Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Ταξιδι στα 200+ Celsius... με κρανος.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Πεστα ρε λαμπρο και λυσσαξαν να με ντυσουν σαν καλοκαιρινη μουσουλμανα εδω μεσα
    Μη χαίρεσαι πολύ.. Δεν είπα να βγαίνουμε με το κοντομάνικο..Κράνος+γάντια+μπότες όπως και να'χει,μπουφάν καλοκαιρινό,και παντελόνι αναλλόγως τη ζέστη δερμάτινο ή τζιν με επιγονατίδες από μέσα..

Δεν το παίζω έξυπνος ή δεν ξέρω τι άλλο,αναφέρομαι σε βόλτα,όταν κάνω 20-30 χλμ για πάω για μπάνιο κράνος+ (καμιά φορά) τζινάκι..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    παμε μαζι την ιδια βολτουλα zolotas..... Οταν θα εχεις γυρω σου ξεραμενα χωραφια και τον Νοτιο αερα κυριολεχτικα να σε ξεραινει για 75 χλμ. θα επανεκτιμησεις την αποψη "καλοκαιρι ειναι".

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Ταξιδι στα 200+ Celsius... με κρανος.

ΕΓΩ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ:a37:

Δεν βαζεις δερματινο?

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Σα γυμνο κοτοπουλο θες να κυκλοφορας ;;

Ντυσου ρε ξε-τετοιο- !

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Τα ντυμενα κοτοπουλα τι φορανε?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Τα ντυμενα κοτοπουλα τι φορανε?
    Φορμες

βλεπε

Hayden.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: Re: Ταξιδι στα 200+ Celsius... με κρανος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Και αυτο γιατι, το δερμα -σε αντιθεση με την κορντουρα- ειναι ΑΘΕΡΜΙΚΟ, πραγμα που σημαινει οτι κραταει μεσα την θερμοκρασια του σωματος, αλλα ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ την εξωτερικη θερμοκρασια να περασει μεσα.

μια ενσταση μονο....ναι αποτρεπει να περναει ο ζεστος αερας...αλλα το ιδιο το δερματινο ζεστενεται απ τον ηλιο...με συνεπεια να καιγεσε μεσα και η μ@λ@κι@ ειναι οτι δεν μπορει να το αποβαλει...

η αποψη μου για κοντινες αποστασεις με νορμαλ χλμ μονο διατρητο....

για ταξιδακι χαλαρα κορντουρα που ειναι και αεριζομενη ....

και για γληγορα εως μαχιμα ταξιδακια στολη...

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λοιπόν σήμερα στις τρεις πήγαινε με 100 και όταν έκλεινα την ζελατίνα είχε περισσότερη δροσιά από όταν την είχα ανοιχτή. ο λίβας με έκαιγε στο πρόσωπο.

η κορντούρα της νταινέζεέίναι άψογη αλλά αλίμονο αν σταματήσεις για καμιά εφημερίδα. τα 5 δευτερα μέχρι να τη βγάλεις είναι κόλαση
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλοκαιρι ειναι ...ζεστη θα κανει!!!!
    μηχανη καβαλαμε.....εξοπλισμο πρεπει να φοραμε!

ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!!!

επισης θα βοηθαγε να φτιαχναμε την φυσικη μας κατασταση, να μην τρωμε τον αγλεουρα πριν το ταξιδι και να αποφευγαμε τα πολυ κρυα υγρα....(ειναι γνωστο οτι δεν σε ξεδιψουν οσο οταν ειναι σε θερμοκρασια δωματιου + κανουν το σωμα να ιδρωνει περισσοτερο αφου οταν τα καταναλωνουμε υπαρχει μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας απο το σωμα μας!)

