Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Κ7 κλειστό

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Πετυχες σε κλειστο Κ7 φιλαρακι δυστηχως....

Μπας και εχεις ενα φιλο με zx-10 με τις 2 εξατμισεις που ειναι? Γιατι χτες και αυτος τα ιδια μου ελεγε.... για εναν γνωστο του που εχει κλειστο Κ7 και αυτος.

Ναι αυτός είμαι φίλε μου και το κ7 μου είναι πλέων και αποδεδειγμένα ΚΛΕΙΣΤΟ.
    Σήμερα πήγα στην διεύθυνση συγκοινωνιών και κατάφερα να πάρω τον φάκελο της μοτοσικλέτας. Μέσα βρήκα το certificate of conformity το έγγραφο του εργοστασίου που γράφει πλήρως τα στοιχεία τις μοτοσικλέτας.
    Μέσα γράφει
    Maximum net power 78 KW at 10000 min και
    Maximum speed 255 km/h
    Για όσους δεν γνωρίζουνε πόσοι ίπποι είναι τα 78 kw το πολλαπλασιάζουμε με το 1,36.
    Επομένως 78 χ 1,36 = 106 ίππους.
    Τώρα το καλό τις υπόθεσης είναι ότι έμαθα ότι κόβοντας ένα συγκεκριμένο καλώδιο από την φύσα του εγκεφάλου το κ7 ελευθερώνεται πλήρως.
    Αύριο θα παω να το κάνω και θα σας πω το αποτέλεσμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx-r 750
    Ναι αυτός είμαι φίλε μου και το κ7 μου είναι πλέων και αποδεδειγμένα ΚΛΕΙΣΤΟ.
    Σήμερα πήγα στην διεύθυνση συγκοινωνιών και κατάφερα να πάρω τον φάκελο της μοτοσικλέτας. Μέσα βρήκα το certificate of conformity το έγγραφο του εργοστασίου που γράφει πλήρως τα στοιχεία τις μοτοσικλέτας.
    Μέσα γράφει
    Maximum net power 78 KW at 10000 min και
    Maximum speed 255 km/h
    Για όσους δεν γνωρίζουνε πόσοι ίπποι είναι τα 78 kw το πολλαπλασιάζουμε με το 1,36.
    Επομένως 78 χ 1,36 = 106 ίππους.
    Τώρα το καλό τις υπόθεσης είναι ότι έμαθα ότι κόβοντας ένα συγκεκριμένο καλώδιο από την φύσα του εγκεφάλου το κ7 ελευθερώνεται πλήρως.
    Αύριο θα παω να το κάνω και θα σας πω το αποτέλεσμα

Μακαρι να σου πανε ολα καλα φιλαρακι... καποιος τροπος θα υπαρχει δε μπορει...

Να εχεις Κ7 με 100 αλογα δε λεει.....

Πάντως με 106 ίππους (είτε στο στρόφαλο είτε στη ρόδα), η ένδειξη των 282 χλμ. απέχει ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ από την πραγματικότητα (έστω και με ευνοικό τυφώνα).

Προφανώς η δηλωθείσα ιπποδύναμη είναι θεωρητική, στην πραγματικότητα πρέπει να έχει αρκετά άλογα παραπάνω από αυτά, απλώς υπολείπεται του 'ανοικτού'.

You BETA believe...

Σου ευχομαι να το ''ανοιξεις'' φιλε
    Καταλαβαινω την πικρα σου

Ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει, το ''κλεισιμο'' ειναι σιγουρα ηλεκτρικο, και οχι μηχανικο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Φίλε μου επειδή το μόνο κ7 που έχω βρει έως τώρα που να ταιριάζει με τα δικά μου νούμερα στο πλαίσιο ( δηλ. το 2111 ) είναι του φίλου σου σε παρακαλώ πεστου αν μπορεί να το δοκιμάσει όσο ποιο σύντομα μπορεί για να ξέρω και εγώ στα σίγουρα τι γίνεται. Στο δικό μου πάντως η μεγαλύτερη τελική που έχω δη είναι 282 κοντερισια χλμ, αλλά το μηχανάκι μετά τις 10000 στροφές και όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχω στο κιβώτιο τόσο δυσκολεύεται να ανεβάσει στροφές και χλμ.
    Μεχρι το σαββατο οπως σου ειπα θα ξερω γιατι δεν το βγαζει καθημερινες λογω εργασιας.Ειμαι και εγω περιεργος να δω αν οντως ειναι κλειστο.Ξερεις απο που εχει αγοραστει?Σαν καινουργιο ενοω.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Μακαρι να σου πανε ολα καλα φιλαρακι... καποιος τροπος θα υπαρχει δε μπορει...

Να εχεις Κ7 με 100 αλογα δε λεει.....
    Οχι μονο Κ7,Κ7 1000.Σιγουρα με τιποτα δεν λεει.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πάντως με 106 ίππους (είτε στο στρόφαλο είτε στη ρόδα), η ένδειξη των 282 χλμ. απέχει ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ από την πραγματικότητα (έστω και με ευνοικό τυφώνα).

