Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Περι αντιπροσωπείας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Να βάλεις λεξικό στο Mozzili σου ρε παλιοDucatista... Α τα διάλα!!!

spam mode off
    ΙΕ7

Σαχλε!!!

:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Νέο μέλος
    Thanx για την βοήθεια. Αν είναι θα τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι γίνεται με τα ανταλλακτικά που ζήτησε το συνεργείο (γιατί από το συνεργείο ζήτησαν ολόκληρα τα όργανα και αριστερό καθρέφτη).

Υ.Γ ένα spelling check δεν κάνει ποτέ κακό

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    ΙΕ7

Σαχλε!!!

:rotflmao:
    Σιγά την μπουρούχα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από srigatos
    ...
    Υ.Γ ένα spelling check δεν κάνει ποτέ κακό

Δεν τον ξέρεις παλικάρι μου... Αυτός πρώτα θα βάλει spelling check στο όργανο του Multi και μετά στο pc του...:rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Πήρα τηλέφωνο τον Χριστοδούλου. Μου είπε ότι ξέρει άλλα ντι άλλων.

Τεσπα μου ζήτησε φωτογραφία από τον καθρέφτη (γιατί δε του είπαν καν ότι είναι σπασμένος , αλλά τρίζει) και αν γίνεται και από το στροφόμετρο (στο οποίο το κατάστημα δε του παραδέχτηκε ότι ευθύνεται).

Banned
    Πήρα τηλέφωνο τον Χριστοδούλου. Μου είπε ότι ξέρει άλλα ντι άλλων ο άνθρωπος. Το κατάστημα είναι για τον ......
    Τεσπα μου ζήτησε φωτογραφία από τον καθρέφτη (γιατί δε του είπαν καν ότι είναι σπασμένος , αλλά τρίζει) και αν γίνεται και από το στροφόμετρο (στο οποίο το κατάστημα δε του παραδέχτηκε ότι ευθύνεται).

Υπό..edited by dessert
    Σκισ' τους στον άνθρωπα να βρείς την υγειά σου...

Νέο μέλος
    Την έστειλα τη φωτογραφία. Να δούμε εν τέλη τι θα γίνει. Για αντικατάσταση οργάνων πάντως αν κατάλαβα καλά δε παιζει. Τουλαχιστον να μου αλλάξουν το τζαμάκι. Τώρα αν καταφέρουν και ανοίξουν τον καθρέφτη και αντικαταστήσουν το σπασμένο κομμάτι....

Αυτό που φαίνεται στη φώτο δεν είναι η γρατζουνιά αλλά η σκιά που κάνει... Η γρατζουνιά είναι στο κέντρο των οργάνων.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image19.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	43,8 KB 
ID:	96380

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ??

Νέο μέλος
    Οταν την πήρα δε το είδα και έφυγα κατευθείαν για Θεσσαλονίκη. Ηταν Παρασκευή απόγευμα και την ώρα που το είδα ήμουν εθνική. Όταν γύρισα το έδειξα και μου είπαν ότι θα αλλαχτεί.
    Τον καθρέφτη τον είδα σε μια δεξιά στροφή στις Ράχες που είχα πλαγιάσει και είχε καρφωθεί στη δεξιά πλευρά. Όταν το είπα στο συνεργείο πως το είδα το πλαστικό μου έλεγαν "καλά την πήρες για στρώσιμο και πλάγιασες;" Έλεγα να τους ρωτήσω αν θα πρέπει στο στρώσιμο να τετραγωνίσω το λάστιχο αλλά κρατήθηκα :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image23.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	30,6 KB 
ID:	96395

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Xrider το στροφόμετρο (που έχει τη γρατσουνιά) είναι αναλογικό. Ελπίζω να ισχύει γιατί στην αρχή είπαν ότι πάνε όλα τα όργανα μαζί (έτσι το δείχνει και το part catalogue).
    Αν καθυστερεί τόσο πολύ για να κάνει μια παραγγελία η αντιπροσωπεία τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η αντιπροσωπεία είναι για κλάματα (για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς). Δηλαδή εσύ έμεινες αν κατάλαβα καλά 20 μέρες χωρίς μηχανή επειδή περίμενες μια ντίζα;;;;;;

οχι,μου την εστηλε φιλος με κουριερ απο Ιταλια,σε 4 μερες ειχα ξεμπερδεψει.
    αν δεν ειχα ακρη θα περημενα 20 μερες...ειχαν τηλεφωνησει σε ολα τα ducati store της Αθηνας και δεν ειχαν,ειχα παρει και τηλ στα κεντρικα στην Ελευσινα και μια κοπελα που μου απαντησε μου ζητησε στην αρχη τον κωδικο (πιστευε οτι δεν τον εχω),της τον εδωσα και μετα μου ειπε οτι δεν δινει πληροφοριες σε ιδιωτες!!
    Παντως δεν ειναι στο χερι των υπαλληλων να σε βοηθησουν...ειναι πολιτικη της Ducati η οποια ξεκιναει απο την Bologna...γιαυτο πιστευω οτι αν στηλεις mail η ακομα και να απηλησεις οτι θα τους καψεις ζωντανους,δεν προκειται να συγγηνιθουνε...δεν κρατανε στοκ πολλα κομματια και αυτος ειναι και ο λογος καθηστερησεων + οτι ΟΛΟΙ κανουν ομαδικες παραγγελιες,δλδ ανα 1 μηνα μια παραγγελια με οσα κομματια τους εχουν ζητηθει...ειτε 1 ειτε 101.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Χθες ζήτησα το τηλέφωνο του υπεύθυνου για τις εγγυήσεις από το κατάστημα που πήρα τη μηχανή και δε μου το έδωσαν. Το ζήτησα επειδή με παραθέτουν σε λόγια που έχει πει ο συγκεκριμένος, δε ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύουν.
    Αν θες τη γνώμη μου, απο εδώ και στο εξής όταν ζητήσεις κάτι ή θέλεις να ρωτήσεις σχετικά με τα προβλήματα που έχεις με απο όταν πήρες το μηχανάκι να το στέλνεις 1α γραπτώς και μετά τηλέφωνο για ποιο άμεσα.

Νέο μέλος
    NikosRR Oraio einai auto.... diladi 8a mpaino kai sti diadikasia na stelno fax gia to otidipote? Diladi 8a prepei na tous tromokrateis gia na kanoun ta autonoita?

Xrider Den einai i proti kainourgia mixani pou exo agorasei. Pote den eixa antimetopisei kati tetoio (apo Yamaha kai BMW). Profanos prepei na einai i monadiki pou douleuoun me auto to systima... Diladi an tous po px oti 8elo to x y antallaktiko kai to 8elo amesa (aneksartitou kostous) den uparxei elpida? Px Yamaha sou leei an biazese (kai den uparxei Ellada, pou sunithos exei sxedon ta panta, 8a to exeis se 3-4 meres me 10% epibarinsi (o xronos pou ebala einai sxetikos... de 8umame posos itan akrivos), allios se 10 meres peripou.

Telos panton, anameno na do ti 8a ginei en teli

YG Sorry gia ta Greeklish alla biazomoun...

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Η DUCATI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ YAMAHA HONDA ΚΛΠ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ Κ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Η ΚΑΙ ΜΟΤΟ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ DUCATI GΓΙΑ ΤΟΥΣ DEALER, ΕΣΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ "ΠΟΡΩΝ" ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Η DUCATI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ YAMAHA HONDA ΚΛΠ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ Κ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Η ΚΑΙ ΜΟΤΟ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ DUCATI GΓΙΑ ΤΟΥΣ DEALER, ΕΣΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ "ΠΟΡΩΝ" ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ
    Αυτό που λες το καταλαβαίνω και είναι πολύ σωστή πολιτική από τη Ducati. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω πχ είναι ότι δεν έχει στοκ ντίζες η οτιδήποτε άλλο που είναι αναλώσιμο.

ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΟΝΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Νέο μέλος
    Εν τέλη μίλησα με κατάστημα και θα γίνουν οι αντικαταστάσεις των μερών αυτών κανονικά. Ίσως το παράκανα και εγώ με την αντιπροσωπεία και το κατάστημα (ιδιαίτερα με το κατάστημα).

Διευκρίνηση:
    Για τη γρατσουνιά στο κατάστημα, μου είπαν ότι όταν γυρίσω θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αντικατάστασής του. Τώρα για τη γρατσουνιά, δεν έγινε από αδιαφορία του καταστήματος αλλά εξυπηρέτηση πήγε να κάνει.
    Για τον αισθητήρα της πίεσης που ήταν χαλασμένος και είπα ότι είναι απαράδεκτο που δε ελέγχθηκε, δεν θεωρώ ότι σε αυτό φταίει το κατάστημα αλλά η αντιπροσωπεία που δεν κάνει έλεγχο τα μηχανάκια πριν τα δώσει (να τα βάλει έστω κάποιος μπροστά και να ελέγξει λάδια, υγρά ψυγείου κτλ) και πρέπει να τα κάνει το κατάστημα (που στην τελική για πωλητή τον έχουν και όχι μηχανικό). Τουλάχιστον γι' αυτό αλλάχθηκε επί τόπου (μετά και από συνεννόηση συνεργείου-καταστήματος).

Υ.Γ. Για το κατάστημα αν μπορούσα θα αναιρούσα πολλά από αυτά που είπα, γιατί ασχολήθηκε με το θέμα και παραπάνω από την αρμοδιότητα του, που για παράδειγμα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι εγκρίθηκαν και θα πάνε τα ανταλλακτικά στο συνεργείο. Μάλλον προκάλεσα παραπάνω αναστάτωση από όσο θα έπρεπε.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks