Αν δεν εχει πανω απο 42 βαθμους δε λεει....Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Τελικά θα έρθει κανείς?
Θα είμαι εκεί με μερικούς φίλους...![]()
Αν δεν εχει πανω απο 42 βαθμους δε λεει....Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Τελικά θα έρθει κανείς?
Θα είμαι εκεί με μερικούς φίλους...![]()
www.pro-fiber.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
Αν δεν εχει πανω απο 42 βαθμους δε λεει....![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
34, να το αφήσω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα έρθετε?
Πελάτες μου και απο σήμερα να έρθετε δεχόμαστε τα λεφτά σας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικα δεν ηταν και τοσο τραγικα βεβαια μας τον επιασαν κανονικα με 60 ευρω αλλα ξενερωσα οταν εφυγε το ασθενοφορο γαιτι τσιμπησε τον Σκουρτα μια σφιγγα,εαν ημουν εγω π.χ σιγα μην εφευγε το ασθενοφορο ασε που δεν υπηρχε 2ο και επιπλεον δεν εγινε διακοπη ευτυχως δεν χρειαστηκε εκεινη την ωρα...
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
Πάντως δεν άργησε να επιστρέψει, 10 λεπτά έλειψε... Το ξέρω γιατί το παρακολούθησα και είπα δεν μπαίνω αν δεν γυρίσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Τελικα δεν ηταν και τοσο τραγικα βεβαια μας τον επιασαν κανονικα με 60 ευρω αλλα ξενερωσα οταν εφυγε το ασθενοφορο γαιτι τσιμπησε τον Σκουρτα μια σφιγγα,εαν ημουν εγω π.χ σιγα μην εφευγε το ασθενοφορο ασε που δεν υπηρχε 2ο και επιπλεον δεν εγινε διακοπη ευτυχως δεν χρειαστηκε εκεινη την ωρα...
Τι σφίγγα τον τσίμπησε και χρειάστηκε ασθενοφόρο για να τον πάει;Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
εφυγε το ασθενοφορο γαιτι τσιμπησε τον Σκουρτα μια σφιγγα,Μεγέθους Hornet ή απ΄τις κανονικές;
(sorry αλλά μόνο σε μένα φαίνεται γελοίο; )
Αν ο άλλος είναι αλλεργικός σε τσίμπημα πρέπει να πάει σε νοσοκομείο. Βέβαια θα μπορούσε να πάει και με απλό αυτοκίνητο...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Τι σφίγγα τον τσίμπησε και χρειάστηκε ασθενοφόρο για να τον πάει;Μεγέθους Hornet ή απ΄τις κανονικές;
(sorry αλλά μόνο σε μένα φαίνεται γελοίο; )
Σωστός, όπως είπα θα μπορούσε να τον πάνε με απλό αυτοκίνητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν αναφέρομαι στην μεταβαση του στο νοσοκομείο. Καλά έκανε αν ένιωθε πως έπρεπε να πάει. Η χρήση του μοναδικού ασθενοφόρου για αυτόν τον σκοπό μου έκανε εντύπωση.![]()
Πιστευω πως ηταν υπερβολη να παρει το ασθενοφορο γι αυτο τον λογο,οσο για το αν θα επρεπε να παει καλα εκανε,ειδικα εαν ειναι αλλεργικος,Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σωστός, όπως είπα θα μπορούσε να τον πάνε με απλό αυτοκίνητο.![]()
Σε ποιό γκρουπάκι ήσουν? Εγώ με μερικούς φίλους ήμουν στα μονά.Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Ημουν στα ζυγα μαζι μ ενα φιλαρακι με ενα ασημι 636 05Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σε ποιό γκρουπάκι ήσουν? Εγώ με μερικούς φίλους ήμουν στα μονά.
Το φιλαρακι με το 636 ειχε βαλει και καμερα θα ανεβασω το βιντεακι μολις το παρω