αντε να βλεπω να ιδρωνουμε λιγακι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παμε μαζι την ιδια βολτουλα zolotas..... Οταν θα εχεις γυρω σου ξεραμενα χωραφια και τον Νοτιο αερα κυριολεχτικα να σε ξεραινει για 75 χλμ. θα επανεκτιμησεις την αποψη "καλοκαιρι ειναι".
    το μονο που φοβαμαι ειναι για την μηχανη ,θα βρασει δλδ ........και πριν το ταξιδι βαλε το κρανος και τις μποτες στο ψυγειο και θα εισαι μια χαρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αντε να βλεπω να ιδρωνουμε λιγακι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εσείς εκεί κάτω καλύτερα ν'αποφεύγετε τους ιδρώτες μη σας ανάψει καμμιά λίμπιντο κι έχουμ'αλλα μετά !

:rotflmao:

Μενέλαε ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ !

Ή ντύσου σωστά ή ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ !

Κι ένα απλό πέσιμο μπορεί ν'αποβεί μοιραίο φίλε, η άσφαλτος βράζει και δεν θέλεις ουτ'ένα απλό άγγιγμα να της κάνεις με τον αγκώνα σου, πίστεψέ με.

Κι εγώ με τις 40άρες στα θερμόμετρα άραξα τ'απογεύματα, μόλις τώρα έκανα μια βολτούλα να ξελαμπικάρω λίγο κι ήταν απόλαυση η βόλτα το βράδυ. Τ'απογεύματα όμως ούτε για πλάκα με τόση ζέστη, πόσο μάλλον χωρίς σωστό εξοπλισμό.. ένα καλοκαιρινό διάτρητο μπουφανάκι επιβάλλεται όταν πρέπει να οδηγήσουμε μηχανή, καλοκαιρινά γαντάκια κι ένα τζινάκι έστω, για κράνος δεν το συζητώ..

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Εγώ πάντως όπως το έχω χιλιοειπωμένο φίλε μου menos, μια απόσταση 2km που είναι το σπίτι μου μέχρι την παραλία (Πιτσιδια-Ματαλα για όσους ξέρουν)απλά φοράω το μαγιό μου και έχω την πετσέτα στην σέλα και ας με χαρακτηρίσουν εδώ μέσα όλοι όπως θέλουν.Σιγά μην βάλω στολές κράνη και δερμάτινα!!
    Παρόλα αυτά έχουν απόλυτο δίκιο για τον εξοπλισμό αλλά πολλές φορές είναι δύσκολα στην πράξη!!
    Πάντως σήμερα που πετάχτηκα μέχρι Αγία Γαλήνη, με το κράνος και ένα μπουκαλάκι νερό ήταν πολλή καλύτερα παρά να μην φορούσα κράνος και θα ήταν και ακόμη καλύτερα αν φορούσα και ένα λεπτό τζιν ώστε να αποφύγω την θερμοκρασία του κινητήρα στα πόδια μου.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Re: Ταξιδι στα 200+ Celsius... με κρανος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Φιλε Μενο, αν εβαζες δερματινο θα ανακαλυπτες οτι θα ησουν μια χαρα (τηρουμενων των αναλογιων) και ΣΑΦΩΣ καλυτερα απο το να εισαι με το κοντομανικο.

Και αυτο γιατι, το δερμα -σε αντιθεση με την κορντουρα- ειναι ΑΘΕΡΜΙΚΟ, πραγμα που σημαινει οτι κραταει μεσα την θερμοκρασια του σωματος, αλλα ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ την εξωτερικη θερμοκρασια να περασει μεσα.

Σιγουρα με τετοιες ακραιες συνθηκες οτι και να βαλεις θα ζεσταθεις καποια στιγμη, αλλα το δερματινο θα σε προστατευε και ΔΕΝ θα ζεσταινοσουν οσο νομιζεις... Δοκιμασε το...
    Πολύ σωστό!

Αυτά ακριβώς ισχύουν για το δερμάτινο και να προσθέσω επίσης οτι τουλάχιστον τα γάντια (ακόμα και τα δερμάτινα) δεν είναι και τόσο επιβαρυντικά για την αποβολή θερμότητας.

Και πάλι σκέψου το πάντως: Το προστατευτικό εξοπλισμό τον λέμε "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ" για τον καθαυτό λόγο και σε 2η μοίρα μπαίνει και ο ρόλος του σαν προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Μενέλαε ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ !

Ή ντύσου σωστά ή ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ !

Κι ένα απλό πέσιμο μπορεί ν'αποβεί μοιραίο φίλε, η άσφαλτος βράζει και δεν θέλεις ουτ'ένα απλό άγγιγμα να της κάνεις με τον αγκώνα σου, πίστεψέ με.

Κι εγώ με τις 40άρες στα θερμόμετρα άραξα τ'απογεύματα, μόλις τώρα έκανα μια βολτούλα να ξελαμπικάρω λίγο κι ήταν απόλαυση η βόλτα το βράδυ. Τ'απογεύματα όμως ούτε για πλάκα με τόση ζέστη, πόσο μάλλον χωρίς σωστό εξοπλισμό.. ένα καλοκαιρινό διάτρητο μπουφανάκι επιβάλλεται όταν πρέπει να οδηγήσουμε μηχανή, καλοκαιρινά γαντάκια κι ένα τζινάκι έστω, για κράνος δεν το συζητώ..

πες τα ρε μαστορα...

Re: Re: Re: Ταξιδι στα 200+ Celsius... με κρανος.

Ετσι οπως τα λεει ο φιλος Μακαρος! Παντα εξοπλισμο...

Ξερεις, Μενο, χθες εβλεπα λιγο χαζοκουτι κ ειχε ενα θερμομετρο με laser και το ειχαν στρεψει στην ασφαλτο για να δουν τις θερμοκρασιες που εχει το οδοστρωμα με τετοια ζεστη.
    Ξερεις τι εδειχνε; ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ βαθμους!

Ξεροντας απο πρωτο χερι τι εγκαυματα παθαινει κανεις αν πεσει με ταχυτητα στην ασφαλτο χωρις προστασια (δεν φοραγα γαντια ) και μαλιστα χειμωνα, δεν θελω ουτε να σκεφτομαι τι θα παθει κανεις αν πεσει κατω χωρις προστασια σε ασφαλτο 70 βαθμων κελσιου!

Πιστεψε με, στο νοσοκομειο αναμεσα στα ουρλιαχτα απο τα φριχτα εγκαυματα 3ου βαθμου θα λες "χριστουλη κ παναγια μου, αχ κ να φοραγα ενα μπουφαν να με ειχε προστατεψει!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    μια ενσταση μονο....ναι αποτρεπει να περναει ο ζεστος αερας...αλλα το ιδιο το δερματινο ζεστενεται απ τον ηλιο...με συνεπεια να καιγεσε μεσα και η μ@λ@κι@ ειναι οτι δεν μπορει να το αποβαλει...

η αποψη μου για κοντινες αποστασεις με νορμαλ χλμ μονο διατρητο....

για ταξιδακι χαλαρα κορντουρα που ειναι και αεριζομενη ....

και για γληγορα εως μαχιμα ταξιδακια στολη...

Σπορ, δεν ξερω τι να πω... Εγω στα δικα μου δερματινα δεν το εχω παρατηρησει αυτο...
    Το προηγουμενο ΣΚ ημουν Ευβοια με δερματα, παροτι το δερμα ειχε ζεσταθει εξωτερικα απο τον ηλιο, εσωτερικα παρεμενε δροσερο...

Επισης το δερμα σαν υλικο, εξ ορισμου "αναπνεει" (απο μεσα προς τα εξω) και απο εμπειρια μου, αναπνεει πολυ καλυτερα απο μια κορντουρα (που ειναι κατα βαση χοντρο ναυλον).

Παντως θα συμφωνησω οτι μια κορντουρα ειναι πολυ πιο ανετη απο οτι το δερματινο, αλλα για πιο ψυχρες καταστασεις....
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος κοντά στα 200 ευρώ
    από Sheva στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2013, 17:16
  2. Παντα με κρανος?
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2010, 10:30