Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ποιότητα κατασκευής νέου V-Strom

θερμοσυστελομενο (26mm)
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    η λυση για τους καθρεπτες ειναι απλη.περνεις θερμοσυστελομενο (26mm) και το βαζεις πανω απο το λαστιχο του καθρεπτη

οσο για το προβλημα που εχει ο φιλος,δε πιστευω να φταιει η θαλασσα (ετσι και αλλιως εχει αλλα σημεια που πεταει το χρωμα) αλλα η κακη χρηση (τακουνι ή κλειδια).ομως απο την αλλη η εταιρεια θα πρεπει να γνωριζει οτι τα σημεια αυτα θα περασουν δυσκολες ωρες και να εβαζε περισσοτερο π.χ. βερνικι.
    Για άλλη μία φορά θα πώ (μάλλιασε η γλώσσα μου) ότι τα παραπάνω δεν έχουν γίνει απο χτύπημα ή γρατσουνιά από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντικείμενο. Την μηχανή την προσέχω σαν τα μάτια μου, αφού δεν έχω καν μπρελόκ στο κλειδί για να μην αφήσει σημάδι στην τιμονόπλακα (ναι κυκλοφορώ με σκέτο το κλειδάκι στο χέρι). Επίσης έχω επισυνάψει φώτο ΚΑΙ από την κάτω μεριά της βάσης για να φανεί η κακοτεχνία του βαψίματος της μηχανής. Φυσικά και δεν είμαι τόσο κάφρος να βγάλω σε forum φώτο που έχουν προκληθεί από δική μου απερισκεψία, είναι απλό: το χρώμα ΦΟΥΣΚΩΣΕ και ΕΦΥΓΕ. Ούτε την δικαιολογία του πιεστικού δεν δέχομαι, είναι απαράδεκτη η ποιότητα βαφής μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την κατάσταση, εδώ τόσος κόσμος που το παρατηρεί προσεκτικά και βλέπω ότι συμφωνεί μαζί μου.. όταν έχω νεότερα απο αντιπροσωπεία θα σας πω το ΟΚ να τα πάτε όλοι για να καλυφθούν από εγγύηση.. είπαμε να είμαστε ανεκτικοί στα ΛΟΓΙΚΑ πλαίσια..

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    θερμοσυστελομενο (26mm)
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
    ειναι ενας σωληνας που το εχουν οι ηλεκτρολογοι οπου οπως λεει και η λεξη,οταν θερμενεται συστελεται (μαζευει) ετσι πιανει το καλωδιο (οταν κανεις ενωση) και το προστατευει.
    αυτο το σωληνα το περνεις (περιπου διαμετρος 26 mm και μηκος 10 cm και για τους δυο καθρεπτες) βγαζεις τους καθρεπτες και το περνας πανω απο το μαυρο λαστιχο (που εχει και το προβλημα) το κοβεις στο μεγεθος που πρεπει και το θερμενεις λιγο ωστε να παρει το σχημα του.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αγορα νεου v-strom
    από calmen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2009, 17:34
  2. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  3. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  4. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35
  5. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF