Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Πίσω ανάρτηση Hornet (παλιό)

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ε πηγες και εβαλες michelin δεν ρωτησες κανεναν απο εδω τι να εβαζες.
    pirelli diablo corsa 3 απλα τα καλυτερα και ταιριαζουν μια χαρα στο χορνετ,καταρχην ειναι πολυ σταθερο λαστιχο θα σου βγαλει χαλαρα 10.000χλμμ απροβληματιστα οχι σαν κατι μισελεν και ντανλοπ που οταν φτανουν στα 7.000χλμ λες ωχ γιατι γλυστραει?γιατι κουναει.
    τα diablo corsa 3 για το χορνετ κανουν 420ευρω
    Γεια σου power hornet.

Αυτή η ιστορία με τα λάστιχα ήτα πονεμένη. Μου τα έφερε ένας φίλος από Ιταλία και την τελευταία μέρα που έφευγε πάει στον έμπορο να πάρει τα Μετζελερ τα Μ3. Δεν τα είχε και έτσι κατέληξα στα Michelin.
    Βέβαια η τιμή ηταν καλή 290? τα πήρα.

Πάντως τα Corsa 3 είναι κορυφαία. Με όσα έρχεσαι μπαίνεις.

Εσένα σου έχουν βγάλει 10000km;

Thanks

εμενα μου εχουν βγαλει προσεξε κρατησου 16.000χλμ!και ομως αληθινο χωρις να βγαλει λινα,εξαλου δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν να βγαλουν λινα τα λαστιχα για να τα αλλαξω.
    τωρα φοραω τα m3 και το εχω ψιλομετανιωσει που βιαστηκα και δεν περιμενα που μου ειπε ο λαστιχας μου,περιμενε διονυση σε τρεις ημερες θα φερω τα corsa 3 να τα ξαναβαλεις αλα εκει εγω ο μπουφος βιαζομουν να αλλαξω λαστιχα,με συνεπεια τα m3 εχουν κανει 9.000χλμ σαν λαστιχο φαινετε καινουργιο αλα αμα μπεις σε στροφη αρχιζει και ψιλογλυστραει κλαψ.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τα λάστιχα τελικά, είναι πονεμένη ιστορία και κανείς δεν μπορέι να βγάλει άκρη...

Το πρόβλημα είναι πως το ίδιο σετ ελαστικών σε ίδια μηχανάκια αφήνουν διαφορετικές ετνυπώσεις στους ιδιοκτήτες μιας και ο καθένας έχει διαφορετικό στυλ οδήγησης.

Εγώ στο δικό μου έχω τα μαμίσια (ή μανίσια αν είστε από Σαλονίκη ) pilot road. Σκληρό λάστιχο (τουριστάδικο πιο ευγενικά) αργεί να ζεσταθεί το πρωί, το πίσω μπλοκάρει για πλάκα (το μπροστινό δεν το έχω δοκιμάσει, ευτυχώς )

Όμως όμως ζεσταθεί είναι μια χαρά, ούτε γλυστρήματα, ούτε τίποτα...Επίσης, έχω κάνει 12000 χλμ και έχει πολύ ψωμί ακόμα, πράγμα το οποίο είναι καλό γιατί τα έχω κάνει σε 6 μήνες και δεν είμαι ακόμα για να αλλάζω λάστιχα...

Τώρα σίγουρα, υπάρχουν λάστιχα με πολυ καλύτερα χαρακτηριστικά από τα δικά μου, όμως σέ έναν δρόμο γυαλί (κλασικό Ελληνικό) δεν θα φανεί η διαφορά.

Από την άλλη, στην πίστα...η πείρα (όχι η δική μου) έχει δείξει ότι τα λάστιχα μικρό ρόλο παίζουν στα υψηλα γυρολόγια...

Μια χαρά είναι τα pilot road για μένα....Στην επόμενη αλλάγή πάω για τα pilot road 2
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ε πηγες και εβαλες michelin δεν ρωτησες κανεναν απο εδω τι να εβαζες.
    pirelli diablo corsa 3 απλα τα καλυτερα και ταιριαζουν μια χαρα στο χορνετ,καταρχην ειναι πολυ σταθερο λαστιχο θα σου βγαλει χαλαρα 10.000χλμμ απροβληματιστα οχι σαν κατι μισελεν και ντανλοπ που οταν φτανουν στα 7.000χλμ λες ωχ γιατι γλυστραει?γιατι κουναει.
    τα diablo corsa 3 για το χορνετ κανουν 420ευρω
    εγώ που έβαλα τα corsa 3 δε τα αλλάζω λέμε με τίποταααααα

Odt, για τα road που λές εγώ σε κάθε φρενάρισμα σε κλασικό δρόμο της αθήνας έχανα το μπροστινό. και δε μιλάμε για "τσαρούχωμα". ακόμα κ με 25 χλμ με χαλαρό φερνάρισμα για να σταματήσω σε στενάκι ή φανάρι γλυστρούσαν. πάρα πολύ σκληρό. αλλά μετά από 10.000 χλμ και 3 φορές σε πίστα το λάστιχο ακόμα καινούριο. όποιος θέλει για ταξίδι στην ευρώπη προτείνεται!

με το corsa 3 έχω βρεί την υγειά μου (σα διαφήμηση με σερβιέτες μοιάζει ρε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

για το road 2 έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δε θα πάρω, ευχαριστώ. όποιος καεί στο χυλό που λένε...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    pilot road με την αγορά της μηχανής.... αντέξανε 24.000 χλμ.....

πέτρα τα άτιμα

απο ένα σημείο και μετά δεν νομίζω να υπήρχε διαφορά αν κυκλοφορούσα μόνο με τις ζάντες

ασχετο:
    Alx: στείλε ινφο ρε αδερφέ για τον μάστορα με τα πλαστικά που λέγαμε...

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre

ασχετο:
    Alx: στείλε ινφο ρε αδερφέ για τον μάστορα με τα πλαστικά που λέγαμε...

θα σε πάρω τηλεφωνάκι. λογικά κατά μεσιμέρι μεριά!

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    τανκς dude!

κεράσει παγωτάκι.....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    τανκς dude!

κεράσει παγωτάκι.....

NAIIIIIIIIIIIIIIII

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. πίσω ανάρτηση σε rr600
    από wild_cat/anima στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 13:24
  2. Πίσω ανάρτηση Honda nx-250
    από amitsaras στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 12:16
  3. Πίσω ανάρτηση Cb600f