Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: καλοκαιρινες τουμπες

~
    Τί έγινε?

Φτάνοντας σπίτι πήγε να κατέβει από τη Virago χωρίς να βάλει στάντ! Τον πλακώνει η μοτό και τον παίρνει στα καπάκια ο ύπνος!
    THEOS!!! :rotflmao:

ΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
    MORE GINODE GINODE!!!

Ρε που είναι αυτός???

Και ακούμε: "Σε μια στίβα κάααααααααλαααμιέεεεεες αποκοιμήηηηηηθηκάαααααα"!!!

ΟΝΤΩΣ!!! Τον βρήκαμε σε κάτι καλάμια να έχει γμθεί στο γέλιο και να τραγουδάει!

THEOS!!!:rotflmao:

Βαζουμε τα χερια στις τσεπες. Κοιταμε καπου αλλου επιτηδες. Βαζω το ποδι κ κατεβαζω με μια κινηση το σταντ. Αερινη. Αρχιζουμε να πλαγιαζουμε....

Η αερινη ομως κινηση μου, παραηταν αερινη μαλλον, ουτε το σταντ δεν την καταλαβε

κ συνεχιζε να πλαγιαζει το μηχανακι

κ συνεχιζαμε να εχουμε τα χερια στις τσεπες

μεχρι που καταλαβαινουμε οτι εχουμε πλαγιασει πιο πολυ απο οσο επρεπε

Κ στην προσπαθεια μας να κατεβασουμε τα ποδια να πατησουμε κατω, μπλεκουμε τα ποδια μας

Ορθιοι πεσαμε

DIAL 100!!!

:rotflmao: oi menane!!! :rotflmao:
    ta paidia mouuuuu!!!! :rotflmao:
    :rotflmao:

TI MOU THYMISATE TORA REEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Πριν καμμια 15αριά χρόνια με ένα φίλο πηγαίναμε Περιστέρι με ένα βεσπάκι 50άρι(πειραγμένο 90) που είχα τότε.
    Είχαμε αράξει πριν σπίτι στα Πατήσια και πίναμε μπύρες. Φεύγοντας λοιπόν να πάμε τη βόλτα μας και ανεβαίνοντας τη θηβών με όσα πήγαινε το βεσπάκι, στο ύψος της γέφυρας της Λ.Αθηνών λέω στο φίλο: Κοίτα ρε τα φώτα από τα αυτοκίνητα που περνάνε κάτω από τη γέφυρα, ωραίο σκηνικό!
    Λίγο οι μπύρες, λίγο η ποιητική διάθεση(sic) λόγω ηλικίας...δεν αντιλαμβάνομαι ότι οι δύο λωρίδες γίνονται μιάμιση...και βλέπω το κράσπεδο της νησίδας στα 5 μέτρα!
    Ψηλό το κράσπεδο, μικροσκοπική η ρόδα, απογειωνόμαστε και οι δύο από το μηχανάκι!
    Ευτυχώς που φορούσαμε κάτι φουσκωτα (ήταν της μόδας τότε) και εκτόνωσαν την πρόσκρουση! Το μηχανάκι πέρασε από πάνω μας και σύρθηκε για καμμιά 10αριά μέτρα!
    Μόλις σηκωθήκαμε, και χωρίς να μην έχουμε πάθει τίποτα, ο φίλος μου λέει ότι έφτασε τόσο ψηλά που είδε το φανάρι με την άκρη του ματιού του στο ίδιο ύψος!
    Εμένα πάλι μου άρεσε πως αντανακλούσαν τα φώτα στο δρόμο κοιταζοντάς τα απο ψηλά !(ποίηση πάλι )

Αλλάξαμε ρόδα στο βεσπάκι (ας είναι καλά η ρεζέρβα στη σχάρα) και με θεόστραβο τιμόνι γυρίσμε πίσω στο σπίτι και

συνεχίσαμε τις μπύρες! :rotflmao: :rotflmao:

σόρρυ παιδιά δεν ήταν καλοκαίρι το δικό μου με έχει βαρέσει η ζέστη φαίνεται

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Ενα περσινο..
    Ειχε παει η παρεα Αντιπαρο και ξεκινησα και γω μονος 2-3 μερες αργοτερα.
    Φτανω αντιπαρο το βραδακι, ειχε νυχτωσει.
    Ειχαν ερθει 2 φιλοι να με παρουν, μιας και δεν ειχα ξαναπαει, και να παμε στο camping.
    Στο δρομο πεφτει η ιδεα να νοικιασω σκουτερακι γιατι ειχα τα πραγματα και βαριομουν να κουβαλαω.
    Παμε νοικιαζουμε σκουτερ, αναβω τα φωτα ξεκιναω, στη πρωτη λακουβα καπουτ τα φωτα.
    Γυρναω πισω.
    -Φιλε δωσε μου αλλο σκουτερ, δεν αναβουν τα φωτα.
    -Δεν εχω αλλο να σου δωσω, αλλα να δες, αμα πειραζεις αυτο το καλωδιο αναβουν.
    -Καλα λεω εγω και φευγω.
    Καβαλαω ξανα το σκουτερ, ανεβαινουν οι αλλοι 2 απο πισω, ο τελευταιος ειχε και το σακιδιο μου.
    Φτανουμε με τα πολλα στο camping (εβαζα δαχτυλο στο σκουτερ για να αναβουν τα φωτα), στη κατηφορα που εχει μεχρι το εστιατοριο παταω φρενα.
    Παταω παταω παταω.
    Μλκες, δε κοβει.
    Κατεβαστε ποδια λεμε!!
    Κατεβαζουμε ποδια και αρχιζουμε το σουρσιμο.
    Καταφερνουμε να σταματησουμε ισα ισα πριν το πρωτο τραπεζι, να μας κοιτανε τα παιδια καπως περιεργα..
    Κατεβαινουμε, κλειδωνω το τιμονι (τρομαρα μου, μετα μου βγηκε η πιστη να το ξεκλειδωσω!)
    και αρχιζουν το δουλεμα οι υπολοιποι "τρελο τιμονι κλπ".
    Λεω ετσι ειστε, θα τα πουμε αργοτερα..
    Βγαινουμε για ποτο ολοι μαζι, κατι τυχαινει και πρεπει να γυρισω δικαβαλο στο camping πριν τους αλλους.
    Ξεκιναμε με τον φιλο, κλασσικα το κολπο με το δαχτυλο για να αναβουν τα φωτα.
    Φτανουμε στην αρχη του χωματοδρομου για το camping και εκει ψοφανε τελειως τα φωτα.
    Μλκ Θυμιο τι κανουμε τωρα;
    Ε, πατεντας εγω, ξεκιναω με αναμενο φλας!
    Προχωραμε, αναβε το φλας, εβλεπα τις πετρες.
    Εσβηνε το φλας, πηγαινα εκει που θυμομουν οτι δεν εχει πετρες..
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μοναδικος φωτισμος το φεγγαρι δηλαδη.. φτανουμε παλι στη κατηφορα, υποψιασμενος εγω παταω φρενο απο πιο πριν και κοβω..
    Λογω ελλειπους φωτισμου δε βλεπω τα χαλικια στη κατηφορα, τα παταω με το πισω λαστιχο ενω παταγα πισω φρενο (το μπροστινο δεν εκανε τπτ) και αρχιζουμε τα οχταρια...
    Το σωζω τελοσπαντων παλι τελευταια στιγμη πριν σκασουμε στα τραπεζια, εχουμε ψοφησει απο τα γελια με το φιλο μας κοιταζουν περιεργα κατι παιδια που ειχαν αραξει στα τραπεζακια..
    Αργοτερα λεμε να παμε στο Λα Λουνα, η πως το λενε ενα παρακμιακο μαγαζι που ειναι 10 λεπτα με τα ποδια σε βατο χωματοδρομο..
    Καθομαστε, βαριεμαι λεω παιρνω το σκουτερ και φευγω μια βολτα.
    Τι το'θελα;
    Κατι οι μπυρες, κατι το προχωρημενο της ωρας, κατι το φως που δεν ειχα, εχασα το δρομο και εκοβα βολτες μεσα στα χωραφια στις 4 το πρωι, με μονο φως ενα φλας που αναβοσβηνε..
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αυτα.
    Δεν εφαγα καμια σαβουρα οποτε ειμαι και εγω offtopic..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ''ΧΑΖΕΣ'' τουμπες,χυμες κτλ.
    από AFTER στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 287
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2015, 16:38
  2. Καλοκαιρινες τουαλετες
    από geopitt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