνεται λέει άνοιγμα , είναι στον ΠΑΟΚ σε διαρκείας αλλά και σε προσπάθεια για οργάνωση... μακάρι μπας και ανέβει γενικά λίγο το πρωτάθλημα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
πολύ σημαντικό το κατά πόσο θα γίνει γρήγορα δεμένη η ομάδα με 9 νέους στην βασική.
και η κλήρωση του τ.λ.
όσο για τους περσινούς τραυματισμούς -εάν δεν έφταιγαν οι δυνατές προπονήσεις- τα ίδια θαχουμε και φέτος αφού δεν βελτιώθηκε ο χώρος των θρακομακεδόνων.
βέροια σου ρχομαι!
(ωρε πιτσιρικάς είχα ανέβει σε ένα ματς με τον πιερικό που χάσαμε 1-0 με αυτογκολ του πεπέ στο 1' λεπτό) από τότε έχω μόνο νίκες στην β. ελλάδα με την αεκ πλην ενός ματς ( το ταπεινωτικό περσινό 4-0 με τον ηρα)
δηλαδή εάν πάρουμε τίτλο θα ξεχάσουμε -που ήδη ξεχάστηκε- το θέμα του γηπέδου?????
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
κατά την άποψή μου η επιστροφή στη Λεωφόρο αποτελεί την ομολογία αποτυχίας της διοίκησης....δηλαδή δεν μπορώ να φτιάξω ομάδα που να τραβάει τον κόσμο στο ΟΑΚΑ....δεν μπορώ να πουλήσω 20000 φθηνά διαρκείας για ΟΑΚΑ και επιστρέφω στο κοτέτσι ....εκεί μονο και μόνο με τη μείωση της προσφοράς θα αυξήσω τις τιμές χωρίς να προσφέρω κάτι ποίοτικό....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για τον ΠΑΟ... 4000 λέει και έκλεισαν. Λογικό βέβαια μιας και η Λεωφόρος δεν χωράει και πολλούς. Αλλά απο την άλλη , δεν υπάρχει και ενδιαφέρον.
Gandalf
ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.....
κάθε χρόνο λόγω αυτής της λογικής οι φίλαθλοι του Παναθηναικοί μειώνονται....γιατί όταν απομακρύνεις τον φίλαθλο απο το γήπεδο τον απομακρύνεις και απο την ομάδα σταδιακά...
αν δεν κάνουν το γήπεδο μέρος της ζωής του φιλάθλου (καλύτερα - μεγαλύτερα γήπεδα, φθηνότερο εισιτήριο) τότε κάθε χρονιά το προιόν τους θα χάνει σε εμπορική αξία....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΑΝ δε σακατεφτουν ολοι, ενας μετα τον αλλο (οπως περσυ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ).... ψαξτε για το δευτερο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να και η δεύτερη μεταγραφή των Γαύρων που αν μη τι άλλο , φέρνει ενα καλό όνομα στο προσκήνιο και σε σχετικά καλή ηλικία.
Γκαλέτι , ετών 27 απο Ατλετικό Μαδρίτης.
Κάτι κάνουν τελικά εκεί στο λιμάνι... για να δούμε.
έχουμε και λέμε πάντως για το ΠΟΚ απο ξένους παίκτες.
Ριβάλντο, Αρουαμπαρένα, Άλβεζ , Ράμος, Ασκάρατε,Ενσαλίβα, Νούνιες , Γκαλέτι, Μάλαρτζ , Εντογιέ.
7 στους 10 λέει είναι Λατίνοι... Κυρίως απο Αργεντινή.
Μέχρι πριν κάποια χρόνια μετράγαμε Βραζιλιάνους... αίντε να δούμε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αυτος ο Γκαλετι πρεπει να ειναι καλος παικτης
αλλα ακομα θελει 9 παικτες ο γαυρος... διαβαζα χθες σε φορουμ του γαυρου (InspiRED) οτι φετος θα ειναι η χρονια του ...κορνε (φτιαξαν και εμοτικον οι τυποι με κορνε στο κεφαλι)και οτι ο κοκκαλης θελει να πουλησει την ομαδα ... και δε τον νοιαζει.....
α και παιζει να πουληθει και ο Πουστιγιο!![]()
θα ειχε πραγματι πολυ φαση να πανε οι ομαδες του ΠΟΚ εκει που αξιζουνε ,δηλαδη στον πατο και ακομα παρακατωΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Α.... και φέτος για μένα μια υπεραισιόδοξη πρόβλεψη θα είναι να υπήρχε σφήνα απο Βέροια ή Αγρ.Αστέρα Τρίπολης , ή Λάρισας ανάμεσα στο ΠΟΚ... θα είχε πράγματι πολύ φάση να γίνει κάτι τέτοιο.
Gandalf:rotflmao:
![]()
εχεις αγωνια ?
αφου ξερουνμε απο τωρα 1ο 2ο 3ο....γιατι να κανεις μεταγραφες?μονο για ξεπλυνεις χρημα ....
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
επειδή πήγες εσύ μια φορά στον πάτο πρέπει να πάνε όλοι;
Άσε και θα σας δούμε και εσάς φέτος... όπως είπα... ομάδα που πήγε τόσο καλά πέρισυ την κρατάς ΩΣ ΕΧΕΙ, και προσθέτεις. Τουλάχιστον έστω τους βασικούς και εκείνους που έκαναν την διαφορά.
Θα σας δούμε... άσε που φέτος θα έχετε και τον ΠΑΟΚ απο κοντά , που εδώ είσαι και εδώ είμαι , θα έχει διαιτησία μαζί του φέτος. Αυτό είναι σίγουρο.
Gandalf
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3221Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μη ξεχασουμε να αναφερουμε οτι ο γαυρος εμεινε με 15 παιχτες μετα την αποδεσμευση ΚΑΙ του Παππα....
αντε ακομα 10 θελει μονο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΚΓΙΤΕΣ ΑΠΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ)
ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 120 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΡΝΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ)