εσυ δεν εισαι ζαχαρενια... εσυ εισαι πικαντικη!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
poia eipes Zaxarenia moy ? emena h thn sober ?
![]()
![]()
mallon thn sober eipes
![]()
![]()
![]()
εσυ δεν εισαι ζαχαρενια... εσυ εισαι πικαντικη!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
mallon thn sober eipes
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
egw aporw me ola ta teleytaias texnologias aytokinhta poy blepw να κυκλοφορουν (μιας και πλεον χαζευω μονο αυτοκινητα!)
και απορω με τοσα Πορσε καγιεν τουαρεγκ και Χ5 που κυκλοφορουν! που τα βρισκουν ρε παιδια;![]()
ante kala ta porche re
AFTA TA HAMMER POY DE XORANE STIS LORIDES TI TA THELOYN?
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Opa re exei to THEIKO gramma Z h leksh Zaxarenia kai mperdeftikaΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εσυ δεν εισαι ζαχαρενια... εσυ εισαι πικαντικη!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Προσέχει ρε ο Νίκος που απευθύνεται. Σου λέει κάτσε μην εμφανιστεί κανάς idi και με τουμπανιάσει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
mallon thn sober eipes
![]()
![]()
ante kala ,
![]()
![]()
![]()
Νίκο-ταξιδευτή-φίλε-αδελφέ.
Επειδή έχεις ζήσει στο εξωτερικό ΞΕΡΕΙΣ ότι το θέμα αδεν είναι απλό και επομένως δεν γίνεται να είναι έτσι εύκολα η ματαιοδοξία-βλακεία μας.
Μάλλον το αντίθετο καθώς οι νεόπολουτοι πανφαγοπαπάρες... εκμεταλλεύονται την υπάρχουσα κατάσταση και οι υπόλοιποι απλώς κυκλοφορούνε με.... αέρα αντί για λεφτά.![]()
Leasing βρε Σταυρο μου! Leasing στην εταιρια, και 50000 δοσεις μεχρι την Δευτερα Παρουσια!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
egw aporw me ola ta teleytaias texnologias aytokinhta poy blepw να κυκλοφορουν (μιας και πλεον χαζευω μονο αυτοκινητα!)
και απορω με τοσα Πορσε καγιεν τουαρεγκ και Χ5 που κυκλοφορουν! που τα βρισκουν ρε παιδια;![]()
Η νεα μοδα του νεοΕλληνα!![]()
Νίκος
Open Horizons
εσύ πού το ξέρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εσυ δεν εισαι ζαχαρενια... εσυ εισαι πικαντικη!![]()
![]()
![]()
![]()
(ακούει ο Πόντιος![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΕΙΝΑΙ ο υλισμός μας και η ματαιοδοξία μας που έκαναν τη ζωή ακριβή!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!!
Είναι ένας ακόμη παράγοντας αν όχι αποτέλεσμα!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εσύ πού το ξέρεις![]()
![]()
![]()
(ακούει ο Πόντιος![]()
)
den akoyei
logo hlikias
lege stavro moy esy oti thes
![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε γιατι εκαψα την γλωσσα μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
lege stavro moy esy oti thes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε γιατι εκαψα την γλωσσα μου!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρόσεχε ρε Αρκούδο που την βάζεις.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αρχίσαν οι απειλές! το λέει με στυλ όμως... έκαψα τη γλώσα μου.. μου είπε ο ξλερετε ποιος θα μου την κόψει!!!!
na sas po kai kati allo
phga proxtes na paro ladia
kai synhthos edina gyro sta 20 euro
kai tora moy zhthsan 40!!!!!
GIATI?
GIATI KATI TYPOI VLEPE TAKSIDEFTHS PANE KAI AGORAZOYN DUCATI KAI H ZHTHSH AFKSANETE TRIVOYN TA XERIA TOYS OI LADADES KAI KOPANANE TIS TIMES
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Plaka kano nikola me to yper-toympano soy)
Τωρα μιλας σωστα αδελφε Στελιο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Προσέχει ρε ο Νίκος που απευθύνεται. Σου λέει κάτσε μην εμφανιστεί κανάς idi και με τουμπανιάσει!!!
Νίκο-ταξιδευτή-φίλε-αδελφέ.
Επειδή έχεις ζήσει στο εξωτερικό ΞΕΡΕΙΣ ότι το θέμα αδεν είναι απλό και επομένως δεν γίνεται να είναι έτσι εύκολα η ματαιοδοξία-βλακεία μας.
Μάλλον το αντίθετο καθώς οι νεόπολουτοι πανφαγοπαπάρες... εκμεταλλεύονται την υπάρχουσα κατάσταση και οι υπόλοιποι απλώς κυκλοφορούνε με.... αέρα αντί για λεφτά.![]()
![]()
ΥΓ. Προσεχω προσεχω, αλλα δεν ξερεις ποτε... Δεν ξερουμε τι μπορει να εμφανιστει για να προστατεψει την Ζαχαρενια μας!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Ένας προστάτης;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
.....
... Δεν ξερουμε τι μπορει να εμφανιστει για να προστατεψει την Ζαχαρενια μας!![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.