Πρωτο ζευγαρι εγω με τα κοριτσια........δευτερο εγω με τον πορτιερη!!!!!!!!!!![]()
![]()
Πρωτο ζευγαρι εγω με τα κοριτσια........δευτερο εγω με τον πορτιερη!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!
ε, μάλλον, θα δούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
3. τα γνωστά σημερα;![]()
![]()
(φεύγω αυριο και ψιλοτρέχω... )
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Αν παραγγειλεις πριν τις 10 αλλα η παραγγελια εκτελεσθει και τιμολογηθει μετα τις 10,τι γινεται;Που υπαγεται;
Το μονο που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω σαν δικαιολογια καθως τα παλικαρια γενικοτερα ψαχνοντουσαν,αλλα με τοσο αιμα στο κεφαλι και τα ματια να παιζουν οσαν τον κουλοχερι.....δεν μου ηρθε εκεινη τη στιγμη!!!!
Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!
Ακριβώς αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
και ειναι σιγουρα Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "ΒΟ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
εγώ έχω να πατήσω κάτι χρόνια...
αντε με τους απατεώνες... πιάνουν στα πιτσιρίκια που πάνε για το fame , την μούρη και το όνομα,
με τα λεφτά του μπαμπά και ανεκτικοί στην μ@λ@κί@ του κάθε μαγαζάτορα που την έχει δει...
Πήγαινε ένα Skipper ... που έχει και ωραία μουσικούλα όποτε του ρθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα, ακόμα πηγαινετε σε μαγαζια της παραλιακής και πίνετε μπύρες;
![]()
Εμ αυτά παθαίνουμε όταν έχουμε όμορφες υπάρξεις και έχουν και λόγο για το που θα διασκεδάσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
2)δεν οδηγουσα εγω,αφεθηκα να με πανε εκεινες οπου ηθελαν!!!!
Αλήθεια αυτές χαλαστήκαν με το σκηνικό καθόλου ή τους έφτανε που πήγαν εκεί???
3pointsΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...............
Αλήθεια αυτές χαλαστήκαν με το σκηνικό καθόλου ή τους έφτανε που πήγαν εκεί???![]()
![]()
............
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Τοση ωρα νομιζα οτι ελεγες για το skiper :rotflmao: :rotflmao:
Ban 'em all
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα, ακόμα πηγαινετε σε μαγαζια της παραλιακής και πίνετε μπύρες;
+1![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
...αδειο θα ειναι σημερα το bo....
Μπα....αυτα τα μαγαζια δεν καταλαβαινουν απο τετοια δυσφημιση!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...αδειο θα ειναι σημερα το bo....
ειρωνικά το είπε - προφανώςΑρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
Μπα....αυτα τα μαγαζια δεν καταλαβαινουν απο τετοια δυσφημιση!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
2. Καλα, ακόμα πηγαινετε σε μαγαζια της παραλιακής και πίνετε μπύρες;
![]()
+oo
Mονα βληματα βλεπω να πηγαινουν σε εκεινα τα μαγαζια
Το καταλαβα...![]()
Απλα ηθελα να τονισω οτι επειδη μπορουν εχουν μια πολιτικη του στυλ "αν σ'αρεσει...αλλιως διπλα" που αλλοτε φαινεται στον πελατη και αλλοτε οχι..........
![]()
Υπέροχα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
.............ειναι σιγουρα Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "ΒΟ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Κάποιες αξίες μένουν σταθερές!![]()
Πρίν από αρκετούτσικα χρόνια, κι ενώ καθόμουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, συμπτωματικά κι εγώ με δύο υπέροχες υπάρξεις, αλλά κι έναν μαντράχαλο, τους είχα πάρει τηλέφωνο για να παραγγείλω, γιατί δεν έβλεπα να πίναμε τίποτα.![]()
Μερικούς μήνες μετά, έπιασα δουλειά εκει!:hypnotize
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
αυτα ειδες κ σε εφαγε η ξενιτια ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Υπέροχα!!!
Πρίν από αρκετούτσικα χρόνια, κι ενώ καθόμουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, συμπτωματικά κι εγώ με δύο υπέροχες υπάρξεις, αλλά κι έναν μαντράχαλο, τους είχα πάρει τηλέφωνο για να παραγγείλω, γιατί δεν έβλεπα να πίναμε τίποτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Υπέροχα!!!
![]()
![]()
![]()
Αυτος δεν μπορει!![]()
Κάποια συγγενεια με τον dodok edessa εχει!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: