Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: McDonalds & KFC

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν νομίζω πως είναι και τόσο μούφα όσο λέτε.Είχε δει κανείς μια ταινία-ντοκυμαντέρ τής δεκαετίας τού 80,με τίτλο "Αυτή είναι η Αμερική";

Ε,το μόνο που θυμάμαι απ' την ταινία αυτή είναι κάτι κλουβιά με στριμωγμένα-ακίνητα "κοτόπουλα" χωρίς πόδια,αλλά με τα υπόλοιπα μέλη τους πλήρη,που τα ταΐζαν με τίς κουτσουλιές τους.
    Τα είχαν ονομάσει μάλιστα με κάποιο κωδικό...dx-1,.....δε θυμάμαι

Τούς ρίχναν δηλαδή καλαμπόκι και μετά,για οικονομία,το ανακάτευαν με τα σκατά τους και τους το έδιναν.
    Τώρα,καμμιά 20αριά χρόνια μετά που η τεχνολογία και η έφεση για κέρδος έχει φτάσει στο πιο διεστραμμένο σημείο,δεν μού φαίνονται καθόλου παραμύθια αυτά τα περί "ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ".
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν νομίζω πως είναι και τόσο μούφα όσο λέτε.Είχε δει κανείς μια ταινία-ντοκυμαντέρ τής δεκαετίας τού 80,με τίτλο "Αυτή είναι η Αμερική";

Ε,το μόνο που θυμάμαι απ' την ταινία αυτή είναι κάτι κλουβιά με στριμωγμένα-ακίνητα "κοτόπουλα" χωρίς πόδια,αλλά με τα υπόλοιπα μέλη τους πλήρη,που τα ταΐζαν με τίς κουτσουλιές τους.
    Τα είχαν ονομάσει μάλιστα με κάποιο κωδικό...dx-1,.....δε θυμάμαι

Τούς ρίχναν δηλαδή καλαμπόκι και μετά,για οικονομία,το ανακάτευαν με τα σκατά τους και τους το έδιναν.
    Τώρα,καμμιά 20αριά χρόνια μετά που η τεχνολογία και η έφεση για κέρδος έχει φτάσει στο πιο διεστραμμένο σημείο,δεν μού φαίνονται καθόλου παραμύθια αυτά τα περί "ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ".
    Αυτό το documentary με τα κοτόπουλα που ανακυκλώναν τα σκατά τους με τροφή και τα ξαναταίζαν όντως υπάρχει!!!
    Αλλά δεν έχει σχέση καμία με το mail το συγκεκριμένο που είναι πέρα για πέρα μούφα...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

shameless self promotion Το avatar του/της island
    αν φάς στα mc donalds συγκεκριμένο συνδυασμό τροφών μετά θα σου αρέσουν μόνο τα kawasaki
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Το συγκεκριμένο mail, δεν είναι τελείως μούφα...Μπορεί να μην υπάρχουν τα μεταλλαγμένα "ζώα" που περιγράφονται, υπάρχουν όμως κανονικά ζώα τα οποία μεγαλώνουν κάτω από άθλιες συνθήκες υγειινής...

Δείτε...--->http://www.themeatrix1.com/
    θέλει να την κατέχεις την Αγγλική, αλλά βοηθάει και η εικόνα...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Χωρίς να είμαι κι εγώ συνήγορος των φαστφουντάδικων, τυχαία συγγενής μου δουλεύει σε εταιρία που παράγει κοτόπουλα (Ελληνική εννοείται ) σαν οδηγός και κάθε πρωί κάνει δρομολόγιο και παραδίδει τα κοτόπουλα από το σφαγείο στα KFC.....!!!

Οπότε για κανονικά κοτόπουλα πρόκειται...

Παιδια καλο ειναι να εχουμε το νου μας γενικα στα fast food η καλυτερα junk food,αλλα παραλληλα να μη πιστευουμε οτι χαζομαρα μας λενε.ουτε και εγω ειμαι και πολυ φιλος με GOODYS MCDONALDS και λοιπα αλλα νομιζω οτι η ποιοτητα στις ελληνικες αλυσιδες ειναι κατα πολυ ανωτερη απο τις αντιστοιχες πολυεθνικες.καποιος φιλος ανεφερε παραπανω το ντοκυμαντερ "SUPERSIZE ME" δειτε το,για να δειτε και μονοι σας τι εστι mcdonalds.οταν το ειδα κυριολεκτικα ΕΦΡΙΞΑ με αυτα που συμβαινουν στις ΗΠΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    λοιπόν παίδες, καλό ειναι να μην τα δεχόμαστε άκριτα και αμάσητα αυτά τα mail που κυκλοφορούν αδέσποτα και που πολλές φορές είναι κακόβουλη δυσφήμιση.

Δεν κάνω το συνήγορο των McD και KFC, δεν έχω κανενα συμφέρον ή οτιδήποτε άλλο, απλά με νευριάζει η παραπληροφόρηση της εποχής μας.

Μάλιστα, στα KFC, έτυχε πριν από καιρό να κάνω επιθεώρηση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (όχι ως υπάλληλος KFC, αλλά ως στέλεχος τρίτου φορέα) και αυτό που λέγεται για τα κοτόπουλα είναι #$%^&*(.

Κανονικά κοτόπουλα είναι, ελληνικής παραγωγής.
    +1

Επειδη και εγω τυχαινει να ξερω απο πρωτο χερι (δουλευα για αρκετο καιρο στα KFC στην Αγγλια), πρεπει να πω οτι αυτα τα mail ειναι εντελως παραμυθακια -netlore και τιποτε αλλο.

Σιγουρα διατροφικα δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρως κατεψυγμενα μπιφτεκια & κοτοπουλα βουτηγμενα στο λαδι, αλλα εξισου σιγουρα τα περι μεταλλαγμενων κλπ ΔΕΝ υφισταντε!
    Στα KFC τα κοτοπουλα ηταν νωπα ντοπια κοτοπουλακια που τα εφερνε ενα φορτηγο καθε 2 μερες μεσα σε μεγαλα τελαρα συσκευασμενα.

Μην χαφτετε οτι σας λενε ετσι αβασανιστα!
    Νίκος
    Open Horizons

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Τα κοτόπουλα που έχει στα kfc είναι νωπά και η εταιρία που τα δίνει στα kfc είναι πολύ γνωστή εταιρία που δίνει επίσης και σε super market.

Βέβαια θα είναι ψέμα να πούμε οτι είναι βιολογικά καθαρά όλα αυτα τα προιόντα αλλα αυτα που λένε για κοτόπουλα χωρίς το ένα και το άλλο είναι μούφα.

Για τα Mcdonalds δεν ξέρω δεν απαντώ.
    Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.

Νέο μέλος
    Αν πρέπει να διαβάσεις email για να καταλάβεις ότι το fast food είναι σκατά τότε
    Όσοι τρώνε ξέρουν τι τρώνε και δεν νομίζω να έχουν αυταπάτες για την ποιότητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
    Αν πρέπει να διαβάσεις email για να καταλάβεις ότι το fast food είναι σκατά τότε
    Όσοι τρώνε ξέρουν τι τρώνε και δεν νομίζω να έχουν αυταπάτες για την ποιότητα
    Γιατι νομιζεις στις ταβερνες ειναι καλυτερα?
    Μην ανεβασω κανενα Ευαγγελατο τωρα

Νέο μέλος
    Σε επαρχιακές ταβέρνες είναι σίγουρα καλύτερα. Στην Αθήνα είναι μάλλον σκατά η φάση και πως να μην ήταν όταν έχεις τέτοια ζήτηση. Γενικά το "από έξω" φαγητό θέλει πολύ προσοχή. Εγώ πλέον σπάνια τρώω κάτι από έξω και όταν γίνεται είναι σε 1-2 μαγαζιά μόνο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
    Σε επαρχιακές ταβέρνες είναι σίγουρα καλύτερα. Στην Αθήνα είναι μάλλον σκατά η φάση και πως να μην ήταν όταν έχεις τέτοια ζήτηση. Γενικά το "από έξω" φαγητό θέλει πολύ προσοχή. Εγώ πλέον σπάνια τρώω κάτι από έξω και όταν γίνεται είναι σε 1-2 μαγαζιά μόνο.

Τα καλυτερα μαγαζια, ειναι κατι ταβερνακια στο κεντρο της Αθηνας(Για Αττικη λεω), τα οποια δεν περνανε τουριστες ουτε για αστειο

Οτιδηποτε αλλο ειναι εκμεταλευση

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk

Re: McDonalds & KFC

..........

πηγη: EMAIL

οτι βλακεια ακουσουμε την πιστευουμε....
    ασχετος...

Νέο μέλος
    Ενώ ότι βλακεία μας σερβίρουν την τρώμε;

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    δεν χρειαζεται να εχει μεταλαγμενα τερατα το Μακντοναλντς για να μην το φαω... ολα τα φαστ-φουντ ειναι ανθυγειηνες αηδιες και πρεπει να ζεις σε αλλο πλανητη εαν δεν το ξερεις...
    ασχετος...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Eating McDonald's food....the true biker way.
    από Airetikos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2007, 23:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF