Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: ηχεία για την μηχανή

τελοσπαντων η πιο ευκολη λυση ειναι αν δεν εχεις ηδη, να παρεις ενα mp3 μικρο σε μεγεθος και να του συνδεσεις καποιο εξωτερικο ηχειο και αυτο μικρο σε μεγεθος ωστε να τα εχεις πανω σου σε τσεπη η σε μπανανα.τωρα αν ακουγεται και πολυ δε ξερω να σου πω.

Μέλος Το avatar του/της dolxanthi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    θελει πολυ ενταση για να ακουσεις, περισσοτερο θα σου σπαει τα νευρα παρα θα το ευχαριστιεσαι....δοκιμασε να βαλεις μουσικη ( ανθρωπινες εντασεις )σε αυτοκινητο με ανοιχτα παραθυρα και θα καταλαβεις...ασε που τα ηχεια θα πρπει με καποιο τροπο να ασφαλιζουν γιτι θα αποτελουν πολο ελξης για τους μακρυχερηδες...
    έχω ένα walkman κινητό (sony erriscon w550, όποιος έχει να το δοκιμάσει... ακούγεται αρκετα καλά αλλα όχι αρκετα), δοκίμασα την ένταση και θέλω λιγάκι ακόμα παραπάνω από αυτό. δεν νομίζω να χρειάζομαι πολύ ένταση παραπάνω. όσο για τους μακρυχέριδες σκέφτηκα εάν μπορούν να μπούνε κάπου από την μέσα μεριά των πλαστικων αλλά εκει δεν νομίζω να ακουγεται τιποτά γιατιθα είναι σε "κλειστό χωρο" και γιατί στην ουσία θα είναι δίπλα στo μοτερ
    One life, live it!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dolxanthi
    έχω ένα walkman κινητό (sony erriscon w550, όποιος έχει να το δοκιμάσει... ακούγεται αρκετα καλά αλλα όχι αρκετα), δοκίμασα την ένταση και θέλω λιγάκι ακόμα παραπάνω από αυτό. δεν νομίζω να χρειάζομαι πολύ ένταση παραπάνω. όσο για τους μακρυχέριδες σκέφτηκα εάν μπορούν να μπούνε κάπου από την μέσα μεριά των πλαστικων αλλά εκει δεν νομίζω να ακουγεται τιποτά γιατιθα είναι σε "κλειστό χωρο" και γιατί στην ουσία θα είναι δίπλα στo μοτερ

δεν βαζεις μια yoshi αντι για ηχεια;

ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΚΤ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ SONY.
    ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ
    ΠΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από V-PAKETAS
    ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΚΤ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ SONY.
    ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ.
    αυτα λες;ακουγονται ωραια στη παραλια αλλα στη μοτο δε ξερω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00069.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	95567

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Για τσέκαρε εδώ...http://www.motorcyclespeakers.net/ . Νομίζω πως θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Μάγκες δε νομίζω πως ο άνθρωπος πρέπει να φάει κράξιμο έχω δει πολύ χειρότερα πράγματα πάνω σε μήχανάκια... (π.χ. μπαγαζιέρα σε cdr954 και άλλα πολλά απίστευτου κάλους...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    δε ξέρω πόσα διατίθεσαι να δώσεις, αλλά προκειμένου να αποφύγεις διάφορες πατέντες και να παρέμβεις στα ηλεκτρολογικά της μηχανής σου γιατί δε παίρνεις ένα κράνος με ενσωματομένο bluetooth και ένα κινητό με mp3 player και bluetooth. Δε παρεμβαίνεις καθόλου στη μηχανή, δε διατρέχεις επιπλέον κίνδυνο σε περίπτωση πτώσης, μπορείς να ακούσεις σε μεγαλύτερο εύρος ταχυτήτων και (ίσως το κυριότερο) είσαι νόμιμος...
    NeLSoN

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Κοιτα φιλε εγω εχω το RT 1100 με ραδιοκασσετοφωνο αυτοκινητου της ΣΟΝΥ και πιστεψε με , για να ακους ικανοποιητικα μεσα στην Αθηνα θες κατι πιο δυνατο απο ηχεια που θα βαλεις απανω ενα mp3 player. Για δε εθνικη δεν το συζηταω . Και στο V storm οπου ο θορυβος απο τον αερα ειναι σαφως μεγαλυτερος απο το RT , υπολογησε και το κρανος , πρεπει να βαλεις κανονικο συστημα.

