Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Σχολη οδηγων

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    εμένα πάντως ο δάσκαλος οδήγησης με έμαθε να οδηγώ...

του είπα κάνε μου όσα μαθήματα θέλεις (μέρα, νύκτα, με βροχή, εθνική κλπ.).....
    φακελάκι δε δίνω που να χτυπιούνται όλοι κάτω και θα δώσω όταν νομίζεις ότι είμαι σωστός οδηγός.

Αν κοπώ τότε θα σου σπάσω το κεφάλι...

την εποχή που ήταν υποχρεωτικά (νομίζω) καμιά 15-20 45' μαθήματα εγώ έκανα 40! δεν είχα ούτε φίλο να μου "μάθει" ούτε όχημα "προπόνησης" σε χωριό-εξοχικό-πόλη οπότε έπρεπε να μάθω από τη σχολή.

είχαμε φτάσει σε σημείο να πηγαίνω με το starlet (τότε) 150 στις καμπές της κατεχάκη βράδυ 11 η ωρα με βροχή και στην εθνική οδό με 100 χλμ. στο ρείθρο .... ....

όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα... ότι συνεννόηση κάνεις, τέτοια εκπαίδευση θα λάβεις...

το να ψάχνουμε το πιο φθηνό και το πιο εύκολο στον τομέα της εκπαίδευσης είναι μία από τις αιτίες για τα άπειρα φανοποιεία στη χώρα μας, τους 4000-4500 νεκρούς και τους >100.000 τραυματίες από τροχαία ετησίως .-

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ... είχαμε φτάσει σε σημείο να πηγαίνω με το starlet (τότε) 150 στις καμπές της κατεχάκη βράδυ 11 η ωρα με βροχή ...
    Τωρα γραφεις αυτο και μου τη λες, τη στιγμη που πηγα να βρω ενα δικιο σε καποιους που υποτιθεται ξερουν κατι τι παραπανω απο οδηγηση και σωστη παιδια οδηγησης;

Αν εσυ ειχες καλο δασκαλο ΤΟΤΕ δε ξερω τι σημαινει, παντως ΣΗΜΕΡΑ καλος δασκαλος ειναι εξαιρεση. Εγω οταν πηγα στο δικο μου εκανα 3 μαθηματα κ μου λεει εισαι ετοιμος. Επεμεινα οπως κι εσυ να κανω αλλη μια βδομαδα να το'χω σιγουρο. Το περασα με ευκολια αλλα, παρολο που ο δικος μου ειναι ισως απο τους δυο καλυτερους εδω, δε θεωρησα οτι εμαθα να οδηγω τη στιγμη που μου'παν "περασες"

Το αν καποιος εχει χαμηλοτερες τιμες σε μια πολη σαν την Πατρα δεν ειναι υποχρεωτικα λογω χαμηλοτερης ποιοτητας παροχης υπηρεσιων, ειναι απλα θεμα ανταγωνισμου. Υπαρχει και καποιος που κανει μαθηματα σε bmw σειρας 3 και αλλος με impreza. Τι σημαινει οτι επειδη θα ειναι ακριβοτεροι λογω μουρης θα διδασκουν και καλυτερα; :a24: Και το αν καποιος ειναι φθηνοτερος δε σημαινει οτι "επειδη ειμαι φθηνοτερος θα σου κανω αντιστοιχα χαλια εκπαιδευση". Λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ολοι του ιδιου βαλαντιου και δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να διαλεξουμε οποιον θελουμε εμεις, ουτε τι θα οδηγησουμε μετα ουτε ουτε... Ημαρτον δηλαδη, φοιτητες ειμαστε. Εγω με 400 ευρω τη βγαζω το μηνα και το μονο που δε πληρωνω ειναι το νοικι. ΟΛΑ τα αλλα τα βγαζω απ την τσεπη μου και σημαινει οτι στο τελος του μηνα θα ειμαι πιθανοτατα μειων...

Για τα περι σερβις τι να πω... Περιμενεις εσυ στα 23.99κατι χιλιομετρα περιφερεσαι εξω απο συνεργειο για να μην περασει το οριο αντικαταστασης λαδιου; Δε μου φαινεται... Αντιστοιχα μπορουσε να περιμενει ΜΙΑ ΜΕΡΑ επιπλεον αυτος. ΑΝ τα αλλαζε Τεταρτη ΜΕΧΡΙ την αλλη Τεταρτη που ξαναγινονται εξετασεις θα εχουν συνηθησει ολοι οι μαθητες του. Αν πιστευετε βεβαια οτι φερθηκε υπευθυνα... ε τοτε τι να σας πω να χαρειτε τις τελειες και τις παυλες σας

Σ'ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε..

