Νικο και Πανουριά (Nik0s, rsp)
Επειδή σας ξέρω και προσωπικά και όχι μόνο διαδικτυακά, μπορώ να ξέρω (σχεδόν) πότε μιλάτε σοβαρά, και πότε κάνετε πλάκα. Μπορώ και έχω το δικαίωμα να σας απαντήσω σε ένα μηνυμα που ίσως φαίνεται παραξένο. Αλλά ακόμη και παραβλέψω το μήνυμα του Νίκου (προβλέπεται για μαζική είσοδο μεταναστών με το ανάλογο εικονίδιο), δες την συνέχεια ρε Πανουριά.
Και εδώ έρχομαι να πω και μερικές δικές μου σκέψεις
Εχετε φτιάξει ποτέ κάτι εκ του μηδενός??
Ρωτήστε τα παιδιά του forum εδώ (julious, hornet κάποιον εκ των ιδρυτών), πως ένιωθαν την πρώτη εβδομάδα λειτουργείας. Τα πρώτα δέκα μέλη, τα πρώτα 100 μηνύματα, η πρώτη συνάντηση.
Και σκεφτείτε λοιπόν μετά από ένα χρόνο για μονομανίες κάποιου/ων, όλη αυτή η δουλειά να πάει χαμένη. Απλά μια μέρα να πας και να το βρεις κλειδωμένο.
Ισως μετά καταλάβετε πόσο και γιατί είμαι ευθικτος.
Από το moto δεν έφυγα ποτέ, ούτε όταν έγραφα και στο africa twin, ούτε και στο bmwforum. Γιάτί εδώ γνώρισα κάποια παιδία, και εδώ έκανα και κάποιους φίλους. Δεν είμαι λοιπόν μετανάστης τώρα που έκλεισε το διπλανό φόρουμ.
Από την άλλη για κοιτάξτε καλύτερα τους λόγους που έκλεισε. Μήπως κάτι από αυτό αποκομίσουμε και εδώ και γλυτώσουμε από ένα μελλοντικό κίνδυνο!!!
Φιλικά ΠΑΝΤΑ
Caesar