θερμοσυστελομενο (26mm)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
θερμοσυστελομενο (26mm)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Για άλλη μία φορά θα πώ (μάλλιασε η γλώσσα μου) ότι τα παραπάνω δεν έχουν γίνει απο χτύπημα ή γρατσουνιά από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντικείμενο. Την μηχανή την προσέχω σαν τα μάτια μου, αφού δεν έχω καν μπρελόκ στο κλειδί για να μην αφήσει σημάδι στην τιμονόπλακα (ναι κυκλοφορώ με σκέτο το κλειδάκι στο χέρι). Επίσης έχω επισυνάψει φώτο ΚΑΙ από την κάτω μεριά της βάσης για να φανεί η κακοτεχνία του βαψίματος της μηχανής. Φυσικά και δεν είμαι τόσο κάφρος να βγάλω σε forum φώτο που έχουν προκληθεί από δική μου απερισκεψία, είναι απλό: το χρώμα ΦΟΥΣΚΩΣΕ και ΕΦΥΓΕ. Ούτε την δικαιολογία του πιεστικού δεν δέχομαι, είναι απαράδεκτη η ποιότητα βαφής μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την κατάσταση, εδώ τόσος κόσμος που το παρατηρεί προσεκτικά και βλέπω ότι συμφωνεί μαζί μου.. όταν έχω νεότερα απο αντιπροσωπεία θα σας πω το ΟΚ να τα πάτε όλοι για να καλυφθούν από εγγύηση.. είπαμε να είμαστε ανεκτικοί στα ΛΟΓΙΚΑ πλαίσια..Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
η λυση για τους καθρεπτες ειναι απλη.περνεις θερμοσυστελομενο (26mm) και το βαζεις πανω απο το λαστιχο του καθρεπτη
οσο για το προβλημα που εχει ο φιλος,δε πιστευω να φταιει η θαλασσα (ετσι και αλλιως εχει αλλα σημεια που πεταει το χρωμα) αλλα η κακη χρηση (τακουνι ή κλειδια).ομως απο την αλλη η εταιρεια θα πρεπει να γνωριζει οτι τα σημεια αυτα θα περασουν δυσκολες ωρες και να εβαζε περισσοτερο π.χ. βερνικι.
ειναι ενας σωληνας που το εχουν οι ηλεκτρολογοι οπου οπως λεει και η λεξη,οταν θερμενεται συστελεται (μαζευει) ετσι πιανει το καλωδιο (οταν κανεις ενωση) και το προστατευει.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
θερμοσυστελομενο (26mm)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
αυτο το σωληνα το περνεις (περιπου διαμετρος 26 mm και μηκος 10 cm και για τους δυο καθρεπτες) βγαζεις τους καθρεπτες και το περνας πανω απο το μαυρο λαστιχο (που εχει και το προβλημα) το κοβεις στο μεγεθος που πρεπει και το θερμενεις λιγο ωστε να παρει το σχημα του.