Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: Σωληνάκια Υψηλής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Σορυ,ξεχασα να το αναφέρω.Μπρός πίσω και με κάλυμα σε χρώμα carbon.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ντυμένα σημαίνει ότι εξωτερικά από το σωληνάκι μπαίνει πλαστικό καλυμμα σε χρώμα της αρεσκείας σου....

Εγώ έβαλα στο 1000άρι μπρος-πίσω ντυμένα με 120 ευρώ μαζί με υγρά και εργασία...Γράφω και που τα έβαλα ....Τώρα αν ο δικός σου μάστορας ζητάει 200 ή 300 ή 400 τι να πώ

Και δεν πιστεύω ότι οι διαφορές τιμών στις διάφορες μάρκες σημαίνουν τίποτε άλλο παρά μαρκετίστικα κόλπα...

Αυτό είναι το θέμα τώρα.. τι κάνω; Που να πάω να ρωτήσω τώρα..και να ξέρει και καλά και..και..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos
    Φίλε toyota, ακούγεται καλή η περίπτωσή σου...

Από ποιο μαγαζί αγοράσες τα HEL;

Μετά από τη σύσταση του THEOD ήρθε ο καιρός να κάνω την κίνηση γιατί, δυστυχώς, η αίσθηση των φρένων είναι το μόνο "αγκάθι" του strom (εντάξει, την κατανάλωση του 1000 τη συνήθισα...)
    Motorcycle Emptiness

Αρχικά δημιουργήθηκε από ekpaglos
    Φίλε toyota, ακούγεται καλή η περίπτωσή σου...

Από ποιο μαγαζί αγοράσες τα HEL;

Μετά από τη σύσταση του THEOD ήρθε ο καιρός να κάνω την κίνηση γιατί, δυστυχώς, η αίσθηση των φρένων είναι το μόνο "αγκάθι" του strom (εντάξει, την κατανάλωση του 1000 τη συνήθισα...)

Τα σωληνάκια τα πήρα από ένα μαγαζί στη Θηβών,είναι ο αντιπρόσωπος της HEL.Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβής διεύθυνση ή τηλέφωνο.Νομίζω τα είχε ποστάρει πιο παλιά ο THEOD.Από εκεί τα βρήκα και γώ.

THEOD ακούς;
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Θηβών 400, Αιγάλεο

Αλλά για goodridge τι λέτε ???

Bye.

Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 120-130 ευρώ για σωληνάκια (μαζί με περαστικά).Πιστεύω οτι όλα κάνουν την ίδια δουλειά.Ακόμα και τα απλά χειροποίητα.
    Πάντα όρθιοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 120-130 ευρώ για σωληνάκια (μαζί με περαστικά).Πιστεύω οτι όλα κάνουν την ίδια δουλειά.Ακόμα και τα απλά χειροποίητα.

+1

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Μια και είναι στο μυαλό μου τα σωληνάκια ως η επόμενη βελτίωση στο V-strom μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν και στο πίσω φρένο...

Είχα στο μυαλό μου να βάλω μόνο μπροστα, αλλά βλέπω πως οι περισσότεροι τα βάζουν "σετάκι" μπρος-πίσω. Μήπως είναι υπερβολή;;

Thanx

'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Μια και είναι στο μυαλό μου τα σωληνάκια ως η επόμενη βελτίωση στο V-strom μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν και στο πίσω φρένο...

Είχα στο μυαλό μου να βάλω μόνο μπροστα, αλλά βλέπω πως οι περισσότεροι τα βάζουν "σετάκι" μπρος-πίσω. Μήπως είναι υπερβολή;;

Thanx

Στο πίσω λόγω "αναισθησίας"ποδιού (ανάλογα και το παπούτσι) δεν θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά...Πάντως αν τοποθετήσεις έτοιμο κιτ (και όχι φτιαχτά) περιλαμβάνεται και το πίσω, οπότε το πληρώνεις έτσι κι αλλιώς γιαυτό οι περισσότεροι το βάζουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Στο πίσω λόγω "αναισθησίας"ποδιού (ανάλογα και το παπούτσι) δεν θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά...Πάντως αν τοποθετήσεις έτοιμο κιτ (και όχι φτιαχτά) περιλαμβάνεται και το πίσω, οπότε το πληρώνεις έτσι κι αλλιώς γιαυτό οι περισσότεροι το βάζουν...
    Οκ theod, θα έρθω σε συννενόηση και με το μάστορα να δω τί παίζει....

'Ενα Jameson με πάγο...

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Thumbs up

μήτσο ρίξε και μια ειδοποίηση με το τι έγινε, ποσο βγήκε κτλ κτλ μπας και κάνω και γω καμία κινηση καθόσον παλαιότερα ψηνόμουν...τωρά τελευταία το ξέχασα λίγο το θέμα...

Drive It Like You Stole It

Ο μάστορας την κάνει για μπάνια.... Αρχές Σεπτέμβρη τα νεότερα

'Ενα Jameson με πάγο...

Παληκάρια πιστεύετε ότι χρειάζονται τα σωληνάκια υψηλής στην καινούρια Vstrom με τα ABS;
    Ρώτησα 2-3 και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να βάλω. Τσάμπα λεφτά.
    Τι ισχύει στα αλήθεια;
    Είναι γεγονός ότι η αίσθηση των φρένων δεν είναι η καλύτερη, αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν πιάνουν καλά τα φρένα. Μέχρι στιγμής όσες φορές χρειάστηκαν έπιασαν... Επίσης τα ABS τα ενεργοποίησα μια φορά και αυτό επίτηδες.
    Τα σωληνάκια που ακριβώς θα βοηθήσουν; Εγώ που είμαι κ ψιλόασχετος έχω καταλάβει ότι βοηθάνε στις περιπτώσεις που πατάς το φρένο φουλ.
    Ισχύει κάτι τέτοιο;
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

Σωληνάκια υψηλής Goodridge από e-bay. Λέει ότι είναι για V-Strom 1000. Λογικά κάνουν και για το 650. Επίσης αν κατάλαβα καλά είναι σετ (μπρός & πίσω).

http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Brai...QQcmdZViewItem

Τιμή μαζί με τα μεταφορικά (συστημένη ΕΛΤΑ παράδοση) για Ελλάδα. 75? περίπου

Καλά δεν είναι?

Το θέμα είναι η τοποθέτηση.. πόσο θα πάει το μαλλί.. και αν είναι εύκολη. Φαντάζομαι θα θέλουν αλλαγή τα υγρά φρένων, προσοχή μην πέσουν υγρά στην μηχανή, εξαέρωση, και ένα κάρο άλλες ιστορίες... και κολώνω λίγο...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σωληνακια υψηλης
    από κουκουρουκου στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 19:22
  2. Σωληνάκια Υψηλής Goodridge
    από sporky στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 23:40
  3. About Σωληνάκια Υψηλής
    από turist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks