Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Ξαναφερνω ενα θεμα στην επιφανεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Θα μπεί σύντομα ερώτημα στις διαμάχες... γιατί εκεί θα καταλήξει...
    Gandalf

(απο τώρα)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ama stiloume kamia dekaria aftokinitades sto nosokomio me tipota mpetoverges 8a ginoun oloi ta kalitera pedia...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Mε αναγνώστες σοβαρού περιοδικού ασχολήστε. Μπαντιέρα η οδική ασφάλεια και ένθετο τα καλά αντιραντάρ.:a04: :a04: :a04:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Mε αναγνώστες σοβαρού περιοδικού ασχολήστε. Μπαντιέρα η οδική ασφάλεια και ένθετο τα καλά αντιραντάρ.:a04: :a04: :a04:
    αυτοι οι αναγνωστες ομως βρισκονται στο δρομο ...διπλα σου..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

(απο τώρα)

Φερε κι απο δω τίποτα ρε!

:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Φερε κι απο δω τίποτα ρε!

:wacko:
    εδώ έχει τα καλά

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γαμωτ...γαμωτ.. .γαμωτ...
    Η βλακεία είναι αήτητη...
    I search, therefore I travel...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Οι μαλακες ανθιζουν και απο τις δυο πλευρες...
    Ας μην γενικευουμε γιατι αδικουμε πολλους συνειδητοποιημενους αυτοκινητιστες και μοτοσυκλετιστες...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Αμα δειτε εχουν γραψει και αλλα

Ενας απειλησε κιολας, οτι αν προσπαθησει καποιος να τον περασει ''θα εχει να κανει μαζι του'', ''θα τον ριξει'' κτλ

Ενας αλλος ειπε οτι βγηκε απο το αμαξι και εστειλε μηχανη πισω στην σειρα(@@ οπως καταλαβατε... , σιγα μην βγηκε)

Θα τον ηθελα να βγει στην επομενη ετησια μοτοβολτα μας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παιδια μια χαρη
    100000000000000% προσοχη και 1000000000000000000000000014 τα ματια σας
    Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο εναν κομπλεξαρισμενο ανθρωπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Οι μαλακες ανθιζουν και απο τις δυο πλευρες...
    Ας μην γενικευουμε γιατι αδικουμε πολλους συνειδητοποιημενους αυτοκινητιστες και μοτοσυκλετιστες...
    +1

Να προσθεσω κατι

Την επομενη φορα, που θα μαθουμε για εναν ακομα μοτοσυκλετιστη, οτι εγκαταλειφθηκε μετα απο τρακαρισμα, μην απορησουμε
    Εφοσον υπαρχουν τετοια μυαλα, εμενα πλεον δεν μου κανει τιποτα εντυπωση ....

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Μαγκιά κλανιά και .....

Στα froum όλοι είναι μαμιάδες

Εγώ όλα αυτά που γράφουν τα ακούω βερεσέ. Ανώμαλοι υπάρχουν βέβαια αλλά αυτοί που γράφουν αυτές τις π@π@ριές είναι κότες λιράτες στάνταρντ.
    Triple 1050

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Μαγκιά κλανιά και .....

Στα froum όλοι είναι μαμιάδες

Εγώ όλα αυτά που γράφουν τα ακούω βερεσέ. Ανώμαλοι υπάρχουν βέβαια αλλά αυτοί που γράφουν αυτές τις π@π@ριές είναι κότες λιράτες στάνταρντ.
    +1000

Οτι μας βλέπουν σαν αντικοινωνικά σκουπίδια είναι γεγονός, το αν κάνουν κάτι γι' αυτό είναι αλλο θέμα γιατί το ξέρουν οτι δεν τους παίρνει αφού έχουν άδικο οπως και να το πάρουν.

Τουλάχιστον σε 'μένα δηλαδή έτσι ισχύει.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ψυχραιμία.

Αν εμείς είμαστε ήρεμοι με τις κινήσεις μας ανάμεσα στα κουτιά, τότε και οι οδηγοί όσο και τρελαμένοι να είναι θα αντιδράσουν με ηρεμία.

Αν οι οδηγοί είναι ήρεμοι με τις κινήσεις τους με το κουτί τους κι ας μην βγάζουν φλάς, τότε κι εμείς θα ήμαστε ήρεμοι στις αντιδράσεις μας.

Αθροιστικά οι αντιδράσεις μας, θα αναιρέσουν (τσεκαρισμένο), τέτοιου είδους αντιδράσεις και δηλώσεις.

Ας μην ΠΣαρώνουμε όλοι μας κι ας μην αφήνουμε τους αλήτες να την κάνουν στα ατυχήματα.

Προσωπικά σε ένα τρίμηνο μέσα μου έχουν τύχει 2 τρελές φάσεις από το πουθενά με 2 (δυο αντρες) τη φορά σε αυτοκίνητα.

1ο, φυλακόβιος σε αναστολή με τον αδερφό του kickboxα (καμιά 10αρία χρόνια) ψαχνόντουσταν να με δείρουν μέσα στο δρόμο και στην κίνηση αλλά στο τέλος τα δικά τους χέρια τρέμανε από την μαλακία που πήγαν να κάνουν χωρίς λόγο, ΝΑΙ στο τέλος τα βρήκαμε, παρόλο που η κατάσταση θα ξέφευγε εντελώς. ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ.

2ο, ελληνοπόντιος με το που βλέπει να περνάω από δίπλα του, μαζεύει τον καθρέπτη και αρχίζει από το πουθενά να μου λέει πως δεν χωράω και τα ρέστα κι ενώ προσπαθώ να βγάλω άκρη βλέπω από τον καθρέπτη άλλον ελληνοπόντιο να έρχετε με μανία να σώσει την κατάσταση.....με τα πολλά βγήκε και η γυναίκα συνοδηγός από το αμάξι....μιλάμε για τρελή φάση...κι αυτοί έψαχναν να με δείρουνε....αλλά στο τέλος τους είπα 2 κουβέντες...έβριζαν όταν έφυγαν...αλλά τα βρήκαμε.....ΝΑΙ, το περιστατικό ήταν πάλι μέσα στην κίνηση σε φανάρι....αλλά τα βρήκαμε και τους έστειλα στο καλό.

Μιλάμε για 15λεπτά μέσα στην κίνηση και τα 2 σκηνικά....με φωνές και χειρονομίες, μπλιάτ, χωρίς να γίνει κίνηση να καλέσουμε την αστυνομία.

Όλοι λιώνουμε στην καθημερινότητα. Όταν τον κοιτάς τον άλλο στα μάτια και του μιλάς ήρεμα και ειλικρινά όσο μαστουρωμένος και να είναι καταλαβαίνει. Με λίγη καλή θέληση και χωρίς καμία διάθεση για ξύλο, κι ας τους έβλεπα να με "ζυγιάζουνε" να ρίξουν μπουνιά στο κράνος οι βλάκες....παρόλα αυτά δεν ήθελα να πλακωθώ....από μια χαζή αιτία.

Παίδες, τι να πω, μπορεί να ήμουν και τυχερός, αλλά 2 φορές να μην πλακωθώ πιστεύω δεν είναι σύμπτωση. Ή είμαι πολύ καλό παιδί....λέμε τώρα....ή τους αντιμετώπισα όπως έπρεπε, στα ίσα και τελικά όλα έληξαν ήρεμα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Και εγω θελω να τα εχω καλα με ολους, αλλα ειναι μερικα ΖΩΑ που δεν μπορεις να κανεις διαλογο

Μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να μιλησει. Χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι

Εγω απλα οταν βλεπω οτι εχω να κανω με ιθαγενη, απλα βριζω τον εαυτο μου που εδωσα εστω και 2'' για την παρτυ του
    Συνεχιζω την πορεια μου, δεν θα επιτρεψω κανενα διαλογο, πεφτω στο επιπεδο του, χανω τον καιρο μου, χαλαω την ημερα μου
    Ειναι σαν να εχεις εκνευριστει επειδη ενας σκυλος εχει λυσσαξει
    Ειναι αρρωστος, τι να κανουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Και εγω θελω να τα εχω καλα με ολους, αλλα ειναι μερικα ΖΩΑ που δεν μπορεις να κανεις διαλογο

Μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να μιλησει. Χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι

Εγω απλα οταν βλεπω οτι εχω να κανω με ιθαγενη, απλα βριζω τον εαυτο μου που εδωσα εστω και 2'' για την παρτυ του
    Συνεχιζω την πορεια μου, δεν θα επιτρεψω κανενα διαλογο, πεφτω στο επιπεδο του, χανω τον καιρο μου, χαλαω την ημερα μου
    Ειναι σαν να εχεις εκνευριστει επειδη ενας σκυλος εχει λυσσαξει
    Ειναι αρρωστος, τι να κανουμε
    Αποστειρωμένα είναι μόνον τα εργαστήρια.

Κι εγώ δεν δίνω χρόνο και δικαίωμα στον καθένα, αλλά όχι και να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας......ή να μην είμαστε σωστοί ενώ κυκλοφορούμε και είναι δεδομένο πως δεν θα τα έχω καλά με όλους.

Κοίτα οι περιπτώσεις αυτές είναι στατιστικά αδιανόητες για μένα διότι γενικά δεν μπλέκομαι σε τίποτα. Προσπαθώ να τους προλάβω παρά να αντιδράσω.

Αλλά ότι και να λέμε, τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον βάλεις σε καλούπια συμπεριφοράς.

Με προσοχή στις κινήσεις μας, πιστεύω μπορούμε να αποφύγουμε πολλά περισσότερα από αυτά που θα απαξιώσουμε, οπότε είναι καλύτερα για όλους.

Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ακόμα ένα monster στην παρέα!
    από tolkmt-03 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2007, 20:47
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 11:37
  3. Ιταλία: Έγινε θέμα στην Gazzetta dello Sport.
    από H.A.Balafoutre στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:35
  4. Φόρμουλα Ενα: Πρόστιμο στην Τουρκία
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 16:39
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε