Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Modenas Kriss 100 ή KrissII 115 ;

Απλά έβγαλε το 100-άρι σε πολύ καλή τιμή 1400 ευρώ.Άλλωστε για τον ανταγωνισμό των παπιών στα 125 κυβικά υπάρχει και το kristar από τη modenas.Δεν είναι η δύναμη του μοτέρ του το ατού του. Το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι ένα φτηνό kriss που όλοι γνωρίζουν και εμπιστεύονται με μικρότερο κινητήρα για όποιον αρκείται στα 100 κυβικά. Αν ήξερα ότι είναι απλά το μοτέρ του krissII υποκυβισμένο-άρα γερό θα το έπαιρνα άνετα με 1400 ευρώ, τη δουλειά μου την κάνω και με 100-άρι μια χαρά.

Κατάλαβααααα... μάλλον με γιώτα ευτυχία ντίλερ μπλέξαμε...

Το πιθανότερο είναι ότι θα το πάρω σε μαύρο τελικά :rotflmao:

Αμάν.. ξέχασα να ενημερώσω
    (φαντάσου ενθουσιασμό)

Τελικά το πήρα την περασμένη Παρασκευή στο μαυροκόκκινο, έχει ήδη 400χλμ στο οδόμετρο και μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από το δούλεμά του στο ρελαντί.

Κλάνει βήχει και ουρλιάζει, σήμερα μού'ριξε κι ένα γλωσσοδέτη αλλά ένα ρυθμισματάκι στο καρμπυρατέρ θα θέλει οπότε όλα μια χαρά.

το πρώτο μου Καβασάκι !

καλοριζικο το μηχανακι Μακη! ελπιζω μονο να μην ψαχνεις για μπιελες σε κανα χρονο. της κοπελιας μου χτυπησε μπιελα στα 10.000,και απ οτι μου ειπε ο μηχανικος αλλα και εδω μεσα που ρωτησα εχει συμβει σε πολους..

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nuxtopouli
    καλοριζικο το μηχανακι Μακη! ελπιζω μονο να μην ψαχνεις για μπιελες σε κανα χρονο. της κοπελιας μου χτυπησε μπιελα στα 10.000,και απ οτι μου ειπε ο μηχανικος αλλα και εδω μεσα που ρωτησα εχει συμβει σε πολους..

Εμένα (Kaze-R '99) που έχει περίπου 56.000 στο κοντέρ και τίποτα. Μόνο μια ρύθμιση βαλβίδων γιατί ως γνωστόν στα Kawasakia οι βαλβίδες πάντα χτυπάνε λίγο.

Μήπως δεν έκανε κάτι σωστά; Δηλαδή μου φαίνεται αδιανόητο να χτυπήσει μπιέλα στα 10.000 μόλις χιλιόμετρα!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

κοιτα το μηχανακι εκανε κανονικα τα σερβις του, και δεν μιλαμε για κανενα καγκουρα γυναικα το οδηγουσε. οπως μου ειπε ο μηχανικος ειναι να σου κατσει,αλλοι τα ξεπατανουν και δεν βγαζουν τιποτα. Αρα ειναι εργοστασιακη η μαλ..α. Κριμα παντως γιατι υποτιθεται πως ειναι τα καλυτερα παπια.

Νά'σαι καλά σύντεκνε, ευχαριστώ !

Το δικό μου δεν το φοβάμαι, τίποτα δεν πρόκειται να πάθει, είναι κανονισμένο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	454 
Μέγεθος:	52,5 KB 
ID:	97765

μακαρι να χεις δικιο συντοπιτη Μακη! και να σου βγει καλο. θωρω ομως που το σκαρφαλωνεις στα γκρεμνα και ανησυχω μην το ξετελεψεις μια ωρα γρηγοροτερα..:rotflmao:

θωρω ομως που το σκαρφαλωνεις στα γκρεμνα και ανησυχω μην το ξετελεψεις μια ωρα γρηγοροτερα..:rotflmao:
    Δεν μασάει αυτό ρε, είναι Κρι-Κριςς ΙΙ

:rotflmao:

Νέο μέλος

Talking

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (καινούριος λέμε)!
    Και αμέσως στο ζουμί, τελικά σου βγήκε καλό;
    Χριστόφορε Κολόμβε,
    αν ήξερες μόνο τι ανακάλυπτες...
    δε θα το ανακάλυπτες ποτέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από borat
    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (καινούριος λέμε)!
    Και αμέσως στο ζουμί, τελικά σου βγήκε καλό;
    Καλώστονε τον βιαστικό !

Μια χαρά μέχρι στιγμής το Μοντενάκι φίλε μου, 4000και κάτι χιλιόμετρα σκληρής χρήσης και δεν έχει κάνει τσικ, σίγουρα δεν είναι πολλά τα χιλιόμετρα αλλά εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα βγει σκυλάκι.

Το έχουν αποδείξει άλλωστε και τα παλιότερα μοντέλα

Εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νέο μέλος
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
    Το έστρωσες όταν το πήρες;
    Χριστόφορε Κολόμβε,

non serviam Το avatar του/της kachius

Re: Modenas Kriss 100 ή KrissII 115 ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ..ρημάδι να το πετώ στις παραλίες, ούτε στρώσιμο δεν θα του κάνω και θα τό'χω αποκλειστικά σαν εργαλείο για να κάνω τη δουλειά μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από borat
    Το έστρωσες όταν το πήρες;

τον τρόμαξες τον άνθρωπο ρε μάκη :rotflmao:
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    τον τρόμαξες τον άνθρωπο ρε μάκη :rotflmao:
    Aααα ήταν ο ενθουσιασμός που θά'περνα ένα παπί να ριλαξάρω επιτέλους απ'το κομπόδεμα που μου έκανε η μηχανή στην καθημερινή χρήση, είμαι και ψείρας και την έχω στα ώπα ώπα και καταλαβαίνετε το ξαλάφρωμα που θα μου έδινε ο πάπιος

Το στρώσιμο ήταν απαραίτητο όμως και το Μοντενάκι στρώθηκε καλύτερα απ'ότι θα τό'στρωνε κι ο ίδιος ο κατασκευαστής του !:o

Νέο μέλος
    Καλησπέρα και πάλι και σε ευχαριστώ πολύ που απαντάς στα ερωτήματα μου!
    Μάλλον θα το χτυπήσω και εγώ το Γενάρη και μιας και θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι θέλω συμβουλές και προτάσεις!
    Αρχικά, εγκρίνεις να το αγοράσω για πρώτο μηχανάκι;
    Σε δεύτερη φάση, πως το έστρωσες (χιλιόμετρα, λάδια κ.ο.κ.);
    Και τέλος (για να μη σε πρήζω) πως ακριβώς λειτουργεί το χρηματοδοτικό του Γκοργκόλη (πιστωτική;
    Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!
    Χριστόφορε Κολόμβε,

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. modenas kriss 115
    από 8rilos07 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 02:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