Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Το νέο μου shoei (2007)

Εφαγα το ιντερνετ με το κουτάλι .... τελικά για το δικό σου , υπάρχουν καμια 150αρια Γάλλοι που παραπονιούνται , για την κάπως υψηλή στάθμη θορύβου , και θάμπωμα της ζελατίνας τον χειμώνα .

Οπως επίσης , για το θεμα οτι δεν βγαίνουν όλα από μέσα του για πλύσιμο .

Τωρα το τελευταίο Multitec που έβαλα στο μάτι , μοιράζεται τα ίδια ας πούμε προβλήματα , εκτός απο το θάμπωμα της ζελατίνας .

Απο την άλλη , έρχεται με ένα εξάρτημα , που κλείνει τελείως τον λαιμό, και κόβει πολύ τον θόρυβο.
    + Κουρτίνα πηγουνιού και έχτρα ζελατίνα , και θήκη .

Θα κάνω υπομονή να έρθει στην Ελλάδα η έκδοση Wine Red ... το οποίο ερωτεύτηκα ! :a07:

http://www.mcleodaccessories.com.au/...kup/Documents/$file/Multitec%20Information.pdf

Επικοινώνησα με Ηλιούπολη , από Σεπτέμβριο λέει ξανά στοκ σε όλα τα χρώματα .

χουν μονό Γκρι σκούρο , και δεν τρελαίνομαι , αλλά δεν με ξινίζει και όλας ... λέτε να ανέβουν οι τιμές .... να πάρω τώρα το γκρι !! 370? .

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    apofigete ton zippyflea.... Katholou epagelmatias.

Kai eksigoumai... Pira ena Shoei XR-1000 , kai me diabebaiose(mou apantise sto email meta apo 4 meres) oti to stelnei as a gift, me insurance, kai i anagrafomeni timi sto timologio pou bazei mesa tha einai 50$.

Parolo pou otan plirosa i diadikasia gia na figei to kranos pire 4 meres, kai meta me tracking code irthe stin ellada opou to teloneio xreose alla 50euro giati o malakas den eixe balei as a gift, kai fisika mesa sto kouti eixe timologio kanoniko kai episis den eixe kai insurance. Den to exo paralabei akoma to exo kai kathete sta elta. Tou esteila email alla eimaste stin 4 mera pou den apantaei sta email mou.

O gkantemis? Den nomizo, exo ferei kamia 10aria kranoi apo japan kai US kai pote den eixa problima.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μόλις πήρα το νέο μου SHOEI X-Eleven Kiyonary...
    από nickmavros στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2007, 14:16
  2. Το νέο μου shoei Multitec (2007)
    από kiriakost στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2007, 19:13
  3. Το νέο μου μοτόρι
    από kalant στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 22:31
  4. Το νέο μου μηχανάκι!