Το βράδυ που θα έχει πέσει ο ήλιος!![]()
...αλλα ξέχασα πως τα βράδια
ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το βράδυ που θα έχει πέσει ο ήλιος!![]()
...αλλα ξέχασα πως τα βράδια
ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αντε βρε ... κλαίνε οι χήρες ... κλαίνε και οι παντρεμένες ... σε τουριστικό επάγγελμα είσαι , δεν σε λυπάμαι κάθαρμα !!!! ..![]()
Ναι, χέζομαι στο τάληρο για 9 μήνες που δουλεύω εε;![]()
(παίζεις με τον πόνο μου ή μου φαίνεται; )![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Και τι ωρες δουλευεις! βαναυσες λεμεπως αντεχετε βρε παιδια?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Θα πω τα τυπικά μόνο μέσω του forum: Δουλεύω μόνος ολο το βράδυ αλλα με το moto.gr παρέα περνάει η ώραΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Και τι ωρες δουλευεις! βαναυσες λεμεπως αντεχετε βρε παιδια?
:smilea:
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε live οταν με το καλό* έρθετε κάτω! :a51: :a51: :a51:
(αν δεν τα 'χω τινάξει ως τότε απ' τη ζέστη)
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε live οταν με το καλό* έρθετε κάτω! :a51: :a51: :a51:
(αν δεν τα 'χω τινάξει ως τότε απ' τη ζέστη)
[/B]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τώρα για να πω και την καφρίλα μου: Ή ολα τα μωρά πρέπει να είναι "άτακτα" ή μόνο εγω ημουν γιατί εγω, ναι μεν χαλάρωση στη χαλάρωση, αλλα σε κάποια φάση βγήκε το σόναρ στην επιφάνεια για να ελένξει τι παίζει τόση ώρα στα σκοτεινά.![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Τώρα για να πω και την καφρίλα μου: Ή ολα τα μωρά πρέπει να είναι "άτακτα" ή μόνο εγω ημουν γιατί εγω, ναι μεν χαλάρωση στη χαλάρωση, αλλα σε κάποια φάση βγήκε το σόναρ στην επιφάνεια για να ελένξει τι παίζει τόση ώρα στα σκοτεινά.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
![]()
![]()
![]()
![]()
Χιούστον ουί χαβ ε πρόμπλεμ !![]()
![]()
Δις ιζ Γουϊτνεϊ Χιουστον γουϊ χαβ ε προμπλεμ ιν Οσλο, ΝοργουεϊΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δις ιζ Χιούστον γουί χαβ ε πρόμπλεμ όλσο !!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Ηταν αυτό που λέμε "Κάβλα το νερό σήμερα!!!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!