Τελικα εδωσε με το αλλο αμαξι της σχολης και περασε.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Τωρα γραφεις αυτο και μου τη λες, τη στιγμη που πηγα να βρω ενα δικιο σε καποιους που υποτιθεται ξερουν κατι τι παραπανω απο οδηγηση και σωστη παιδια οδηγησης;

Αν εσυ ειχες καλο δασκαλο ΤΟΤΕ δε ξερω τι σημαινει, παντως ΣΗΜΕΡΑ καλος δασκαλος ειναι εξαιρεση. Εγω οταν πηγα στο δικο μου εκανα 3 μαθηματα κ μου λεει εισαι ετοιμος. Επεμεινα οπως κι εσυ να κανω αλλη μια βδομαδα να το'χω σιγουρο. Το περασα με ευκολια αλλα, παρολο που ο δικος μου ειναι ισως απο τους δυο καλυτερους εδω, δε θεωρησα οτι εμαθα να οδηγω τη στιγμη που μου'παν "περασες"

Το αν καποιος εχει χαμηλοτερες τιμες σε μια πολη σαν την Πατρα δεν ειναι υποχρεωτικα λογω χαμηλοτερης ποιοτητας παροχης υπηρεσιων, ειναι απλα θεμα ανταγωνισμου. Υπαρχει και καποιος που κανει μαθηματα σε bmw σειρας 3 και αλλος με impreza. Τι σημαινει οτι επειδη θα ειναι ακριβοτεροι λογω μουρης θα διδασκουν και καλυτερα; :a24: Και το αν καποιος ειναι φθηνοτερος δε σημαινει οτι "επειδη ειμαι φθηνοτερος θα σου κανω αντιστοιχα χαλια εκπαιδευση". Λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ολοι του ιδιου βαλαντιου και δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να διαλεξουμε οποιον θελουμε εμεις, ουτε τι θα οδηγησουμε μετα ουτε ουτε... Ημαρτον δηλαδη, φοιτητες ειμαστε. Εγω με 400 ευρω τη βγαζω το μηνα και το μονο που δε πληρωνω ειναι το νοικι. ΟΛΑ τα αλλα τα βγαζω απ την τσεπη μου και σημαινει οτι στο τελος του μηνα θα ειμαι πιθανοτατα μειων...

Για τα περι σερβις τι να πω... Περιμενεις εσυ στα 23.99κατι χιλιομετρα περιφερεσαι εξω απο συνεργειο για να μην περασει το οριο αντικαταστασης λαδιου; Δε μου φαινεται... Αντιστοιχα μπορουσε να περιμενει ΜΙΑ ΜΕΡΑ επιπλεον αυτος. ΑΝ τα αλλαζε Τεταρτη ΜΕΧΡΙ την αλλη Τεταρτη που ξαναγινονται εξετασεις θα εχουν συνηθησει ολοι οι μαθητες του. Αν πιστευετε βεβαια οτι φερθηκε υπευθυνα... ε τοτε τι να σας πω να χαρειτε τις τελειες και τις παυλες σας

Σ'ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε..

Τελικα εδωσε με το αλλο αμαξι της σχολης και περασε.

καταρχήν μπράβο της που πέρασε...

όσο για το οικονομικό θέμα δε το ανάφερα ως δείγμα επιπέδου υπηρεσιών αλλά άμα δεις σχετικά threads όλοι ρωτανε ποιος είναι ποιος φθηνός (βεβαια τα τελευταία χρόνια όλοι έχουν τις ίδιες τιμές πάνω-κάτω) και όχι ποιος είναι άριστος εκπαιδευτής...

όλα εμπίπτουν, κατά την ηλίθια ομολογουμένως γνώμη μου, στο γεγονός ότι δεν έχουμε καμία καταναλωτική συνείδηση και καμία κοινωνική ευθύνη ούτε ως αγοραστες ούτε ως πωλητες είτε υπηρεσιών είτε επιτηδευμάτων...

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Συμφωνω

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    και να αποκλεινει συμπλεξαρωντας απο την θεση ισορροπιας...
    φρεναροντας με τον κινητηρα... και κανοντας την κινηση οσο πιο ομαλα γινεται...
    Ακόμη παίρνεις φάρμακα ρε Γουϊνυ ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ακόμη παίρνεις φάρμακα ρε Γουϊνυ ???
    μορφίνη!

μΕ ειπε ο Γιατρός για να μην πονάω!

Γιατί ρωτάς Μπρέ ;

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μορφίνη!

μΕ ειπε ο Γιατρός για να μην πονάω!

Γιατί ρωτάς Μπρέ ;

καλα σοβαρα ο λες?

μην εισαι μλκας, μονο οταν δεν μπορεις να σταθεις.

κ μενα να με ποτισουν θελανε αλλα δε τα καταφερανε, μονο τα κουσουρια μου μεινανε

οσο για το θεμα μας.... ας παει να μαθει η κοπελια να οδηγαει γιατι κυκλοφορουν κ μηχανες. κοιτα που ουτε τους εαυτους τους δε κοιτανε μερικοι
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σχολη Οδηγων στην πατρα
    από drow στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2014, 18:44
  2. ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
    από law στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 16:08
  3. Σχολή Οδηγών
    από mizz στο forum Off topic