Προφανώς η δηλωθείσα ιπποδύναμη είναι θεωρητική, στην πραγματικότητα πρέπει να έχει αρκετά άλογα παραπάνω από αυτά, απλώς υπολείπεται του 'ανοικτού'.

Την τελική των 282 χλμ. Την έχω δη σε μια αρκετά μεγάλη κατηφόρα. Έως εκείνη την ώρα σε ευθεία 4-5 φορές που προσπάθησα είδα έως και 272 χλμ.
    Πριν το κ7 1000 είχα το gsx-r 750 k6. φίλε μου δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης έτσι όπως είναι τώρα το 1000. ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν μπορώ να ακολουθήσω το 750 , και αν κρίνω το πώς πάνε τα 600 κ6 γιατί τα έχω οδηγήσει αρκετές φορές …. Ε τότε για μένα η ιπποδύναμη του ναι είναι στους 106 ίππους

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Μεχρι το σαββατο οπως σου ειπα θα ξερω γιατι δεν το βγαζει καθημερινες λογω εργασιας.Ειμαι και εγω περιεργος να δω αν οντως ειναι κλειστο.Ξερεις απο που εχει αγοραστει?Σαν καινουργιο ενοω.

Το κ7 αγοράστηκε από μαγαζί στη Λάρισα. Πάντως φίλε μου είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και του φίλου σου είναι το ίδιο κομμένο όπως το δικό μου.
    Σε όσα Suzuki gsx-r έχω κοιτάξει είτε αυτά είναι 600 , 750 , 1000 ακόμη και σε μπουσα τα οποία γνωρίζω ότι δεν είναι κομμένα, ε όλα στο πλαίσιο έχουνε μετά το CL τους τέσσερις άσσους 1111

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    εμενα ειναι 600κ5 και στο πλαισιο ειναι js1b21111 αλλα το μηχανακι δεν ηταν ποτε κομμενο

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
    εμενα ειναι 600κ5 και στο πλαισιο ειναι js1b21111 αλλα το μηχανακι δεν ηταν ποτε κομμενο
    Ναι αλλά έχεις τους τέσσερις άσσους φίλε μου 1111 και όχι τους τρεις όπως το δικό μου 2111

Μα και παλι το 600 γιατι να το περιορισουν αφου 110 αλογα max ροδα δεν βγαζουν?
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    υπαρχουν αγορες οπως της γαλλιας που κυκλοφορουν με 72αλογα....

δεν μετραει το 2111 που εχει δλδ? το υπολοιπο ουτως η αλλως ειναι νουμερο απο το πλαισιο

Αυτο για τα 70κατι το ειχα ακουσει για τα fazer μηπως ομως οπως λεει και ο φιλος gsx-r 750 ειναι ενα καλωδιο και στο service του παραεισαγωγεα οταν το μονταρανε το ελευθερωνανε και ετσι no problem?Τωρα θα μου πεις ολοκληρο σεναριο αλλα λεω μηπως...
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Λοιπών παιδιά η περιπέτεια μου είχε αίσιο τέλος. Το κ7 μου ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ και ανάσανε αυτό και εγώ μαζί του. Την λύση την έδωσε το ίδιο το μαγαζί που αγοράστηκε το κ7 αφού επικοινώνησε με τον προμηθευτή του στο Βέλγιο.
    Πάντως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήτανε τόσο εύκολο και απλό.
    ΠΩΣ ; απλά κόβοντας ένα καλώδιο από την φυσά του εγκεφάλου
    Το κ7 δυναμομετρηθηκε πριν κοπεί το καλώδιο και μετά.
    Την πρώτη φορά έβγαλε 104 ίππους στον τροχό
    Και την δεύτερη φορά 164,1 ίππους στον τροχό.
    Το αποτέλεσμα φάνηκε και στο δρόμο αμέσως μετά. Η 5η έμπαινε για πλάκα στον κόφτη και με 299 χλμ

Λοιπών παιδιά η περιπέτεια μου είχε αίσιο τέλος. Το κ7 μου ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ και ανάσανε αυτό και εγώ μαζί του. Την λύση την έδωσε το ίδιο το μαγαζί που αγοράστηκε το κ7 αφού επικοινώνησε με τον προμηθευτή του στο Βέλγιο.
    Πάντως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήτανε τόσο εύκολο και απλό.
    ΠΩΣ ; απλά κόβοντας ένα καλώδιο από την φυσά του εγκεφάλου
    Το κ7 δυναμομετρηθηκε πριν κοπεί το καλώδιο και μετά.
    Την πρώτη φορά έβγαλε 104 ίππους στον τροχό
    Και την δεύτερη φορά 164,1 ίππους στον τροχό.
    Το αποτέλεσμα φάνηκε και στο δρόμο αμέσως μετά. Η 5η έμπαινε για πλάκα στον κόφτη και με 299 χλμ

Ωραιος φιλε... να το χαιρεσε το τουμπανο

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. haybusa κλειστο η ανοιχτο???????
    από david xaza στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 08:38
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ7 1000 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    από gat0s στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 19:54
  3. To πρώτο Κ7 στην Λάρισα...