Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: ε;;;;!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    ο ελικασ περιστρεφεται!αν προσεξετε θα δειτε οτι τα πτεριγια του ελικα ειναι στραμενα προσ τα πανω .αν ηταν ακινητα ,λογο βαρουσ θα εγερναν προσ τα κατω οπωσ δηλ οταν ειναι στο εδαφοσ ακινητα.αρα οι ελικεσ κινουνται απλωσ ,οπωσ ειπε και ο προηγουμενοσ φιλοσ η συχνοτητα τησ καμερασ ειναι ειναι ιδια με την συχνοτητα περιστροφησ του ελικα.
    σωστη παρατηρηση....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ωπα αρχηγε, κουλαρε λιγο....

ειδα κατι, μου εκανε εντυπωση και το ανεβασα εδω για να το μοιραστω μαζι σας....αλλωστε δηλωσα οτι εχω πληρη αγνοια επι του θεματος...

...εντυπωση μου κανει επισης και η εγχειριση ανοικτης καρδιας, πιστευεις οτι χρειαζεται διδακτορικο πριν ''τολμησω'' να ρωτησω κανεναν;

Για μενα το ελεγε ο Λεκτωρας αεροναυπηγικης αλλα λεω αστο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    apla pragmata.
    Framerates Per Second (FPS) ths kameras sygxronismena me th taxythta peristrofhs tou elika = fainomenika statikos elikas.

Gia tis synomwsies, to elikoptero den exei turbina, kai oi elikes kinountai. An de pisteyete anoi3te ton hxo pio poly kai akouste tous.
    Θεωρητικά σωστό ειναι αυτό αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει κάμερα που να πιάνει την ταχύτητα του έλικα. Ποσες περιστροφές έχει ένας έλικας το δευτερόλεπτο? Ακόμα και με μια HD camera και φακό δύσκολο μου φαίνεται να μπορεί να συχρονιστεί.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    ωπα αρχηγε, κουλαρε λιγο....

ειδα κατι, μου εκανε εντυπωση και το ανεβασα εδω για να το μοιραστω μαζι σας....αλλωστε δηλωσα οτι εχω πληρη αγνοια επι του θεματος...

...εντυπωση μου κανει επισης και η εγχειριση ανοικτης καρδιας, πιστευεις οτι χρειαζεται διδακτορικο πριν ''τολμησω'' να ρωτησω κανεναν;

1)πως τολμας και ποσταρεις χωρις να ξερεις...:a24: εδω ειναι χωρος που αυτα που γραφονται τα βλεπουν εκατομμυρια ματια,το μονο που καταφερνεις ειναι να ξεφτιλιζεσαι επειδη δεν ξερεις...:rotflmao: :rotflmao: (τι λετε ρε... )

2) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!! να σκαναρεις το διδακτορικο σου και να το στειλεις με e mail στο www.εξυπνακιδες.com,και μετα ποσταρε οτι θες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η δικιά μου εκδοχή!

αν παρατηρήσατε τον ήχο, είναι κλασσικός ήχος ελικοπτέρου, που προιδεάζει για πολύ μικρές διαφορές όσον αφορά τον κινητήρα και τη λειτουργεία του...

το επόμενο που μπορώ να φανταστώ είναι ένα απλούστατο ( αλλά δύσκολο ) εικονικό εφέ που κάνει το εξής:

ο έλικας, και ο μικρός και ο μεγάλος γυρίζουν με κάποια συχνότητα.
    εάν σε αυτή τη συχνότητα η οποία αλλάζει με την κίνηση του ελικοπτέρου συλλέξουμε τις εικόνες (frames) όπού ο έλικας είναι στην ίδια θέση, και τα ενώσουμε μεταξύ τους, τότε έχουμε ένα βίντεο (χειρότερης ποιότητας) το οποίο δεν το καταλαβαίνουμε στο youtube με ενωμένες εικόνες στο ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ σημείο του έλικα...(φανταστικό)

βέβαια, σε αυτήν την συγκεκριμένη συχνότητα δε γίνεται να διασταυρώμνεται και ο μικρός έλικας στο ίδιο σημείο ώστε να φένεται ακίνητος..

αν προσέξετε το μικρό έλικα, κινείται ακανόνιστα.... και επόμενο είναι, να μην είναι αλιθινή η κίνηση του "οχήματος" σε σχέση με τους νόμους της φυσικής.. για να κάνει κύκλο 360 μοιρών το "όχημα" πρέπει ο μικρός έλικας να αυξήσει ή να μειώσει τις στροφές/λεπτό ώστε να ωθήσει την ουρά του ελικοπτέρου προς τη μία ή την άλλη πλευρά..

