Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 198

Θέμα: Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ναι μωρε ενω τωρα ειναι καλυτερα...

Οταν θα ερθει να σου καψει κανενα κωλοπαιδι το αμαξι η το μηχανακι χωρις λογο ελα να μου πεις πως θα νιωσεις...

Η πες μου καλυτερα πως εννοιωθες πριν λιγα χρονια οταν ειχαν μπει οι θρασυδειλοι οι κοτες στο πολυτεχνειο και εκαιγαν τις ελληνικες σημαιες...
    ......Κριμα στο παλικαρι κριμα και στα τοσα αλλα που δεν γινονται θεμα στην τηλεοραση!
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    καλά ε! ούτε που είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε ανοιχτεί τέτοιο θρεντάκι και το σκεφτόμουνα γιατί όντως θα ήταν ντροπή να μην το σχολιάσουμε. Μπράβο Λιάκο (καλό το υποκοριστικούλη ε.

Δεν χρειάζεται να πούμε τα αυτονόητα. ότι είναι άνθρωποι οι αστυνομικοί κλπ κλπ. Αυτό έλλειπε να υπάρχει θέμα συζήτησης και ως προς αυτό.
    Έπίσης... για το ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και αν ήταν αναρχικοί αντιεξουσιαστές ή απλώς πρεζάκια και κωλοπαίδια ούτε που με ενδιαφέρει! ΧΕΣΤΗΚΑ να το πω κι έτσι!!!
    Ξέρω μόνο πως ήταν μία πράξη η οποία αποδεικνύει το ανύπαρκτο μυαλό και την κακία που έχουν κάποιοι άνθρωποι σε τούτον τον τόπο. Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος πολύ διεστραμμένος και κοινωνικά ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να πας 20-30 άτομα όσοι σκατά ήταν και να την πέσεις σε έναν άνθρωπο απλώς επειδή φοράει στολή!
    Αυτό λέγεται ανωμαλία κομπλεξισμός και οι άνθρωποι που το έκαναν ήταν σοβαρά άρρωστοι! όχι με την έννοια του να τους δώσουμε δικαιολογία και άλλοθι. Είναι κοινωνικά άρρωστοι και επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!
    Μόνο και μόνο ότι τους επιτέθηκαν και δεν σταμάτησαν στιγμή να τους χτυπάνε παντού ιδιαίτερα στο κεφάλι κι ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος παλεύει να ζήσει αυτό τα λέει όλα.
    Κι όσο για τα επιχειρήματα... αλήθεια γιατί τον χτύπησαν; Επειδή φορούσε στολή; Επειδή έξκανε τη δουλειά του όπως πάρα πολύς κόσμος σε αυτόν τον τόπο; και μην ακούσω τίποτα περί... επαναστατικότητας και αντίδρασης και τέτοιες μπούρδες! Το κάθε κομπλεξικό το οποίο ζει και αναπνέει μέσα στη βία βγάζει και μια δικαιολογία. Το κάθε αρρωστημένο κεφάλι έχει και ένα άλλοθι.
    Τέλος για αυτά που διάβασα περί ατόμων του υποκόσμου και επίτηδες τους έβαλαν κλπ κλπ... με μία λέξη ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Εκτός αν εκείνο το βράδυ δεν είχε δουλειά ο Παλαιοκώστας και είπε δεν πάω να χτυπήσω (ίσως μέχρι θανάτου) κανά αστυνομικό;
    Αυτά τα λένε μόνο παιδάκια και ούτε! Τι να μπει επίτηδες; Με ποια λογική; Για να επιβάλλει πως το διάβσα μεγαλύτερη αστυνόμευση και κρατική τρομοκρατία; Τόσες κάμερες τόσες παρακολουθήσεις συλλήψεις επί συλήψεων και επιχειρήσεις σκούπας. Ναι ανάγκη είχαν να βάλουν τα μαλακισμένα!
    Και να πω και κάτι τελευταίο. Προς τους κύριους που δηλώνουν σκεπτόμενοι και υποστηρικτές της Αριστεράς.
    Εξορίες φυλακές ξύλο διωγμοί! Χρόνια ολόκληρα κυνηγητό και πολίτες Γ' κατηγορίας. Για πέστε μου κύριοι σκεπτόμενοι έναν πραγματικά έναν αγωνιστή ο οποίος μετά να βγήκε και να χτύπησε αστυνομικό. Να προχώρησε σε τραμπούκικες πράξεις. Να κάλυψε το πρόσωπό του με κουκούλες κράνη οτιδήποτε και να επιτέθηκε με απίστευτη βαναυσότητα σε αντίπαλο!!! Έναν!!! ΑΝ σέβεστε τους αγώνες της Αριστεράς και την ιστορία της να μην ψάχνετε δικαιολογίες και εξηγήσεις πίσω από θεωρίες συνομωσίας για κάθε αλήτη!!!

ΥΓ. Εγώ θυμάμαι και μία παρόμοια περίπτωση. Όταν χρυσαυγίτες είχαν χτυπήσει επίσης άγρια το φοιτητή έξω από τα δικαστήρια. Τότε αυτοί ήταν εν δυνάμει και παραλίγο εγκληματίες και σωστά. Τα τσογλάνια αυτά τι είναι;;;;;;;;;
    Α ρε θεια... θα τα βλέπεις αυτά εκεί που είσαι και δεν θα τα πιστεύεις...

YG.2 Προς κ. liakaros.
    Tι σχέση έχει το παρόν θρεντάκι με το κάψιμο της μηχανής ή του ΙΧ; Ξέρεις μιλάμε για μια ζωή όχι για αντικείμενο. Και που κολλάει το κάψιμο των σημαιών στο πολυτεχνείο; άλλο σου είπε άλλα λες...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

YG.2 Προς κ. liakaros.
    Tι σχέση έχει το παρόν θρεντάκι με το κάψιμο της μηχανής ή του ΙΧ; Ξέρεις μιλάμε για μια ζωή όχι για αντικείμενο. Και που κολλάει το κάψιμο των σημαιών στο πολυτεχνείο; άλλο σου είπε άλλα λες... [/B]
    Ναι σωστα δεν εχει καμμια σχεση...

Το οτι ζουμε σε εναν αναρχο κοσμο που ο καθε ενας μπορει να κανει οτι θελει δεν εχει καμμια σχεση...

Τελος παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εκεινη την εποχη δεν μπορουσε να κανει ο καθε ενας οτι θελει να χτυπαει οποιον θελει και να σπαει οτι θελει...αλλα τελος παντων οπως ειπα, δεν εχει καμμια σημασια να παρει το θρεντ κοινωνικοπολιτικο χαρακτηρα,ας κρατησει ο καθε ενας τις πεποιθησεις του για τον εαυτο του,λαθος μου που εξεφρασα τετοια αποψη...

ευχομαι το παληκαρι να αναρωσει γρηγορα τπτ αλλο...

Υ.Γ για το κ.liakaros, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ναι μωρε ενω τωρα ειναι καλυτερα...

Οταν θα ερθει να σου καψει κανενα κωλοπαιδι το αμαξι η το μηχανακι χωρις λογο ελα να μου πεις πως θα νιωσεις...

Η πες μου καλυτερα πως εννοιωθες πριν λιγα χρονια οταν ειχαν μπει οι θρασυδειλοι οι κοτες στο πολυτεχνειο και εκαιγαν τις ελληνικες σημαιες...
    Ηλία ισορροπία είναι αυτό που χρειάζεται. Ούτε χούντα και ανακρίσεις, αλλα ούτε και "οι γνώμες είναι σαν τις λωλοτριπίδες και ολοι έχουν απο μια γι' αυτό ας τα μαμήσουμε ολα".

Ίσορροπία-->λιγότερες φυάλες πολυουρεθάνης-->περισσότερα :smilea:

:rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ηλία ισορροπία είναι αυτό που χρειάζεται. Ούτε χούντα και ανακρίσεις, αλλα ούτε και "οι γνώμες είναι σαν τις λωλοτριπίδες και ολοι έχουν απο μια γι' αυτό ας τα μαμήσουμε ολα".

Ίσορροπία-->λιγότερες φυάλες πολυουρεθάνης-->περισσότερα :smilea:

:rotflmao:
    Ναι ρε νικολα αλλα δεν μπορω να βλεπω αλλο την καταντια αυτης της χωρας, φτανει πια δεν υπαρχει καμμια ταξη πουθενα...οσο για την ισσοροπια ουτε υπηρχε ουτε κατα την γνωμη μου πιστευω οτι θα υπαρξει ποτε...

Για την πολυουρεθανη τα ειπαμε και απο κοντα (παραδοξως αποψε εχει ησυχια)

Το ξέρω οτι γίνεται της φουστάνας παγκοσμίως (στα μέρη μας παλεύεται ακόμη) αλλα για φαντάσου να είχαμε χούντα και να μας το κλείνανε το moto.gr γιατί είναι ενας χώρος που μαζεύονται πάνω απο 3 άτομα (θυμάσαι τις ιστορίες που μας λέγανε οι παππούδες μας) και ελοχεύει "επανάσταση απο αντιστασιακά στοιχεία".

Τον παππού μου τον τρέχανε κάθε λίγο και λιγάκι για ανάκριση στην ασφάλεια γιατί ηταν λέει αριστερός και είχε διαφορετικές απόψεις απο το καθεστώς. Ούτε είχε πειράξει ποτέ του κανέναν, ούτε κλέψει, ούτε βανδαλίσει. Απλά είχε αλλη γνώμη για το καθεστώς της χούντας, αυτό μόνο.

Φίλικά έτσι;

Edit: Αυτό που λέω είναι οτι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο απο αλλη μια χούντα.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Το ξέρω οτι γίνεται της φουστάνας παγκοσμίως (στα μέρη μας παλεύεται ακόμη) αλλα για φαντάσου να είχαμε χούντα και να μας το κλείνανε το moto.gr γιατί είναι ενας χώρος που μαζεύονται πάνω απο 3 άτομα (θυμάσαι τις ιστορίες που μας λέγανε οι παππούδες μας) και ελοχεύει "επανάσταση απο αντιστασιακά στοιχεία".

Τον παππού μου τον τρέχανε κάθε λίγο και λιγάκι για ανάκριση στην ασφάλεια γιατί ηταν λέει αριστερός και είχε διαφορετικές απόψεις απο το καθεστώς. Ούτε είχε πειράξει ποτέ του κανέναν, ούτε κλέψει, ούτε βανδαλίσει. Απλά είχε αλλη γνώμη για το καθεστώς της χούντας, αυτό μόνο.

Φίλικά έτσι;

Edit: Αυτό που λέω είναι οτι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο απο αλλη μια χούντα.

Χουντα σιγουρα οχι...αλλα δεν χρειαζομαστε και την δημοκρατια στην σημερινη κατασταση που εχει περιελθει...

Το να χτυπουν 30 ατομα δυο δεν ειναι δημοκρατια...(οπως δεν ειναι και να χτυπουν 3 μπατσοι 1)

Το να σπανε και να καινε 100 ατομα ξενες περιουσιες δεν ειναι δημοκρατια...

Το να κλεινουν 200 ατομα ενα δρομο για να διαμαρτυρηθουν(εστω και με το δικιο τους) ειναι καταπατηση της δικης μου δημοκρατιας και αλλων 1000 που θελουν να περασουν απο τον δρομο αυτο...

Τελος παντων αυτα ειναι λεπτα ζητηματα και εννοιες οι οποιες δεν γινεται να αναλυθουν απο εδω.

Οπως ειπες και εσυ ισορροπια χρειαζεται αλλα που να βρεθει...

:a51:

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Χουντα σιγουρα οχι...αλλα δεν χρειαζομαστε και την δημοκρατια στην σημερινη κατασταση που εχει περιελθει...

Το να χτυπουν 30 ατομα δυο δεν ειναι δημοκρατια...(οπως δεν ειναι και να χτυπουν 3 μπατσοι 1)

Το να σπανε και να καινε 100 ατομα ξενες περιουσιες δεν ειναι δημοκρατια...

Το να κλεινουν 200 ατομα ενα δρομο για να διαμαρτυρηθουν(εστω και με το δικιο τους) ειναι καταπατηση της δικης μου δημοκρατιας και αλλων 1000 που θελουν να περασουν απο τον δρομο αυτο...

Τελος παντων αυτα ειναι λεπτα ζητηματα και εννοιες οι οποιες δεν γινεται να αναλυθουν απο εδω.

Οπως ειπες και εσυ ισορροπια χρειαζεται αλλα που να βρεθει...

Η Δημοκρατία σας αρέσει δεν σας αρέσει είναι το καλύτερο πολίτευμ ααπό όσα έχουν περάσει από τον κόσμο ως τώρα. Και μέχρι να βγει κάτι άλλο.
    Κάθε τι όμως που έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τη φύση του έχει και προβλήματα. Πολλά και μεγάλα καθότι ουδείς τέλειος.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι όπως είναι η ελληνική δημοκρατία ναι χρειάζεται βελτιώσεις. Στάνταρ πράγματα. Μην νομίζετε όμως ότι αλλού (όχι Πακιστάν Ινδίες κλπ) δεν γίνονται αυτά. Γίνονται και μάλιστα μερικές φορές χειρότερα. Μην έχετε αυταπάτες.
    Τεσπα μην μπλέξουμε τα περί δημοκρατίας κ.λπ κ.λπ γιατί είναι άλλο το θέμα μας.
    ΄Νομίζω συμφωνούμε όλοι για το ποιον αυτών των ανθρώπων. Τα υπόλοιπα... σε άλλη κουβέντα.

Αλήθεια... τι κάνουμε ξάγρυπνοι εμείς τέτοια ώρα;

[

Αλήθεια... τι κάνουμε ξάγρυπνοι εμείς τέτοια ώρα; [/B]
    Δουλευουμε μεχρι τις 7 το πρωι

Εγω και ο Νικολας δλδ...για τους υπολοιπους δεν ξερω...

Δουλευουμε μεχρι τις 7 το πρωι

Εγω και ο Νικολας δλδ...για τους υπολοιπους δεν ξερω...

+ ένας ακόμα εδώ!!! Μέχρι τις 6. Καλή βάρδια παιδιά.

+ ένας ακόμα εδώ!!! Μέχρι τις 6. Καλή βάρδια παιδιά.
    Καλη βαρδια και απο μενα...αλλα προσωπικα δεν με βλεπω να την παλευω μεχρι τις 7 :ZZZ:

Εχω αυγοκοψει απο τη νυστα λεμε...

end of spamming

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
    Ο προθυπουργός έδωσε λέει εντολή στους γιατρους να τον προσέξουν "σαν παιδί τους"

Ελεεινό απο κάθε άποψη...
    θα τον "επισκεφθεί" καλέ και ο υπουργός Υγείας!!! Ποιός στην χάρη του!!! Κέρδισε το ΤΖΑΚ ΠΟΤ!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

καλά ε! ούτε που είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε ανοιχτεί τέτοιο θρεντάκι και το σκεφτόμουνα γιατί όντως θα ήταν ντροπή να μην το σχολιάσουμε. Μπράβο Λιάκο (καλό το υποκοριστικούλη ε.

Δεν χρειάζεται να πούμε τα αυτονόητα. ότι είναι άνθρωποι οι αστυνομικοί κλπ κλπ. Αυτό έλλειπε να υπάρχει θέμα συζήτησης και ως προς αυτό.
    Έπίσης... για το ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και αν ήταν αναρχικοί αντιεξουσιαστές ή απλώς πρεζάκια και κωλοπαίδια ούτε που με ενδιαφέρει! ΧΕΣΤΗΚΑ να το πω κι έτσι!!!
    Ξέρω μόνο πως ήταν μία πράξη η οποία αποδεικνύει το ανύπαρκτο μυαλό και την κακία που έχουν κάποιοι άνθρωποι σε τούτον τον τόπο. Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος πολύ διεστραμμένος και κοινωνικά ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να πας 20-30 άτομα όσοι σκατά ήταν και να την πέσεις σε έναν άνθρωπο απλώς επειδή φοράει στολή!
    Αυτό λέγεται ανωμαλία κομπλεξισμός και οι άνθρωποι που το έκαναν ήταν σοβαρά άρρωστοι! όχι με την έννοια του να τους δώσουμε δικαιολογία και άλλοθι. Είναι κοινωνικά άρρωστοι και επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!
    Μόνο και μόνο ότι τους επιτέθηκαν και δεν σταμάτησαν στιγμή να τους χτυπάνε παντού ιδιαίτερα στο κεφάλι κι ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος παλεύει να ζήσει αυτό τα λέει όλα.
    Κι όσο για τα επιχειρήματα... αλήθεια γιατί τον χτύπησαν; Επειδή φορούσε στολή; Επειδή έξκανε τη δουλειά του όπως πάρα πολύς κόσμος σε αυτόν τον τόπο; και μην ακούσω τίποτα περί... επαναστατικότητας και αντίδρασης και τέτοιες μπούρδες! Το κάθε κομπλεξικό το οποίο ζει και αναπνέει μέσα στη βία βγάζει και μια δικαιολογία. Το κάθε αρρωστημένο κεφάλι έχει και ένα άλλοθι.
    Τέλος για αυτά που διάβασα περί ατόμων του υποκόσμου και επίτηδες τους έβαλαν κλπ κλπ... με μία λέξη ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Εκτός αν εκείνο το βράδυ δεν είχε δουλειά ο Παλαιοκώστας και είπε δεν πάω να χτυπήσω (ίσως μέχρι θανάτου) κανά αστυνομικό;
    Αυτά τα λένε μόνο παιδάκια και ούτε! Τι να μπει επίτηδες; Με ποια λογική; Για να επιβάλλει πως το διάβσα μεγαλύτερη αστυνόμευση και κρατική τρομοκρατία; Τόσες κάμερες τόσες παρακολουθήσεις συλλήψεις επί συλήψεων και επιχειρήσεις σκούπας. Ναι ανάγκη είχαν να βάλουν τα μαλακισμένα!
    Και να πω και κάτι τελευταίο. Προς τους κύριους που δηλώνουν σκεπτόμενοι και υποστηρικτές της Αριστεράς.
    Εξορίες φυλακές ξύλο διωγμοί! Χρόνια ολόκληρα κυνηγητό και πολίτες Γ' κατηγορίας. Για πέστε μου κύριοι σκεπτόμενοι έναν πραγματικά έναν αγωνιστή ο οποίος μετά να βγήκε και να χτύπησε αστυνομικό. Να προχώρησε σε τραμπούκικες πράξεις. Να κάλυψε το πρόσωπό του με κουκούλες κράνη οτιδήποτε και να επιτέθηκε με απίστευτη βαναυσότητα σε αντίπαλο!!! Έναν!!! ΑΝ σέβεστε τους αγώνες της Αριστεράς και την ιστορία της να μην ψάχνετε δικαιολογίες και εξηγήσεις πίσω από θεωρίες συνομωσίας για κάθε αλήτη!!!

ΥΓ. Εγώ θυμάμαι και μία παρόμοια περίπτωση. Όταν χρυσαυγίτες είχαν χτυπήσει επίσης άγρια το φοιτητή έξω από τα δικαστήρια. Τότε αυτοί ήταν εν δυνάμει και παραλίγο εγκληματίες και σωστά. Τα τσογλάνια αυτά τι είναι;;;;;;;;;
    Α ρε θεια... θα τα βλέπεις αυτά εκεί που είσαι και δεν θα τα πιστεύεις...

YG.2 Προς κ. liakaros.
    Tι σχέση έχει το παρόν θρεντάκι με το κάψιμο της μηχανής ή του ΙΧ; Ξέρεις μιλάμε για μια ζωή όχι για αντικείμενο. Και που κολλάει το κάψιμο των σημαιών στο πολυτεχνείο; άλλο σου είπε άλλα λες...

+1000

Αλήθεια... τι κάνουμε ξάγρυπνοι εμείς τέτοια ώρα;
    Να υποθέσουμε ότι περιμένατε την χούντα των μοντερέιτορς?

You BETA believe...

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τα 250αρια εχουν (ειχαν) ψυχη
    από dimzan στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2012, 08:13
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 14:45
  3. Ερωτηση Για Λαστιχα Και Τι Χαρακτηριστικα Εχουν
    από Jimskeet2002 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5