Εσάς τους 2 από πάνω θα σας φάει η ζήλεια!
:o![]()
Ουτε ετσι τον θυμηθηκε απλα του επεσε το στυλο του αστυνομικου και του λεει: "Ασε θα σκυψω εγω να στο πιασω" .Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γυμνός έκανε το μπλόκο και τον θυμήθηκες?
![]()
![]()
![]()
Και deja vu.....
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
από το να τον τρώμε εμείς ...
καλύτερα να μας τρώει η ζήλια ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουτε ετσι τον θυμηθηκε απλα του επεσε το στυλο του αστυνομικου και του λεει: "Ασε θα σκυψω εγω να στο πιασω" .
Και deja vu.....
![]()
εσένα σου έχω τη λυση ετοιμη πάνω στην ωρα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
.......................
ρε φίλε να σου πω...
σε κάθε δεύτερο ποστ σου βρίζεις τους μπάτσους...
ξεκόλλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
............
:a28: :a28: :a28:
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Σα δε ντρεπεται λεω γω ο αλητης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε φίλε να σου πω...
σε κάθε δεύτερο ποστ σου βρίζεις τους μπάτσους...
ξεκόλλα...
Αντι να τους βριζει σε καθε τριτο....
:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
otanΑρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
deleted by mod {sniper}
θα σου κλεψουν την μοτο να δω ποιος θα στην βρει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
otan
θα σου κλεψουν την μοτο να δω ποιος θα στην βρει...
γιατί παίζει να την βρει κανας μπάτσος??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουτε ετσι τον θυμηθηκε απλα του επεσε το στυλο του αστυνομικου και του λεει: "Ασε θα σκυψω εγω να στο πιασω" .
Και deja vu.....
![]()
ώστε έτσι dim????
μπας και σου τραγούδαγε chiky bam bamm??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν κατάλαβα ............. γιατί είναι @#@$#$#$ οι Ζηταδες ;;;;;;;;;;;;;;
Επειδή έκαναν τη δουλειά τους ;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή ο φίλος που είχε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ βάλει την πινακίδα να κοιτά το λάστιχο είναι ο σωστός ;;;;;;;;;
Αν οι πινακίδες δεν είναι ορατές ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει οτιδήποτε ατιμώρητα !!!!!!!!!
π.χ. αρπαγή τσάντας και να σέρνει για καμμιά 10ρια μέτρα το θύμα στην άσφαλτο.
Οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, όχι μόνο αυτοί που μας βολεύουν !!!!!!!
Εγω οσες φορες εχω δει Ζηταδες κανουν πατηλικια σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.....με ΚΟΣΜΟ...!!!:hypnotize![]()
Γενικως απο ιστοριες αλλων κι απο εδω μεσα αν 8ες αλλα κι απο αυτα που βλεπω κατα καιρους εχω βγαλει τα συμπερασματα μου ...
Αντε να μη γινομαι απολυτη και σου λεω πως υπαρχουν κι αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους...αλλα δυστυχως ειναι ελαχιστοι...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Παιδια εγω το βρισκω πολυ καλο μετρο που το προστιμο εγινε 300 euro.Tωρα ολοι θα το σκεφτουν καλα πριν ξυλωσουν πλαστικα και βαλουν την πινακιδα κατω απο την σελα.
Σιγουρα ειναι πιο ομορφα τα ss χωρις λασποτηρες ,φλας και πινακιδα αλλα πρεπει να υπαρχουν.
Δεν το λεω για να επικρινω το παλικαρι που ανοιξε το thread αλλα εχω πετυχει μηχανη που ειχε στην ιδια φαση την πινακιδα να χτυπαει παππου, να τον πεταει 10 μετρα μακρια και ο τυπος δεν σταματησε ουτε για αστειο.Μπροστα ημουν αλλα πινακιδα φυσικα δεν μπορεσα να διακρινω.
Συντριπτικο καταγμα στο δεξι χερι(ειχε γυρισει αναποδα) και αρκετο αιμα απο το κεφαλι.
Ευτυχως την γλυτωσε τελικα ο ανθρωπος
Μάριος
μπορειτε να τη βαλετε στο πισω φτερο ή στη σελα του συνεπιβατη κ να πηγαινετε συνεχεια σουζα για να φαινεται
(αλλα τοτε εχει κληση για επιδεικτικη οδηγηση![]()
)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Έχεις άδικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω οσες φορες εχω δει Ζηταδες κανουν πατηλικια σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.....με ΚΟΣΜΟ...!!!:hypnotize![]()
Γενικως απο ιστοριες αλλων κι απο εδω μεσα αν 8ες αλλα κι απο αυτα που βλεπω κατα καιρους εχω βγαλει τα συμπερασματα μου ...
Αντε να μη γινομαι απολυτη και σου λεω πως υπαρχουν κι αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους...αλλα δυστυχως ειναι ελαχιστοι...![]()
Μην διαβάζεις τις ιστορίες των άλλων για να βγάζεις συμπεράσματα, καθώς θα κάτσουν να γράψουν μόνο τη στραβή που θα τους τύχει.
Προσωπικά δεν έχω φάει ποτέ κλήση από Ζ, χωρίς να είμαι 100% νόμιμος. Τελευταία φορά πριν 1-2 μήνες, με την πινακίδα από κάτω και τις εξατμίσεις χωρίς τάπες, μου έκαναν μια παρατήρηση και με άφησαν να φύγω.
![]()