Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ABS Rules

Άμα δεις τίποτα σωστά στατιστικά, το 90% των ατυχημάτων που παίζει με μηχανή είναι μπροστά στα μάτια μας.

Το ότι εμείς δεν κρατάμε αποστάσεις πρώτα, και δε περιμένουμε να μας τη κάτσουνε είναι το πρώτο λάθος που πρέπει να βγάλουμε από την οδήγησή μας.

Μια χαρά φρένα έχουνε και τα ss (ποιό ABS μάστορη), αλλά ακόμα και να τα κατέχουμε τα φρένα αφήνουμε μεγαλύτερες αποστάσεις για 750 τουλάχιστον λόγους...

Το ότι εμείς δεν κρατάμε αποστάσεις πρώτα, και δε περιμένουμε να μας τη κάτσουνε είναι το πρώτο λάθος που πρέπει να βγάλουμε από την οδήγησή μας.
    Ρε εσύ zireus πως να κρατήσεις απόσταση αφού όταν προσπαθείς να το κάνεις ή θα σε κορνάρουν από πίσω ή θα σε προσπερνάνε από δεξιά! Οπότε τι κάνεις ή πας δεξιά με 100 ή είσαι "μην σπρώχνεται η πισινοί και μην τρέχετε οι μπροστινοί!!!"
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas

Re: ABS Rules

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Η κίνηση στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης σταμάτησε απότομα και ενώ είμαι υποψιασμένος για κάτι τέτοιο πιάνομαι αδιάβαστος και βλέπω το station λίγα δευτερόλεπτα πριν το εμβολίσω!!! Αμέσως σκέφτομαι: α) Θα μου μπλοκάρει από τα φρένα ο μπροστά τροχός β) Θα κολλήσω στο πίσω τζάμι του station γ) Πόσο να κοστίζει άραγε το μπροστά fering του vfr?
    Είναι απίστευτο αλά τίποτα από τα παραπάνω δεν έγιναν χάρη στην άψογη λειτουργία του abs.Σταμάτησα στην κυριολεξία λίγα εκατοστά από το αμάξι. Ο οδηγός απλά περίμενε το μοιραίο και εγώ θα ανάψω μια λαμπάδα (πέθανε ...δεν πέθανε?) στον soihiro.Το abs δεν άφησε την μηχανή να κάνει ούτε εκατοστό παραπάνω από ότι έπρεπε, μάλιστα ένοιωθα την ρόδα ότι ήταν στα όρια του να μπλοκάρει και περίμενα το μοιραίο.
    Ηθικόν δίδαγμα...
    Όταν οδηγάμε με κίνηση δεν κολλάμε στον μπροστά.
    Κοιτάμε τα αμάξια μπροστά για να ελέγχουμε την κίνηση.
    Αγοράζουμε μηχανή μα ABS
    εχω παθει παρομοια φαση... ενω προς στιγμην εκανα κακα η προσγηωση ηταν ομαλη . ειναι να το 'χει και το μηχανακι

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Συμφωνώ απόλυτα ότι το ABS είναι απαραίτητο και σώζει ζωές.

Εμένα επίσημα μου έχει σώσει τη ζωή αρκετές φορές. θα αναφέρω δύο χαρακτηριστικές.

1η φορά βράδυ στην Ακαδημίας πήγαινα γκαζωτός(χαζομάρα το ξέρω) και ενώ ήμουν αφηρημένος βλέπω τελευταία στιγμή το κόκκινο και πλακώνομαι στα φρένα. Αρχίζουν μανέτες και ποδόφρενα να κλωτσάνε σάν τρελλά(φανταστείτε τί μπλοκάρισμα θα είχε γίνει) και σταματάω πάνω στη διάβαση. Ακριβώς μπροστά μου περνάει κομμάτια ένα Porsche Cayenne. Θα με είχε εμβολίσει 100%.

2η φορά από Λάρισα προς Αθήνα παίρνω την έξοδο για Σούρπη και είχε σήμα που έλεγε όχι πάνω απο 40 χλμ την ώρα. Πήγαινα με 70, μπήκα τελείως λάθος(μιλάμε για στροφάρα) και πάνω στον πανικό πατάω το μπροστινό με δύναμη καί το πισινό(πάνω σε στροφή!!!) και λέω από μέσα μου αυτό ήταν, ετοιμάσου για τρελή στούκα στους βράχους, και απλά σταματάει κυριλέ και όμορφα στο δρόμο πάνω.

Μετά απο αυτά τα περιστατικά και 3000 Ευρώ να μου πούν ότι κάνει το ABS θα τα δώσω. Και μάλιστα μακάρι να μπορούσαν να κάνουν retrofit το ABS σε οποιαδήποτε μηχανή, γιατί στάνταρ θα έβαζα.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Ρε εσύ zireus πως να κρατήσεις απόσταση αφού όταν προσπαθείς να το κάνεις ή θα σε κορνάρουν από πίσω ή θα σε προσπερνάνε από δεξιά! Οπότε τι κάνεις ή πας δεξιά με 100 ή είσαι "μην σπρώχνεται η πισινοί και μην τρέχετε οι μπροστινοί!!!"
    φιλε επειδη περναω καθημερινα αυτον τον κολοδρομο που λεγεται περιφεριακος σου λεω να πας δεξια και με 100 , κανε υπομονι ωσπου να βγεις στην εξοδο που θες να ξεμπερδευεις

εγω αυτο κανω , στον περιφεριακο ετσι και πεσεις ΓΕΙΑ ΣΑΣ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    [B]Συμφωνώ απόλυτα ότι το ABS είναι απαραίτητο και σώζει ζωές.

Εμένα επίσημα μου έχει σώσει τη ζωή αρκετές φορές. θα αναφέρω δύο χαρακτηριστικές.

1η φορά βράδυ στην Ακαδημίας πήγαινα γκαζωτός(χαζομάρα το ξέρω) και ενώ ήμουν αφηρημένος βλέπω τελευταία στιγμή το κόκκινο και πλακώνομαι στα φρένα. Αρχίζουν μανέτες και ποδόφρενα να κλωτσάνε σάν τρελλά(φανταστείτε τί μπλοκάρισμα θα είχε γίνει) και σταματάω πάνω στη διάβαση. Ακριβώς μπροστά μου περνάει κομμάτια ένα Porsche Cayenne. Θα με είχε εμβολίσει 100%.

Απλά θα είχες σαβουρωθεί αρκετή αποσταση πρίν την διάβαση...!!(πάλι θα γλύτωνες απο το cayenne)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smilea:

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid

Απλά θα είχες σαβουρωθεί αρκετή αποσταση πρίν την διάβαση...!!(πάλι θα γλύτωνες απο το cayenne)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smilea:

Σίγουρα θα είχα σαβουρωθεί, αλλά το κόκκινο το είδα το πολύ τρία μέτρα πρίν τη διάβαση

Mε άλλα λόγια θα είχα σαβουρωθεί και μάλλον θα είχα πέσει λόγω φόρας μετά τη διάβαση( πιθανότατα στο σημείο που κλάσματα μετά πέρασε το cayenne )...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Σίγουρα θα είχα σαβουρωθεί, αλλά το κόκκινο το είδα το πολύ τρία μέτρα πρίν τη διάβαση

Mε άλλα λόγια θα είχα σαβουρωθεί και μάλλον θα είχα πέσει λόγω φόρας μετά τη διάβαση( πιθανότατα στο σημείο που κλάσματα μετά πέρασε το cayenne )...

Τότε όντως φίλε μου το ABS στην περίπτωση σου σε βοήθησε αρκετά (ήταν σωτήριο θα έλεγα)...

Πάντα η θεά τύχη (που αχρείαστη ναναι) να μας κλείνει το μάτι..!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street fighters rule...
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 09:00
  2. Πληροφορίες για CBF-600S ABS;
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 12:54
  3. Abs
    από skous στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 13:55
  4. ETV 1000 ABS(11.500ευρο)H VARADERO ABS(13.000ευρο)
    από mentos1825 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2004, 09:57
  5. If Women Ruled The World
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •