Λιγο μακρυα το πηγες.Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Εχω ηδη συμβουλευτει δικηγόρο και εφόσον δεν γράφω τίποτα αναληθές δεν έχω κανένα κίνδυνο. Όποιος δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαμαρτυρίας μου μπορεί να έρθει μάρτυρας υπεράσπισης της aprilia στο δικαστήριο
Ο τρόπος διαμαρτυρίας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για κάποιον που δεν έχει τον χρόνο να πάει σε μηχανολόγους, γραμμές καταναλωτή κλπ, αλλα δεν μπορεί και να κάθεται σα το μαλάκα και να τον τρώει απο παντού. Η aprilia μου φέρθηκε πούστικα επειδή μου πούλησε προβληματικό μηχανάκι και μετα δε μου το έφτιαξε. Το ποιος θα το πιστέψει δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. ΜΠορεί όποιος θέλει να νομίζει οτι είμαι βαλτός απο την suzuki. Εμένα μου αρκεί που θα το διαβάσουν χιλιάδες αγοραστές και θα το έχουν στην άκρη του μυαλού τους όταν χρειαστεί να διαλέξουν καινούργια μηχανή.
Εσυ σαν καταναλωτης αν πιστευεις οτι εισαι σωστος και η αντιπροσωπεια σου φερθηκε αδικα, δοξα σοι ο Θεος μπορεις σαν καταναλωτης να διεκδικησεις τα δικια σου.
Αν δεν θες τωρα για πολλους και διαφορους λογους, το να κανεις εκστρατεια δυσφημισης μιας
ολοκληρης εταιρειας, επειδη ενα μηχανακι της στα χιλιαδες βγηκε προβληματικο, ε τοτε πιστευω οτι και εγω μπορω να χαρακτηρισω την συμπεριφορα σου μοιρολατρικη παιδιαστικη και οπως αλλιως θελω.