αυτό δεν το βλέπουμε στο βίντεο..... οπότε.... μάλλον μάπα το καρπούζι....

οοοοοο..... καλά...........απάντησα χωρίς να διαβάσω όλα τα ποστς..... και λέω τα ίδια πράματα και με τους προηγούμενους....ΣΟΡΡΥ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο ειδος κυκλοτρου το οποιο επιταχυνει σωματιδια και δημιουργει αντιβαρυτικο πεδιο μεσω καθοδικης συντηξης...το θεμα ειναι πως ελεγχουν την εκλυομενη αντιυλη και την παραμορφωση της χωροχρονικης συνεχειας.

σκεφτομαι για παραβολικη ισομερη διατμιση, η (αν εχουν την τεχνολογια) για την χρησιμοποιηση του φαινομενου ''Frohenmager-Κrieghel''...

τι μλκες ειστε???

ειναι δεμενο με αορατο σχοινι ....................... αν προσεξετε λιγο θα δειτε τον κομπο πανω απο ελικα!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τι μλκες ειστε???

ειναι δεμενο με αορατο σχοινι ....................... αν προσεξετε λιγο θα δειτε τον κομπο πανω απο ελικα!!!

ρε συ...μιλαμε σοβαρα εδω!

...καθοδικη συντηξη καραμπινατη σου λεω...αντε να υποθεσω ισως καμια περιδυνητικη

ταλαντωση ιοντων....αλλα με σκοτωνεις ρε φιλε!! ....στο κοστος ειμαι!

ρε συ...μιλαμε σοβαρα εδω!

...καθοδικη συντηξη καραμπινατη σου λεω...αντε να υποθεσω ισως καμια περιδυνητικη

ταλαντωση ιοντων....αλλα με σκοτωνεις ρε φιλε!! ....στο κοστος ειμαι!
    sorry φιλαρακο.....

κουρασμενος ειμαι κ εψαχνα ενα καλο θεματακι να σπαμμαρω.......

ασε παω να βρω κανα θρεντ του μαστρο-κυριακου!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μάλλον ο MARKOS-V έχει δίκηο.Αν ο μεγάλος έλικας είναι ακίνητος,γιατί περιστρέφεται ο μικρός;

Η κίνηση τού μικρού απ' ό,τι ξέρω,εμποδίζει το ελικόπτερο να γυρίζει γύρω από τον εαυτό του σαν παλαβό.Άρα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Καλά, πείτε οτι τον έλικα δεν τον βλέπετε... δεν τον ακούτε ??

Είναι προφανές οτι έχει γίνει επεξεργασία στο βίντεο και έχουν αφαιρεθεί όλα τα frames στα οποία ο έλικας δεν είναι στην επιθυμητή θέση. Επιπλέον, μάλλον έχει γυριστεί με κάμερα συγχρονισμένη το frame rate με την περιστροφή του έλικα, και παίζοντας με την ταχύτητα που τραβάει η κάμερα επιτυγχάνεται κάτι σαν strobe effect.

Αυτό και 'γω θα 'λεγα!

Τελείως fake και απο 'μενα.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ...Ignorance is bliss βέβαια....
    The Matrix has YOU!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    η γη δεν ειναι επιπεδη???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Καλά, πείτε οτι τον έλικα δεν τον βλέπετε... δεν τον ακούτε ??

Είναι προφανές οτι έχει γίνει επεξεργασία στο βίντεο και έχουν αφαιρεθεί όλα τα frames στα οποία ο έλικας δεν είναι στην επιθυμητή θέση. Επιπλέον, μάλλον έχει γυριστεί με κάμερα συγχρονισμένη το frame rate με την περιστροφή του έλικα, και παίζοντας με την ταχύτητα που τραβάει η κάμερα επιτυγχάνεται κάτι σαν strobe effect.
    Εκλεισα στην Μονη του Αγιου Σπυριδωνα για τελη Ιουλιου.
    Φερνω τα κουφετα φερε το σεντονι.

Αχχχχ οταν μιλας προστυχα για frames.... :a07: :a07:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εκλεισα στην Μονη του Αγιου Σπυριδωνα για τελη Ιουλιου.
    Φερνω τα κουφετα φερε το σεντονι.

Αχχχχ οταν μιλας προστυχα για frames.... :a07: :a07:

:rotflmao:

και νόμιζα οτι με ξέχασες....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