Σωσ-τόστ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
μην ακολουθητε ποτε gilerra runner 180 παιζει να του φυγουν τα λαδια![]()
![]()
![]()
Σωσ-τόστ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
μην ακολουθητε ποτε gilerra runner 180 παιζει να του φυγουν τα λαδια![]()
![]()
![]()
τι χρώμα ειναι το runner και τι πινακιδα εχει? για να ξέρουμε δηλαδη, να κραταμε αποστάσεις :rotflmao:
πέρα απο τη πλάκα, οταν δεν χωράει κλειδί, και εγώ το βγάζω με κατσαβίδι όπως είπε ο φίλος. Για το σφίξιμο, πάντα με το χέρι το έκανα και ποτέ δεν ειχα πρόβλημα ουτε διαροής, ούτε να καργάρω το σπείρωμα (ναι ξέρω οτι το σωστό είναι με ροπόκλειδο, αλλά πιασ'το αυγό και κούρευ' το...)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Γκρι με μια τεράστια μπαγκαζιέρα πίσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι χρώμα ειναι το runner και τι πινακιδα εχει? για να ξέρουμε δηλαδη, να κραταμε αποστάσεις :rotflmao:
πέρα απο τη πλάκα, οταν δεν χωράει κλειδί, και εγώ το βγάζω με κατσαβίδι όπως είπε ο φίλος. Για το σφίξιμο, πάντα με το χέρι το έκανα και ποτέ δεν ειχα πρόβλημα ουτε διαροής, ούτε να καργάρω το σπείρωμα (ναι ξέρω οτι το σωστό είναι με ροπόκλειδο, αλλά πιασ'το αυγό και κούρευ' το...)
![]()
![]()
![]()
Το γαμώτο είναι ότι έχω δυναμόκλειδο (το χρησιμοποιώ για τα service του GSXR)..... Ας μην ήταν να το πουλήσω άμεσα και θα πήγαινα να βρω το κατάλληλο "παξιμάδι", θα κοιτούσα σε αυτόν που ήταν και στην φετινή έκθεση και έχει απίστευτη ποικιλία, αλλά για μια φορά δεν αξίζει τον κόπο...