:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ναι ρε, αλλα το τσαγακι λειτουργει στον ηλιο, το αγγλικο μηχανακι απο τι φαινεται, οχι:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ναι ρε, αλλα το τσαγακι λειτουργει στον ηλιο, το αγγλικο μηχανακι απο τι φαινεται, οχι:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Να σε πω. Δεν πας να βρεις καμιά ντουλάπα εσύ;;; Λέω γω τώρα.
και που σαι. Από... μακρυά καλά τα λες. Από κοντά να σε δω!!!
Η σδικιά μου μαούνα κόντρα στη δική σου! Πως το βλέπεις; Αν κεδρίσω θα μου πάρεις ντουλάπα. Αν χάσω θα την πάρω εγώ; Τι λες;![]()
Βασικα βρηκα μια αλλα ηταν λιγο ακριβη. Θα σου πω αργοτερα το μοντελο και που θα τη βρεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να σε πω. Δεν πας να βρεις καμιά ντουλάπα εσύ;;; Λέω γω τώρα.
και που σαι. Από... μακρυά καλά τα λες. Από κοντά να σε δω!!!
Η σδικιά μου μαούνα κόντρα στη δική σου! Πως το βλέπεις; Αν κεδρίσω θα μου πάρεις ντουλάπα. Αν χάσω θα την πάρω εγώ; Τι λες;![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Βασικα βρηκα μια αλλα ηταν λιγο ακριβη. Θα σου πω αργοτερα το μοντελο και που θα τη βρεις..![]()
![]()
Σου εύχομαι μία πιο προσιτή.![]()
Αλλά για την κόντρα βλέπω... πρρρρρρ... κοτούλα!![]()
![]()
Εσυ θα μου παρεις τη ντουλαπα και'γω θα σου παρω αντιηλιακο για το μηχανακι, παει?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σου εύχομαι μία πιο προσιτή.![]()
Αλλά για την κόντρα βλέπω... πρρρρρρ... κοτούλα!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Δεν παμε για καμιακαλυτερα..
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Πολύ-πολύ καλύτερα και πολύ ευχαρίστως. (Γιατί είχες την εντύπωση πως θα έβαζα κόντρα);Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εσυ θα μου παρεις τη ντουλαπα και'γω θα σου παρω αντιηλιακο για το μηχανακι, παει?![]()
:rotflmao:![]()
Δεν παμε για καμιακαλυτερα..
![]()
![]()
Να σου πω. μπύρα με φαί όμως.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μπύρα με φαί όμως.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα τσώπα. Και συ προσκεκλημένος.
Δεν παιζεσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να σου πω. μπύρα με φαί όμως.![]()
![]()
![]()
![]()