i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ενα ονειρο που το ειχα απο μικρος, απ'τα πρωτα TDM850.. και τελικα καταφερα και πηρα το 900
Και σημερα το πρωι (νυχτα, μεταξυ 2 και 10 το πρωι) μου το πηρανε.. κατω απ'το σπιτι.. κοντα στο γηπεδο του Ατρομητου
TDM900 ασημι-γκρι (Blue Stone), τριπλετα της Givi, Bagster, ζελατινα MRA VARIO με το σκαλοπατι, εξατμισεις μαμα, καγκελα μοτερ. Εχει γρατζουνιες στο αριστερο φαιρινγκ, αυτοκολλητο moto.gr στο λασπωτηρα πισω, top case Givi Maxia με μαξιλαρακη (λειπει ενα μικρο κομματι απ'το αντανακλαστικο διπλα στο χερουλι), ασημι γωνιακες βαλβιδες στους τροχους, φωτα Xenon..
Αριθμος πινακιδας: IOE-575
Αριθμος πλαισιου: JYARN111000001169
Δεν το εβαλα πιο νωρις γιατι ολη μερα ημουνα στο τρεξιμο. αστυνομια και γυρω-γυρω μπας και δω τιποτα αλλα..
Αν και δεν περιμενω να βρεθει, αν καποιος δει η ακουσει τιποτα.. 6947763513
Ανδρεας
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
λυπαμαι ...![]()
μονο που το σκεφτομαι φρικαρω...
να του ς μ@μηθει ο κ@λος τους μπασταρδους...
ευχομαι να βρεθει..
Oχι ρε γαμωτο.... Οχι του Ανδρεα μας ρε πστ μου!!!!! Ενα απο τα πιο καλα παιδια εδω μεσα, και φιλαρακι... Οχι ρε γμτ!![]()
![]()
Αληταραδες! Καρκινο να παθουν ρε οι παλιοτσογλαναραδες!!!! Την μεγαλυτερη καταρα μουτ να εχουν!![]()
![]()
![]()
Ανδρεα θα εχω τα ματια 1004 μηπως και.... Οτι TDM θα βλεπω θα κατεβαινω και θα το τσεκαρω!![]()
Αν μπορω να βοηθησω με οποιοδηποτε τροπο μη διστασεις φιλε....![]()
Τι να πω.....![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Παιδια, το μηχανακι μονο σηκωτο μπορει να το παρει κανεις, και ξεκλειδωτο τελειως να ειναι λογο immobilizer. Αν δεν εχει κλειδι, δεν θα παρει μπροστα που να χτυπιεται ο αλλος κατω. Και να το τσουλησουνε μεχρι εκει που θελουνε να το πανε το βλεπω λιγο δυσκολο. Το φορτωσανε και φυγανε..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Δεν το ειχα δει..
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Ανδρέα.....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Εχω βαλει καποια στοιχεια στα Στραβα και Αναποδα, δεν ειχα δει αυτο το θρεντ εδω..
Αν θελει καποιο καλο παδι να τα βαλει μαζι..
![]()
Αν ξέρανε έστω και οι μισοί απ' αυτούς πόσο κόπο θέλει για να μαζέψεις 1000άρικο-1000άρικο και να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα...
Καλή δύναμη.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Και ακομα εχω περιπου 5000 να το ξεπληρωσω..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
![]()
Αν ξέρανε έστω και οι μισοί απ' αυτούς πόσο κόπο θέλει για να μαζέψεις 1000άρικο-1000άρικο και να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα...
Καλή δύναμη.
Υ.Γ. Ανδρέα το έβαλα κι ΕΔΩ, δώσε και φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Ανδρέα.....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad