Συμφωνώ με τον Λάμπρο! Ας κλειδωθεί τώρα που είναι νωρίς... Είπαμε και διαβάσαμε όλοι τις απόψεις μας (και όχι μόνο) στο προηγούμενο thread.
To θέμα έχει καλυφθεί πλήρως![]()
Συμφωνώ με τον Λάμπρο! Ας κλειδωθεί τώρα που είναι νωρίς... Είπαμε και διαβάσαμε όλοι τις απόψεις μας (και όχι μόνο) στο προηγούμενο thread.
To θέμα έχει καλυφθεί πλήρως![]()
καλά ρε μαν,με το μπαρδό κιόλα επειδής κάποιοι δεν λέμε "ωχ αδερφέ ένα ακόμα τέτοιο,μας έχουν ζαλήσει τον έρωτα..."Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ωρέ ας σε αγγίξει όσο θέλει,δε σου είπα εγώ όχι..
Αλλά τόσες σελίδες και τόση μανούρα στο προηγούμενο θρεντ με τους μπάτσους δε σε έφτανε..;Τι διάολο έμεινε ακόμα να αναλυθεί δλδ και τι καινούργιο να γραφτεί..;
Αυτό θέλω να πω,οτι δεν προσφέρει τίποτα δλδ το θρεντ..
Εκτός αν ψάχνετε αφορμή να γίνει πάλι κώλος το φόρουμ..
Ρε μπας και είστε προβοκάτορες..;Κάτι τέτοια θρεντ οδηγούν στον περιορισμό της ελεύθερης εκφρασης..
:rotflmao: :rotflmao:
Ίσως να έχεις δίκιο,ένα ακόμα τέτοιο θρεντ ίσως να μην έχει να προσφέρει τίποτα.
Δεν έχει να κανει με μηχανές,δεν έχει να κάνει με πολλές εκατοντάδες εμοτικονς,δεν έχει να κάνει με τα απλά καθημερινά πράγματα που πρέπει να απολαμβάνουμε στη ζωή μας.
μμμ...ρε λες να πάω να συμμετέχω σε κάποιο απο τα 2 εκατομύρια σπαμ θρεντς καλύτερα?
Άμα είναι να γίνει κώλος το φόρουμ,ε τότε ναι να συνδράμω κι εγώ στην περιφρούρηση του.
αλλά ξέχασα,τα Ιταλικά χαλάνε ενώ ο Ιαπωνας είναι εγγύηση.
ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η όποια μου νύξη δεν αφορά εσένα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αυτο να λεγεται...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αλλά ξέχασα,τα Ιταλικά χαλάνε ενώ ο Ιαπωνας είναι εγγύηση.
![]()