Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: Την γνώμη σας παρακαλώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
    Εχω ηδη συμβουλευτει δικηγόρο και εφόσον δεν γράφω τίποτα αναληθές δεν έχω κανένα κίνδυνο. Όποιος δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαμαρτυρίας μου μπορεί να έρθει μάρτυρας υπεράσπισης της aprilia στο δικαστήριο

Ο τρόπος διαμαρτυρίας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για κάποιον που δεν έχει τον χρόνο να πάει σε μηχανολόγους, γραμμές καταναλωτή κλπ, αλλα δεν μπορεί και να κάθεται σα το μαλάκα και να τον τρώει απο παντού. Η aprilia μου φέρθηκε πούστικα επειδή μου πούλησε προβληματικό μηχανάκι και μετα δε μου το έφτιαξε. Το ποιος θα το πιστέψει δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. ΜΠορεί όποιος θέλει να νομίζει οτι είμαι βαλτός απο την suzuki. Εμένα μου αρκεί που θα το διαβάσουν χιλιάδες αγοραστές και θα το έχουν στην άκρη του μυαλού τους όταν χρειαστεί να διαλέξουν καινούργια μηχανή.
    Λιγο μακρυα το πηγες.
    Εσυ σαν καταναλωτης αν πιστευεις οτι εισαι σωστος και η αντιπροσωπεια σου φερθηκε αδικα, δοξα σοι ο Θεος μπορεις σαν καταναλωτης να διεκδικησεις τα δικια σου.
    Αν δεν θες τωρα για πολλους και διαφορους λογους, το να κανεις εκστρατεια δυσφημισης μιας
    ολοκληρης εταιρειας, επειδη ενα μηχανακι της στα χιλιαδες βγηκε προβληματικο, ε τοτε πιστευω οτι και εγω μπορω να χαρακτηρισω την συμπεριφορα σου μοιρολατρικη παιδιαστικη και οπως αλλιως θελω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Λιγο μακρυα το πηγες.
    Εσυ σαν καταναλωτης αν πιστευεις οτι εισαι σωστος και η αντιπροσωπεια σου φερθηκε αδικα, δοξα σοι ο Θεος μπορεις σαν καταναλωτης να διεκδικησεις τα δικια σου.
    Αν δεν θες τωρα για πολλους και διαφορους λογους, το να κανεις εκστρατεια δυσφημισης μιας
    ολοκληρης εταιρειας, επειδη ενα μηχανακι της στα χιλιαδες βγηκε προβληματικο, ε τοτε πιστευω οτι και εγω μπορω να χαρακτηρισω την συμπεριφορα σου μοιρολατρικη παιδιαστικη και οπως αλλιως θελω.

Καταρχήν αυτό που κάνω δεν λέγεται δυσφήμιση. Λέγεται ενημέρωση του αγοραστικού κοινού για ενα συγκεκριμένο γεγονός, χωρίς κανένα απολύτως ψέμα ή ανακρίβεια. Όποιος θέλει το πιστεύει.

Αν κατάλαβες οτι κάνω αυτό που κάνω επειδή βγήκε ελατωματικό το μηχανάκι, τότε και εγώ μπορώ άνετα να σε χαρακτηρίσω επιοικώς καθυστερημένο. Προφανώς ο λόγος που κάνω αυτό που κάνω είναι επειδή το προβληματικό μηχανάκι δε μου το φτιάχουν στην εγγύηση. Οτι χαλάνε τα aprilia συχνά το ήξερα απο παλιά, αλλα αυτό δε με εμπόδισε να ξανααγοράσω aprilia, γιατι είναι γαμάτα μηχανάκια κατα τα άλλα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Όποιος δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαμαρτυρίας μου μπορεί να έρθει μάρτυρας υπεράσπισης της aprilia στο δικαστήριο

εγω θα σταθω λιγακι σε αυτη σου τη προταση.μπηκες και μας ειπες να κοιταξουμε αυτο που εφτιαξες και να σου πουμε γνωμες.εννοουσες να σου πουμε τις γνωμες που συμφωνουν με τη δικη σου?

φιλικα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    ρε πάτε καλά? ουτέ ένας στα κεντρικά της απρίλια να μην ξέρει αγγλικά?

θα σου πω μονο οτι ο πρωην πρωθυπουργος της ιταλιας Ντα Λεμα δεν ηξερε γρι αγγλικα, και ο Μπερλουσκονι τα διαβαζε γραμμενα αυτα που εχει να πει!

το γραμμα στην απριλια της ιταλιας ειναι καλυτερα να γραφτει στα ιταλικα.............εστω και αν υπαρχει καποιος σπανιος ιταλος που γνωριζει καλα αγγλικα!
    στη μητρικη γλωσσα αλλωστε θα το εμπεδωσουν καλυτερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω θα σταθω λιγακι σε αυτη σου τη προταση.μπηκες και μας ειπες να κοιταξουμε αυτο που εφτιαξες και να σου πουμε γνωμες.εννοουσες να σου πουμε τις γνωμες που συμφωνουν με τη δικη σου?

φιλικα.
    Όχι φίλε μου όλες τις γνώμες να μου πείτε. Και εγώ θα πώ τη γνώμη μου για την γνώμη σου κλπ κλπ... Και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καταρχήν αυτό που κάνω δεν λέγεται δυσφήμιση. Λέγεται ενημέρωση του αγοραστικού κοινού για ενα συγκεκριμένο γεγονός, χωρίς κανένα απολύτως ψέμα ή ανακρίβεια. Όποιος θέλει το πιστεύει.

Αν κατάλαβες οτι κάνω αυτό που κάνω επειδή βγήκε ελατωματικό το μηχανάκι, τότε και εγώ μπορώ άνετα να σε χαρακτηρίσω επιοικώς καθυστερημένο. Προφανώς ο λόγος που κάνω αυτό που κάνω είναι επειδή το προβληματικό μηχανάκι δε μου το φτιάχουν στην εγγύηση. Οτι χαλάνε τα aprilia συχνά το ήξερα απο παλιά, αλλα αυτό δε με εμπόδισε να ξανααγοράσω aprilia, γιατι είναι γαμάτα μηχανάκια κατα τα άλλα.
    Αν εχεις δικιο αποδειξε μου το λοιπον.
    Φωτο,εγγραφα και τα σχετικα.

Ενημερωση δεν γινεται με χαζολεζαντες του στυλ "τωρα θα τερματισει η θα σπασει;"
    Οσο για το ποιος ειναι επιεικως καθυστερημενος θα φανει στο μελλον, αν ποτε προσπαθησεις να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου σαν σωστος καταναλωτης that is.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Όχι φίλε μου όλες τις γνώμες να μου πείτε. Και εγώ θα πώ τη γνώμη μου για την γνώμη σου κλπ κλπ... Και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του
    ναι ρε αδερφε αλλα με το να λες οτι οποιος διαφωνει να παει μαρτυρας της εταιριας ειναι λιγακι θεμα απο τη στιγμη που δεν ψαξαμε εμεις εσενα και το τι κανεις με την απριλια αλλα εσυ εμας και μας ρωτησες και την αποψη μας.τελος παντων.δικο σου το θεμα.διαφωνω με την αντιμετωπιση των πραγματων και για να βοηθησω και λιγο ακομα στην αναζητηση σου θα σου πω τι ισχυει τουλαχιστον στη γιαμαχα (και δεν βλεπω το λογο να μην ισχυει στην απριλια). η γιαμαχα λοιπον λεει οτι καθε μηχανακι κουτα εχει 2 χρονια εγγυηση.η εγγυηση καλυπτει το μηχανολογικο κοματι της μοτοσυκλετας (κοινως καθρεφτη δε σου αλλαζει επειδη ειναι στην εγγυηση). για να γινει η οποιαδηποτε αλλαγη εντος εγγυησεως πρεπει να μην εχει πειραχτει τπτ μηχανολογικα!!!!!!αν παρω λοιπον ενα μηχανακι που επανω γραφει γιαμαχα και παω και βαλω pc, εξατμιση, φιλτρο και ξαφνικα το μηχανακι μεινει, η γιαμαχα ΔΕΝ υποχρεουται να μου αντικαταστησει τπτ !!!!αυτα τα ξερω απο τον μηχανικο μου (ο οποιος δεν ειναι τυχαιος στη γιαμαχα) και αυτο το αναφερω για να μη νομισει κανεις οτι κανω τον εξυπνο!!!
    με αλλα λογια...ολες οι εταιριες φιλε μου αν μπορουνε να γλιτωσουνε λαθοι δικα τους φορτωνοντας τα σε σενα, εμενα, τον αλλον θα το κανουνε.και ολα αυτα σου τα λεω ενω ηδη σιχαινομαι τις ιταλικες μπακατελες !!!
    χαλαρωσε λοιπον και δες το πραμα λιγο πιο ψυχραιμα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι ρε αδερφε αλλα με το να λες οτι οποιος διαφωνει να παει μαρτυρας της εταιριας ειναι λιγακι θεμα απο τη στιγμη που δεν ψαξαμε εμεις εσενα και το τι κανεις με την απριλια αλλα εσυ εμας και μας ρωτησες και την αποψη μας.τελος παντων.δικο σου το θεμα.διαφωνω με την αντιμετωπιση των πραγματων και για να βοηθησω και λιγο ακομα στην αναζητηση σου θα σου πω τι ισχυει τουλαχιστον στη γιαμαχα (και δεν βλεπω το λογο να μην ισχυει στην απριλια). η γιαμαχα λοιπον λεει οτι καθε μηχανακι κουτα εχει 2 χρονια εγγυηση.η εγγυηση καλυπτει το μηχανολογικο κοματι της μοτοσυκλετας (κοινως καθρεφτη δε σου αλλαζει επειδη ειναι στην εγγυηση). για να γινει η οποιαδηποτε αλλαγη εντος εγγυησεως πρεπει να μην εχει πειραχτει τπτ μηχανολογικα!!!!!!αν παρω λοιπον ενα μηχανακι που επανω γραφει γιαμαχα και παω και βαλω pc, εξατμιση, φιλτρο και ξαφνικα το μηχανακι μεινει, η γιαμαχα ΔΕΝ υποχρεουται να μου αντικαταστησει τπτ !!!!αυτα τα ξερω απο τον μηχανικο μου (ο οποιος δεν ειναι τυχαιος στη γιαμαχα) και αυτο το αναφερω για να μη νομισει κανεις οτι κανω τον εξυπνο!!!
    με αλλα λογια...ολες οι εταιριες φιλε μου αν μπορουνε να γλιτωσουνε λαθοι δικα τους φορτωνοντας τα σε σενα, εμενα, τον αλλον θα το κανουνε.και ολα αυτα σου τα λεω ενω ηδη σιχαινομαι τις ιταλικες μπακατελες !!!
    χαλαρωσε λοιπον και δες το πραμα λιγο πιο ψυχραιμα.