Νομιζω οτι αν ηταν τοσο απλο εκτος απο goldwing , RT , LT και megascooter που εχουν τον χωρο για τετοια εγκατασταση θα βαζανε και σε αλλα .

Για μενα βαλε ακουστικα κατω απο την επενδυση του κρανους οπου θα βγαινει ενα καλωδιο το οποιο θα συνδεεις με το player.
    Keep on rocking in a free world !!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Και κατι αλλο.

Το RT το οποιο εχει ετοιμη θεση για ηχεια παιρνει τοσο μικρα που ετσι και το δυναμωσεις και βαλεις μπασα τριζουν απιστευτα. Σαν τουιτερ ειναι τα οποια οταν εισαι αραχτος στην παραλια με τη γκομενα ειναι μια χαρα να ακους λιγο μουσικουλα με σουπερ ποιοτητα , αλλα οταν ανεβεις και περασεις τα 60 οπου πρεπει να δυναμωσεις την ενταση πρεπει να βγαλεις και τα μπασα.

Α και οταν απο εκατο σταματας σε φαναρι ξεκουφαινεσαι. Τοσο δυνατα πρεπει να το εχεις για να ακους.
    Keep on rocking in a free world !!!

ειδικά αν φοράς κράνος δεν θα ακούς τίποτα!

εκτός αν έχεις σκοπό να κυκλοφορείς χωρίς κράνος.

οκ thanks παιδια!!!
    ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!
    μάλλον με πείσατε και δεν θα βάλω τα ηχειάκια......
    (μια σκέψη εκανα και εγω.... )

Καλές βόλτες σε όλους!
    One life, live it!

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Re: ηχεία για την μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από dolxanthi
    παιδιά,επειδή χωρίς μουσική εγω δεν μπορω και επειδή ψάχνω να βρώ τρόπο να βάλω ηχεία στη μηχανή θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κανένας σας έχει κάνει κάτι παρόμοιο και έαν έχει όντως καλή απόδοση. εντάξει δεν με νοίαζει ιδιαιτερα να μπορω να ακούω σε μεγάλες ταχύτητές αλλα κυρίως μέσα στην πόλη, σε χαμηλές δηλαδή ταχύτητες. Αυτό που σκέφτομαι βασικά είναι να μπορώ να συνδέω τα ηχεία με κάποιο mp3 player ή με το κινητό. εκτός τα ηχεία που πουλάνε σε καταστήματα ηλεκτρικών (π.χ. κοτσοβολος, multirama...) μπορώ να βρώ κατί πουθενά αλλού? εάν πάω σε κασταστήματα που τοποθετούνε ηχεία σε αυρτοκίνητα λέτε να υπάρχει τιποτά?

Υ.Γ.: Εάν μπορείτε να βάλετε και καμία φωτό βα δούμε και τι κάνατε θα βοηθούσατε ιδιαιτερα!! Ευχαριστώ πολυ!!!

θες μονο με ηχεια η και κλιματισμο

Re: Re: ηχεία για την μηχανή

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    [B] θες μονο με ηχεια η και κλιματισμο

φιλαράκι εσύ πάρε την μηχανή σου και τρέχα σαν τρελός λές και σε κυνηγάνε...
    εγώ την μηχανή την έχω για να απολαμβάνω την βόλτα μου, τα ταξίδια μου, να ευχαριστιέμαι την διαδρομη, να βλέπω διαφορετικά μέρη, και όχι να βλέπω μόνο μία άσπρη λορίδα του δρόμου, γιατί στο τέλος μόνο αυτό σας μένει..... (και μία πιασμένη μέση).
    όλοι οι γρήγοροι εδώ είναι μαζεμένοι....
    αν δεν έχεις κάποια συμβουλη να δώσεις παρακαλώ πολύ μην κάνεις διάφορα άλλα σχόλια
    One life, live it!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Πάρε αυτοκίνητο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάτι ΖΕΣΤΟ για την μηχανη μου
    από costas_versys στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 12:24
  2. Απαντήσεις: 116
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 17:00
  3. Στιχοι για ολους οσους αγαπουν πολυ την μηχανη τους...
    από OrEsTiS82 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 05:42
  4. μηχανη για την κοπελια μου
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 14:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας