Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    παρόμοιο περιστατικό, τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω, που να δείχνει αντι-μοτοσυκλετιστική συμπεριφορά είχα αντιμετωπίσει στο μπαρ του ιστιοπλοΪκού στον πειραία (έτσι λέγεται? δεν είμαι σίγουρος, ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα, και η τελευταία).

Παρκάρω λοιπόν τη μοτο έξω απο το μαγαζί, και μη έχοντας μαζί μου κλειδαριά κράνους ή μπαγκαζιέρα στη μοτο, η μόνη επιλογή μου ήταν να πάρω το κράνος μαζί μου. Και παω λοιπόν να μπω.
    "Όπα, φίλε δεν μπορείς να μπεις με το κράνος μαζί σου, αστο κάπου έξω"
    "ΠΟY έξω φίλε μου? έχεις κάποιο χώρο?" (πχ,όπως γκαρνταρόμπα)
    "όχι, άστο κάπου εκεί" (και μου δείχνει ένα παρτέρι, σε μια γωνιά, ΕΞΩ απο το μαγαζί)
    "Εισαι τρελός έτσι? ή μου κάνεις πλάκα?"¨
    "Φίλε, δεν μπαίνεις με το κράνος μαζί σου"
    "Ρε ***, εσυ θα αφήσεις κάπου αφύλαχτα 500 ευρώ? το κράνος ειναι πιο ακριβό από ολα τα "και καλά φίρμα" ρούχα που φοράς, τρεντυ μ***κα..."

δεν ξαναπάτησα στο χώρο εκείνο...

μου κανει τρομερη εντυπωση μιας και εκει εχω βαλει ΜΕΣΑ μηχανη να παω να πιω καφε κανονικα μερικες φορες και αν δε τη βαλω μεσα τοτε ακριβως απεξω αλλα κανεις δε μου ειπε για κρανος.

εκει που μου απαγορευσαν το κρανος ηταν

Παλιοτερα (πριν 2 χρονια) ΙΚΕΑ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (εγινες χαμος)

φετος ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ (σηκωθηκα και εφυγα)

στο ΤΑΖ ΜΑΧΑΛ λεωφ αλεξανδρας :hypnotize
    (ολη η παρεα ηθελε να κατσει οπωτε κατσαμε διπλα στα κρανη δλδ διπλα στην πορτα.)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

παρόμοιο περιστατικό, τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω, που να δείχνει αντι-μοτοσυκλετιστική συμπεριφορά είχα αντιμετωπίσει στο μπαρ του ιστιοπλοΪκού στον πειραία (έτσι λέγεται? δεν είμαι σίγουρος, ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα, και η τελευταία).

Παρκάρω λοιπόν τη μοτο έξω απο το μαγαζί, και μη έχοντας μαζί μου κλειδαριά κράνους ή μπαγκαζιέρα στη μοτο, η μόνη επιλογή μου ήταν να πάρω το κράνος μαζί μου. Και παω λοιπόν να μπω.
    "Όπα, φίλε δεν μπορείς να μπεις με το κράνος μαζί σου, αστο κάπου έξω"
    "ΠΟY έξω φίλε μου? έχεις κάποιο χώρο?" (πχ,όπως γκαρνταρόμπα)
    "όχι, άστο κάπου εκεί" (και μου δείχνει ένα παρτέρι, σε μια γωνιά, ΕΞΩ απο το μαγαζί)
    "Εισαι τρελός έτσι? ή μου κάνεις πλάκα?"¨
    "Φίλε, δεν μπαίνεις με το κράνος μαζί σου"
    "Ρε ***, εσυ θα αφήσεις κάπου αφύλαχτα 500 ευρώ? το κράνος ειναι πιο ακριβό από ολα τα "και καλά φίρμα" ρούχα που φοράς, τρεντυ μ***κα..."

δεν ξαναπάτησα στο χώρο εκείνο...

Επρεπε να πας να μπεις φορώντας το.
    safety doesn't happen by accident

EVI: τι να πω, μπορεί να ήταν κόλλημα του συγκεκριμένου ατόμου που ήταν στην είσοδο, μπορεί να μη του άρεσε η φάτσα μου, εγώ πάντως δεν ξαναπλησίασα

VANDA : το σκέφτηκα, αλλα θα άρχιζα να ρίχνω κουτουλιές στο βλάκα της πόρτας, και το λυπήθηκα (το κράνος, οχι τον βλάκα)

Ρε μη χαλιεστε λεμε.....

Μαζευτειτε παρεουλα, στελνετε εναν για δολωμα μπροστα....του πουλανε τσαμπουκα.....και ξαφνικα....γινοσαστε πολλοι...Φορατε και τα κρανη εννοειτε, κρατατε και το cryptonite στο χερι....και ας ερθουν να σας κουνηθουν..

Οχι ενας ενας ρε...ετσι χανουμε :rotflmao: :rotflmao:
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Eπειδή εχω δουλεψει παρκαδόρος για χρόνια παλαιότερα και οχι περιστασιακά, ειχα και δικό μου παρκινγκ στην παραλία για μια σαιζόν, επίτρεψέ μου να εχω την αποψή μου.
    Βέβαια εχουν περάσει αρκετα χρόνια, αλλά τα πράγματα δεν ηταν οπως τα λες.
    Και ακόμα θυμάμαι τα πρόσωπα
    Για παράδειγμα για ενα συγκεκριμένο Renault 5ρι πάντα θα εβρισκα θέση κι ας ηταν τριμπουρδελο και εσβηνε συνέχεια μόνο και μόνο γιατί ο τυπάς ηταν σωστός, ενω υπήρχαν αρκετοί με ακριβά εως πανάκριβα αυτοκίνητα που τα αφηνα εξω.
    Ιδίως αυτούς που το έπαιζαν μάγκες....

Η ταρίφα ηταν 500ρικο τότε

γεια σου ρε σαπίλα

δε διαφωνούμε ρε φίλε...

εγώ αναλύω το οικονομοτεχνικό κομμάτι κι εσύ το business...

EVI: τι να πω, μπορεί να ήταν κόλλημα του συγκεκριμένου ατόμου που ήταν στην είσοδο, μπορεί να μη του άρεσε η φάτσα μου, εγώ πάντως δεν ξαναπλησίασα
    καλα ναι δε σε αμφισβιτω ουτε καν! εξαλου τα παιδια που δουλευουν εκει πανε και ερχοντε (γενικα σε τετοια μαγαζια) σπανια μενουν καιρο κει

παντως ουτε εγω γουσταρω να πηγαινω εκει
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    γεια σου ρε σαπίλα

δε διαφωνούμε ρε φίλε...

εγώ αναλύω το οικονομοτεχνικό κομμάτι κι εσύ το business...

Σωστός!
    Βέβαια στο 'δικό μου' παρκινγκ οι μοτο ηταν πάντα μέρος της εξίσωσης και μάλιστα σε σωστό μέρος.
    Στα περισσότερα, επειδή ειναι φύρα και μετα δεν θα χωράνε να βγούν/περάσουν κλπ εχουν χάλια αντιμετώπιση.

Τι μου θύμισες...αλλοι καιροί τότε!
    Pianeta Terra ηταν το πρωτο μου
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

τι να λεμε ρε παιδια εδω στο δε μολ ειναι μεσα σαραβαλακια με καμερες ασφαλειας να τα προσεχουν και απεξω παει ο αλλος και αφηνει 20.000 στο χωμα που καναν παρκινγκ για μηχανες και καλα.

και η δικαιολογια τους ηταν οτι υπαρχουν παιδια λεει και ειναι επικυνδινες (οι μοτο)
    και εγω θα παω εκει ? καααααλααααα

δλδ τα τζιπ οταν κανουν οπισθεν μπορουν να δουν το παιδακι που περνα απο κει? (εκτος και αν ειναι αυτα τα υβριδικα τα λεξους πως τα λενε που εχουν καμερα πισω και βλεπεις τα παντα -μεχρι και γραμμες πως να πας σου βγαζει σαν το ποδοσφαιρακι στο play station -)

τι γελοιο σκεπτικο ειναι αυτο?

ειναι το σκεπτικο που βγηκαν στην τηλεοραση πριν χρονια δειχνοντας τα μεγαρα και με σοκ ο δημοσιογραφισκος ελεγε <<τσαντακιδες κανουν προπονηση λιγο εξω απο την Αθηνα>>

(το διωρθοσε στην επομενη εκπομπη του)

αυτη ειναι η νοοτροπια τους κυριες και κυριοι.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    το parking δεν ανηκει στο μαγαζί....

αυτός που εχει το μαγαζί "νοικιαζει" το parking σε κάποιον ο οποίος βάζει υπαλλήλους να κανουν τους παρκαδορους.

η όλη δραστηριότητα είναι "ά-νομη" καθώς ούτε αποδείξεις κόβουν ούτε τίποτα.

Το σημαντικότερο ερώτημα είναι το εξής:

Σε ποιον ανήκει ο χώρος που όπως λες "νοικιάζει" ο μαγαζάτορας ;;
    Ανήκει σίγουρα στον ίδιο ;;;
    Γιατί αν δεν του ανήκει, ούτε αυτός έχει δικαίωμα να το νοικιάσει, ούτε ο άλλος να το εκμεταλλευτεί.

Αφήστε που υποτίθεται ότι προϋπόθεση για να πάρει κάποιος άδεια λειτουργίας τέτοιου χώρου είναι να έχει εξασφαλίσει χώρους στάθμευσης ΔΩΡΕΑΝ για τους πελάτες του.

Μην πω για κάτι "κυριλέ" μαγιαζιά στο κέντρο (προς γκάζι, θησείο μεριά) που σου παρκάρουν το αμάξι στον δρόμο (σχεδόν πάντα παράνομα) χωρίς κανένα έλεγχο και ζητούν και λεφτά μετά.

Η κατάσταση απλά είναι απαράδεκτη, αλλά απλά κανείς (από αυτούς που θα έπρεπε) δεν ασχολείται ...

Εγω δεν εχω συναντησει προβλημα στο "BABAE" (στο μερος που ειναι και το "Θαλασσα") που παω συχνα,και νοημα να μου κανει ο παρκαδορος δε σταματαω, παω και το κρυβω οπου θελω το μηχανακι.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    στον ιστοπλοικο και εμενα δεν μου εχει συμβει τετοιο περιστατικο...παιζει και γνωστος βεβαια..

με παρκιν μου εχει τυχει στο κλαμπ που ειναι διπλα απο το ριμπας...δεν θυμαμαι ονομα....και ετσι την παρκαρα απεναντι...αλλα βεβαια δεν ξανα πηγα....

για το the mall ...πηγα προχτες πρωτη φορα και μπηκα μεσα κανονικα...αλλα με σταματησαν και μου ειπαν να την βγαλω στο εξω παρκιν....βεβαιως και σε αυτο το μερος δεν ξαναπαταω...

με το κρανος παιζει θεμα και σε ενα γνωστο καφε της γλυφαδας...και σε αυτο δεν θυμαμαι το ονομα...

σε τετοιες περιπτωσεις ή δεν ξαναπαταμε ή παμε μπουλουκι....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    Όντως όταν ρώτησα στο μαγαζί μου είπαν οτι το πάρκινγκ δεν το ελέγχουν οι ίδιοι αλλά τα λαμόγια οι παρκαδόροι. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω σε οποιοδήποτε απο αυτά τα μαγαζιά, αν πάω όμως θα γίνει τρελός τσαμπουκάς ή απλά αν το αντιμετοπίσω ψύχραιμα θα τους κάνω σκηνικό με αστυνομία (οχι οτι θα γίνει τίποτα, απλά για το σπάσιμο). Βέβαια φαίνεται και καλή ι ιδέα του φίλου Resistman!!!
    Και αυτοκίνητο να είχα πάλι δεν θα τους έδινα κλειδί (είδα τις εκπομπές του Ευαγγελάτου ).
    Πάντως είναι βλάκες και οι τύποι του μαγαζιού. Σε άλλα μαγαζιά (εκτός Αθήνας) με παρακαλάνε να παρκάρω κοντά στην είσοδο για μόστρα (R1 2007, μαύρο και γυαλισμένο συνήθως....), συν οτι το προσέχουν κι όλας όσο είμαι μέσα. Λέμε τους επαρχιότες κάγκουρες, αλλά εμείς είμαστε χειρότεροι.
    Κλαιγόμαστε για την κίνηση αλλά συμπεριφερόμαστε στους μοτοσυκλετιστές σαν σκουπίδια, εχει σφηνωθεί στο μυαλό μας η εικόνα του καμικάζι από κατι παρακμιακές ταινίες του 80 και νομίζουμε οτι όλοι είναι ίδιοι.
    Το καλό είναι οτι αυξανόμαστε σαν "είδος" και θα γίνει ασύμφορο για τα μαγαζία να μας αντιμετοπίζουν έτσι.
    Το πότε θα γίνει αυτό είναι μια άλλη ιστορία......

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Όντως όταν ρώτησα στο μαγαζί μου είπαν οτι το πάρκινγκ δεν το ελέγχουν οι ίδιοι αλλά τα λαμόγια οι παρκαδόροι. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω σε οποιοδήποτε απο αυτά τα μαγαζιά, αν πάω όμως θα γίνει τρελός τσαμπουκάς ή απλά αν το αντιμετοπίσω ψύχραιμα θα τους κάνω σκηνικό με αστυνομία (οχι οτι θα γίνει τίποτα, απλά για το σπάσιμο). Βέβαια φαίνεται και καλή ι ιδέα του φίλου Resistman!!!
    παρεπιπτωντος να ξέρεις οτι η αστυνομία δεν προκειται να τους κάνει τιποτα μιας και πολλοι αστυνομικοί δουλεύουν σαν παρκαδοροι για εξτρα εισόδημα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

Το καλό είναι οτι αυξανόμαστε σαν "είδος" και θα γίνει ασύμφορο για τα μαγαζία να μας αντιμετοπίζουν έτσι.
    Το πότε θα γίνει αυτό είναι μια άλλη ιστορία......
    σιγά μην παρακαλάμε το κάθε κ@@λομάγαζο....
    όποιος πηγαίνει κάπου σαν πελάτης και ανέχεται να του συμπεριφέρονται σαν μηδενικό είναι άξιος της μοίρας του....
    αντί να σου συμπεριφέρονται σαν πασά που τους τα σκας χοντρά σου συμπεριφέρονται σαν τιποτένιο,....
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ....ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ....

σιγά μην πάμε να τους κάνουμε και τσαμπουκά....κρατήστε τους τσαμπουκάδες για εκεί που πραγματικά αξίζουν....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Eπειδή εχω δουλεψει παρκαδόρος για χρόνια παλαιότερα και οχι περιστασιακά, ειχα και δικό μου παρκινγκ στην παραλία για μια σαιζόν, επίτρεψέ μου να εχω την αποψή μου.
    Βέβαια εχουν περάσει αρκετα χρόνια, αλλά τα πράγματα δεν ηταν οπως τα λες.
    Και ακόμα θυμάμαι τα πρόσωπα
    Για παράδειγμα για ενα συγκεκριμένο Renault 5ρι πάντα θα εβρισκα θέση κι ας ηταν τριμπουρδελο και εσβηνε συνέχεια μόνο και μόνο γιατί ο τυπάς ηταν σωστός, ενω υπήρχαν αρκετοί με ακριβά εως πανάκριβα αυτοκίνητα που τα αφηνα εξω.
    Ιδίως αυτούς που το έπαιζαν μάγκες....

Η ταρίφα ηταν 500ρικο τότε

Καλε παρκαδορε,με παρκαρετε και μενα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. για το ποστ ΑΙΣΧΟΣ
    από noble στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2008, 16:46
  2. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
    από liakaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 265