+750

επισεις μεσα στο γραμμα σου λες οτι το πηγες σε συνεργειο που δεν ειναι εξουσιοδοτιμενο ακομα και δικιο να χεις (κανεις δε ξερει και δε μπορει να σου πει οτι δεν εχεις ) τοχασες!

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    θα σου πω μονο οτι ο πρωην πρωθυπουργος της ιταλιας Ντα Λεμα δεν ηξερε γρι αγγλικα, και ο Μπερλουσκονι τα διαβαζε γραμμενα αυτα που εχει να πει!

το γραμμα στην απριλια της ιταλιας ειναι καλυτερα να γραφτει στα ιταλικα.............εστω και αν υπαρχει καποιος σπανιος ιταλος που γνωριζει καλα αγγλικα!
    στη μητρικη γλωσσα αλλωστε θα το εμπεδωσουν καλυτερα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι ηγετες των χωρων τις G8 δεν ειναι οτι δεν ξερουν να μιλανε αγγλικα.....
    Απλα απο θεμα κυρους το κανουν,για να μην πω τσαμπουκα.....
    Τωρα μια εταιρια οπωε η APRILIA δεν μπορει να μην εχει ανθρωπους,ιδιος στο customer service,που να μην ξερουν αγγλικα......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στο θεμα τωρα.............
    Οσο δικιο και να εχεις με αυτες τις κινησεις νομιζω οτι χανεις το παιχνιδι,η μαλλον το εχασες,....
    Εισαι σιγουρος οτι το γραμμα-διαμαρτυρια σου εφτασε ,και μαλιστα στα σωστα χερια???
    Δεν μπορει μια τοσο μεγαλη εταιρια,και αδικο να εχεις κατα την γνωμη τους,να μην σου απαντηση καθολου.Μια βολτα στο προξενιο η στην πρεσβεια τις Ιταλιας θα μπορουσε να σε βοηθησει....
    Και κατα την γνωμη μου ο Αλχιμιστης εχει δικιο.....υπαρχει κινδυνος να σε τρεχουνε για συκοφαντικη δυσφημηση κλπ κλπ.

Υ.Γ. Α ναι και βεβαια ο Τrooper εχει δικιο.Απο την στιγμη που αλλαζεις εστω και μια βιδα στην μηχανη και ιδιος σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο,η εγγυηση παμε για βρουβες.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τα είπαμε και στο apriliabikers, να τα πούμε και εδώ.
    Καταρχήν τα πράγματα είναι όπως περίπου τα έγραψε ο The Trooper. Θυμάμαι τα post, που είχε γράψει από παλιά για το πρόβλημα του στο apriliabikers όπως και την συνέχεια όπως την άκουσα απο τον (μη εξουσιοδοτημένο κοινό μας μηχανικό) και απ΄τα post του.

Εχει χίλια δίκια απ΄την άποψη ότι ένα καινούργιο ακριβό μηχανάκι έπαθε μια ζημιά και σ΄αυτό δεν οφείλεται η χρήση airbox (έχω το ίδιο και στο δικό μου) ούτε βέβαια και η χρήση εξατμίσεων. Δλδ αν φόραγε acrapovic τι θα του έλεγαν;

Εχει αδικο γιατί κατηγορεί την εταιρεία όχι για την απαράδεκτη συμπεριφορά της αλλα τα προϊόντα της συλλήβδην. Γιατί όταν γράφεις «ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ APRILIA (και χαλάνε όντως)» και «Μακρυά απο τις Aprilia, ακόμα και αν δεν σας πειράζει να χαλάνε που και πού. Οχι μόνο χαλάνε
    (αυτό το είχα διαπιστώσει και απο πιο παλιά)» δεν διαμαρτύρεσαι για την αντιμετώπιση, αλλά για τα προϊόντα και αυτό αποτελεί δυσφήμιση καθώς ξέρεις ότι τουλάχιστον τα μοτέρ Rotax V990 και Pegaso δεν έχουν προβλήματα αξιοπιστίας. Τουλάχιστον όχι σε μεγαλύτερο βαθμό από οποιοδήποτε άλλη μάρκα.

Μακάρι να βρεθεί άμεσα λύση γιατί πραγματικά είναι άπαράδεκτος ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Το θέμα είναι ότι με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται ΟΛΕΣ σχεδόν οι εταιρείες, αν σε βρουν κάπου ανοιχτό.

Τσέκαρε λίγο το κείμενο σου, γιατί έχει κάποια λάθη (το όνομα του μηχανικού που σου ακύρωσε την εγγύηση, καθώς και το ότι αλλού αναφέρεις ότι την μηχανή την επισκεύασες και αλλού ότι θα την πουλήσεις σε κομμάτια)

Φιλικά
    Βύρων
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord

....Ο τρόπος διαμαρτυρίας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για κάποιον που δεν έχει τον χρόνο να πάει σε μηχανολόγους, γραμμές καταναλωτή κλπ, αλλα δεν μπορεί και να κάθεται σα το μαλάκα και να τον τρώει απο παντού.....
    Δηλαδη θες να με πεις ρε φιλε οτι ειχες χρονο να σηκωσεις ενα σαητ,να ψαξεις να βρεις ενα gsxr,να το αγορασεις,να απαντησεις σε ολους μας εδω μεσα,αλλα δεν ειχες χρονο να παρεις τηλεφωνο σε μια γραμμη καταναλωτη και να πας το μηχανακι σε καποιον μηχανολογο μηχανικο να το αφησεις,για να σου βγαλει ενα πορισμα;
    Και αμα συνεχως σου αναβε το λαμπακι του λαδιου με πιο σκεπτικο συνεχισες να το πηγαινεις το μηχανακι;
    Και μιλαμε για ενα μηχανημα που απο οσο ξερω κανει καμια 15 χιλιαρικα και εσυ τωρα το πετας.
    Εγω με το λιγο μυαλο που διαθετω κανω μερικες υποθεσεις και πες μου που εχω ακριβως αδικο.

1)Εχεις πεισμωσει και προτιμας να κανεις μια φασαρια για λογους ισως υστεροφημιας απο το να βρεις ακρη με το μηχανακι σου
    2)Λυπαμαι δεν μπορω να βρω αλλο λογο

Φιλε κουλαρε γιατι γινεσε ρεζιλι τζαμπα και βερεσε και δεν ειναι ομορφο κατι τετοιο,ασε που οποιος δεν εχει ιδια αποψη με εσενα μπορει να σου φανει περιεργο αλλα δεν ειναι καθυστερημενος
    Βουτα τη γλωσσα σου μεσα στο μυαλο σου,δεν κανει κακο καμοια φορα
    Ο πυργος της Βαβελ

μη βιαζεστε να κρινετ παντως αν δεν ξερετε ολοκληρη την ιστορια...ολες οι μηχανες χαλανε, αν δεν τις προσεξεις οπως πρεπει...δε νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο να βριζεις ξαφνικα, οτι αγαπουσες τοσα χρονια, και να αποπροσανατολιζεις τους υπολοιπους....

αυτο βεβαια δεν δικαιολογει τη συμπεριφορα της aprilia, οσον αφορα την εγγυηση...
    καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου με την aprilia,

φιλικα
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μη βιαζεστε να κρινετ παντως αν δεν ξερετε ολοκληρη την ιστορια...ολες οι μηχανες χαλανε, αν δεν τις προσεξεις οπως πρεπει...

αυτο βεβαια δεν δικαιολογει τη συμπεριφορα της aprilia, οσον αφορα την εγγυηση...
    ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΡΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ..

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑ..

γιατην απριλια ελλας λεω στο τιτλο..

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διεύκρίνηση

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2011, 23:07
  2. Παρακαλω ,την γνωμη σας..
    από mars696 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 14:13
  3. παρακαλώ για την γνώμη σας...
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 09:53
  4. Την γνώμη σας παρακαλω , για θεμα ασφάλειας οδηγου.
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 03:43
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας