+636...Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
δεν χρειαζονται αποδειξεις!!
μια απλη προσφορα απο ενα καταστημα με αξεσουαρ μοτοσυκελτων και εισαι οκ...
ετσι εκανα και εγω...
![]()
+636...Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
δεν χρειαζονται αποδειξεις!!
μια απλη προσφορα απο ενα καταστημα με αξεσουαρ μοτοσυκελτων και εισαι οκ...
ετσι εκανα και εγω...
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Προς το παρόν περιμένω την εκτίμηση της ζημιάς από τον μάστορα και συγκεκριμένα περιμένει τιμές των ανταλλακτικών από την Kawasaki και υπάρχει καθυστέρηση λόγω του ότι είναι καινούργιο το μοντέλο και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αρκετά από αυτά. Άντε να δούμε το ποσό και βλέπουμε!
με λιγη καθυστερηση... αλλα με καλυψαν οι προηγουμενοι
συμβουλεψου κ τον ασφαλιστη σου
εφοσον επιβεβαιωσεις οτι ο τζιπατος εκανε δηλωση θα αποζημιωθεις κανονικα απο τις ασφαλιστικες
αν εχει γινει φιλικη δηλωση , με υπαιτιοτητα του τζιπατου απο οσο ξερω θα αποζημιωθεις απο την δικη σου ασφαλιστικη
βεβαιωσου οτι εχει κινηθει η διαδικασια με τους πραγματογνωμονες ! πηγαινε μαζι και τον κατεστραμενο εξοπλισμο για να τον δει και κυριως να τον φωτογραφισει ο πραγματογνωμονας!
επισης τσεκαρε αν εχει δει ολες τις ζημιες της μοτοσυκλετες μεχρι και την παραμικρη γρατζουνια και δεν παει να γλιτωσει τιποτα. Ολα πρεπει να αλλαχθουν με καινουρια!!!
η μηχανη σου ειναι ολοκαινουρια και πρεπει να γινει 100% οπως ηταν!!
τσεκαρε και εσυ τις ζημιες
αν τυχον φανει στην μηχανη σου κατα το λυσιμο καποια ζημια που δεν φαινοταν αρχικα ο πραγματογνωμονας πρεπει να ξανακληθει για να την σημειωσει και να προστεθει με τις υπολοιπες.
για ολα αυτα καθως και τα προαναφερθεντα πρεπει να ασχοληθει και ο μηχανικος σου και να μην το κανει αγγαρεια σε φαση αντε να τελειωνουμε![]()
για τον εξοπλισμο δεν χρειαζονται απαραιτητα οι αποδειξεις , μια προσφορα απο καταστημα και πολυ καλυτερα απο την αντιπροσωπεια των προιοντων παντα με σφραγιδες κλπ ειναι οκ
για οσα επιπλεον δικαιουσαι και επισης για οσα μπορεις να ζητησεις δικαστικα κλπ μιλα και με την ασφαλιστικη σου
τελος απ'οτι ξερω ολικη αντικατασταση γινεται στην περιπτωση που δεν συμφερει τις ασφαλιστικες η επισκευη. Ισως σου εχουν θεσει και ενα κοστος σαν οριο απο το οποιο και πανω σου κανουν αντικατασταση
καλα ξεμπερδεματα
epidi eimai kai ego se paromoia katastasi exo mia aporia file Sporakias,Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
φιλε μου πρωτα πρωτα καλη δυναμη....
οσο για το θεμα σου...
οταν ειχα τρακαρει η μηχανη ειχε αρκετη ζημια...περι των 6,000€....
ηταν CBR600 RR του '03....
το ειχα 6 μηνες...περιπου 4000χλμ....
δεν το συζητησα καθολου....
ολικη κατευθειαν...αλλιως δικαστικως...
μου την πληρωσαν κανονικα ....και το κρανος ...αλλα και το πετσινο...
ελπιζω να σου πανε ολα καλα...![]()
piges gia oliki kai sou dosan piso ola ta xrimata..
to arxiko mixanaki sou ti apegine? to pire o mixanikos? i asfalistiki sou? i asfalistiki tou allou? to kratises esy gia antalaktika?
το μηχανακι το πηρε το συνεργειο κατοπιν συννενοησεως με μενα και την ασφαλιστικη(του αλλου)...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
epidi eimai kai ego se paromoia katastasi exo mia aporia file Sporakias,
piges gia oliki kai sou dosan piso ola ta xrimata..
to arxiko mixanaki sou ti apegine? to pire o mixanikos? i asfalistiki sou? i asfalistiki tou allou? to kratises esy gia antalaktika?
εγω πηρα και απο τη ασφαλιστικη λεφτα αλλα και απο τον μηχανικο...
συνολικα τα λεφτα που πηρα εφτασαν τα 9800€..ενω η μηχανη εκανε καινουρια 11200€...
ο λογος της διαφορας ειναι οτι σου δινουν τα λεφτα που εχει η μηχανη τον καιρο που τρακαρες αν την πουλαγες...
μαλακια μου που δεν το τραβηξα να παρω ολο το ποσο(εγω δεν ηθελα να την πουλησω-6 μηνων μηχανη...γιατι να χασω λεφτα?)....εχει χαρη που ειχα χτυπησει την κλειδα απο τον στουκο και δεν ημουνα και στα καλυτερα μου...
βεβαια εχω ακουσει και περιπτωση που σε ολικη με μηχανη το παλληκαρι πηρε τα λεφτα της ολικης αλλα και κρατησε και το μηχανακι....και μετα εβγαλε και αλλα λεφτα απο τα ανταλλακτικα...
παντως αμα μπορεις ψαξτο και κυνηγατο καλυτερα και απο εμενα...
καλη δυναμη...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()